Şimdi Ara

zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meslek lisesi son sınıfım son iki yıldır fizik kimya biyoloji ve son 3 yıldır geometri görmedim .Edebiyat ve dil bilgisinde başarılı değilim ama paragraf sorularını firesiz doğru
    yaparım. Matematik temelim pek yok ama yerlerde de değil.Tarihim eh işte .acaba mezuna kalsam boğaziçi siyaset bilimi ni kazanabilirmiyim.

dershaneye gitmicem ve muhtemelen işe başlamış olucam .

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanzi

meslek lisesi son sınıfım son iki yıldır fizik kimya biyoloji ve son 3 yıldır geometri görmedim .Edebiyat ve dil bilgisinde başarılı değilim ama paragraf sorularını firesiz doğru
    yaparım. Matematik temelim pek yok ama yerlerde de değil.Tarihim eh işte .acaba mezuna kalsam boğaziçi siyaset bilimi ni kazanabilirmiyim.

Neden olmasın? Kazanan adamlar öyle süper zeka felan değil çok emek vermiş çalışmış insanlar Bu sene sıkı calış temel yap seneyede mezuna kal yaparsın inşallah.
  • Şimdiden kafana ben mezuna kalayım diye yazarsan bu sene ders çalışamazsın. Bu sene elinden geleni yap, bunları tercih döneminde düşün. Bir de hem iş hem ders çalışma işi sıkıntı olabilir.
  • inşallah istediğim bölümü kazanırım. hayırlısı olsun .bu arada temel oluşturmak için simetriler uygun mu ?
  • quote:

inşallah istediğim bölümü kazanırım. hayırlısı olsun .bu arada temel oluşturmak için simetriler uygun mu ?

Hocam ben şu anda mat 1 simetriden çalışıyorum. Sunu söyliyim temeli olmayan adam anlayamaz. Çünkü kitap her şeyi anlatmiyor. Zaten asil amaci soru cozum tekniklerini öğretmek.
  • quote:

meslek lisesi son sınıfım son iki yıldır fizik kimya biyoloji ve son 3 yıldır geometri görmedim .Edebiyat ve dil bilgisinde başarılı değilim ama paragraf sorularını firesiz doğru

öncelikle femin ilk adım kitaplarını al soru bankası olarak yardır git onları temel oluştur. Sonra zor kitaplara geç kademe kademe Lys unutma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakir bulmak çok mu zor?
    2 yıl önce açıldı
    bu mu o mu şu mu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf5870

quote:

inşallah istediğim bölümü kazanırım. hayırlısı olsun .bu arada temel oluşturmak için simetriler uygun mu ?

Hocam ben şu anda mat 1 simetriden çalışıyorum. Sunu söyliyim temeli olmayan adam anlayamaz. Çünkü kitap her şeyi anlatmiyor. Zaten asil amaci soru cozum tekniklerini öğretmek.

antrenmanlarla mat 1i bitirmiştim. acaba simetri ye başlasam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

Şimdiden kafana ben mezuna kalayım diye yazarsan bu sene ders çalışamazsın. Bu sene elinden geleni yap, bunları tercih döneminde düşün. Bir de hem iş hem ders çalışma işi sıkıntı olabilir.

aslında haklısın bu sene de elimden geleni yapmam gerekiyor. ama hiç bi şey beni harekete geçirmiyor.
  • quote:

quote:

Şimdiden kafana ben mezuna kalayım diye yazarsan bu sene ders çalışamazsın. Bu sene elinden geleni yap, bunları tercih döneminde düşün. Bir de hem iş hem ders çalışma işi sıkıntı olabilir.

aslında haklısın bu sene de elimden geleni yapmam gerekiyor. ama hiç bi şey beni harekete geçirmiyor.

Sıkmadan kendini 2 3 saatle başla, daha önünde 1.5 yıl var. Bu yıl dershaneye gidersen temelini iyi oluşturursun.
  • quote:

quote:

quote:

Sıkmadan kendini 2 3 saatle başla, daha önünde 1.5 yıl var. Bu yıl dershaneye gidersen temelini iyi oluşturursun.

dershaneye gitmem imkansız .ama internetten çalışabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.