Şimdi Ara

Zor deplasman 1 puan ıyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazda buyuk dusunun beyler zor deplasman zemin buz pateni gibi kayiyor sakatin cok 1 puan aliyorsun .Tamam bende isterdim ama 1 puana sukretmek lazim.Hatalarimiz yok demiyorum tabiki var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen, kim ne derse desin bu oyunla Osmanlı deplasmanında 1 puan süper puan.
  • bence 3-2 bitseydi bile 1 farkla yenildiginiz için sevinmeniz lazımdı
  • Skor taraftari olmamizi mi istiyorsun
  • futbolcular ayakata duramıyordu. İsteseler bile oynayamıyorlardı. 1 puan yenilmekten iyidir.
  • Puan kaybetmenin de bi adabı olur arkadaş, bu nedir?

Zor deplasman 1 puan ıyi
  • 1 puan iyi şu övdükleri bjkden 2 puan gerideyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E bi zahmet iyi olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Aynen, kim ne derse desin bu oyunla Osmanlı deplasmanında 1 puan süper puan.

Bu oyunla süper kesinlikle.

Ama oynadığımız oyun bu olmamalı.
  • Sanırım yazım hatası var "Fauller" yazmışlar, ben 17 faul görmedim max 8-9 saydım, gerisi diverlar, 90. dakikada bile sneijder adam daha dokunmadan attı kendini yere kalkmadı, gsli hakem atamaları yanlış bana kalırsa, tepki çekmeyeceği her poziyonda çaldı.
  • Farka gidecek maçta beraberlik başarı
  • Büyük düşünün diyor osmanlıdan 1 puan almışız mutlu olun diyor dalga mı geçiyor anlamadım ki
  • Anadolu takimindan farkimiz yok tabii ki 1 puan iyi
  • Valla bu oyunla iyi tabi ama beşiktaşın yenildiği bir haftada yenmemiz gerekirdi . Önede geçtik ama olmadı .
  • -7 sıcaklık buz pateni saha saha şartları zaten çok kötü onu geçtim osmanlı zor deplasman bu kadar kötü oyuna 1 puana iyi diyoruz ve barça denilen bjkden 2 puan gerideyiz ve fb bjk osmanlı gençlerbirliği gibi zor deplasmanları bitirdik fikstür avantajımız var
  •  Zor deplasman 1 puan ıyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

-7 sıcaklık buz pateni saha saha şartları zaten çok kötü onu geçtim osmanlı zor deplasman bu kadar kötü oyuna 1 puana iyi diyoruz ve barça denilen bjkden 2 puan gerideyiz ve fb bjk osmanlı gençlerbirliği gibi zor deplasmanları bitirdik fikstür avantajımız var

Beşiktaşa barca deniyor ama beşiktaş Gülhanedemirspor bile değil. Türkiye ligi içinde bile Galatasaray için başarısızlık sayılacak olan bu olay Galatasaray gibi bir takım için ''büyük'' değildir.

Zor deplasmanları bitirdik olarak sayıyorsun ama niyeyse hesaplarına Galatasaray'ın evinde ligin en iyi top oynayan takımına yenildiğini ve dışarı da o takımla tekrar oynayacağını eklemeyi göz ardı ediyorsun.

• bu konuda bile Beşiktaş'a laf atmalar var...

sonra da tinerci biz oluyoruz, bak siz... beraberliği kutluyorlar bi de ciddi ciddi, sanki oynadıkları rakip Başakşehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

bu konuda bile Beşiktaş'a laf atmalar var...

sonra da tinerci biz oluyoruz, bak siz... beraberliği kutluyorlar bi de ciddi ciddi, sanki oynadıkları rakip Başakşehir

Dedi katalanyali taraftar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 3 sene evvel siz şl de oynarken kendinizi real madrid olarak görüyordunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo Nesil -- 18 Aralık 2016; 22:6:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.