Şimdi Ara

Zopo C2 Kullanıcılar Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
5
Favori
10.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SIFIR DİYELİM 7 GÜN ÇANTAMDA KULLANDIM SATILIK ZOPO C2 16GB B GORILLA RETİNA EKRAN MODELİDİR 355 DOLARA GELDİ BANA (EN SON SORUNSUZ VERSİYONU TÜM CUSTOM ROMLARA UYUMLU ROOT EDİLMİŞ ) CİHAZIM VAR EN STABİL ROM 4,2,1 VE TEMA KURULU GEREKSİZ PROGRAMLARI KALDIRILMIŞ TWRP YEDEĞİ ALINMIŞ İSTEDİĞİN ROMU ÇÖKMEME GARANTİSİ İLE KURMAK MÜMKÜN CİHAZIM 700 TL YE SATILIK FLİP COVER VE 1. SINIF BATARYASI FULL PARLAKLIKLA 2 GÜN GİDİYOR SATMAM MADDİ DİR PM İLE ULAŞINIZ BEYAZ RENK HER SORUNA YARDIMCI OLURUM
    1 FLIP COVER KAPAK BEYAZ
    2 CİHAZ
    3 ŞARJ BAŞLIĞIMI GREENMATE PRO
    4 KULAKLIK ZOPO ORGİNAL MİKROFONLU
    5 KART OKUYUCU + JOYPAD GİBİ ZIMBIRTISI
    6 KATALOGLARI GARANTİ BELGESİ
    7 USB KABLOSU
    8 HAFIZA KARTI İÇİNDE ORGİNAL ROM KURULUMLAR VE 2 ADET CUSTOM ROM ( GALAXY S4-KING ROM ) VE TWRP -ROOT DOSYALARI
    9 HERTÜRLÜ TEKNİK DESTEK
    10 4GB HAFIZA KARTI
    11 YEDEK EKRAN JELATİNİ 1 ADET KUSURSUZ TAKILI HALDE NOKTA LEKESİZ TOZ KONMADI DEĞİL ÇİZİK

1 ADET VARDIR KAPIDA KONTROLLU GÖNDERİRİM YADA HAVALE İLE 1 GÜNDE TESLİMAT YER MERSİNDİR ELDEN ADANADA OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: alisami83

merhabalar burada size açılış logosunun ve müziğinin nasıl değiştirildiğini anlatacağım. kendi kullandığım açılış logo ve müziğini de ekleyeceğim.
    öncelikle telefonumuz rootlu olmalı. root için google da veya forumlarda aratabilirsiniz. ben aşagıdaki programla rootladım hemde çok kolay.

http://www.4shared.com/file/w63swIGO/VRoot_1703882_Setup.html

programı kurun ve sağ alttaki tuşa basın root tamamdır.

rootladıktan sonra root explorer programını açınız ve system/media klasörüne asağıdaki 2 dosyayı yapıştrınız. size yanisiyle değiştireyimmi diye soracaktır. eski bootanimation.zip ve bootaudio**** dosyalarını yedeklediyseniz eğer evet deyip yeni giriş ekranını görmek için telefonu yeniden başlatınız. eğer dosyaları yedeklemdiyseniz mutlaka yedekleyip ondan sonra işlemleri yapınız.

boot audio

http://www.4shared.com/mp3/-PzdMQSS/bootaudio.html

boot animation

http://www.4shared.com/zip/Zx1nJr_B/bootanimation.html

Tüm sorumluluklar size aittir.

Dostum ,denedim ama maalesef olmuyor..

Cihaz ROOT lu , Boot animatıon yüklü.. root explorer da yüklü ama dosyaları üzerine yazmıyor HATA verip kapatıyor.

Sebep ne olabilir ? Ya da başka türlü nasıl değişebilir..

Çok uyuz bir açılışı var telefonun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

merhabalar burada size açılış logosunun ve müziğinin nasıl değiştirildiğini anlatacağım. kendi kullandığım açılış logo ve müziğini de ekleyeceğim.
    öncelikle telefonumuz rootlu olmalı. root için google da veya forumlarda aratabilirsiniz. ben aşagıdaki programla rootladım hemde çok kolay.

http://www.4shared.com/file/w63swIGO/VRoot_1703882_Setup.html

programı kurun ve sağ alttaki tuşa basın root tamamdır.

rootladıktan sonra root explorer programını açınız ve system/media klasörüne asağıdaki 2 dosyayı yapıştrınız. size yanisiyle değiştireyimmi diye soracaktır. eski bootanimation.zip ve bootaudio**** dosyalarını yedeklediyseniz eğer evet deyip yeni giriş ekranını görmek için telefonu yeniden başlatınız. eğer dosyaları yedeklemdiyseniz mutlaka yedekleyip ondan sonra işlemleri yapınız.

boot audio

http://www.4shared.com/mp3/-PzdMQSS/bootaudio.html

boot animation

http://www.4shared.com/zip/Zx1nJr_B/bootanimation.html

Tüm sorumluluklar size aittir.

Dostum ,denedim ama maalesef olmuyor..

Cihaz ROOT lu , Boot animatıon yüklü.. root explorer da yüklü ama dosyaları üzerine yazmıyor HATA verip kapatıyor.

Sebep ne olabilir ? Ya da başka türlü nasıl değişebilir..

Çok uyuz bir açılışı var telefonun

Anlattım ya hocam yukarda çok basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    mutlaka root explorer programını kullandığından emin ol. sen yüklemeye çalıştığında dosyanın izinleri R/O dur. Sistem dosyaları olduğu için değiştirilmeye karşı onlemleri var. Ancak Root explorer programı ile R/O olan dosya iznini R/W ya çevireceksin. Sag ust kosede görursun. ondan sonra dosyayı yapıştırabilirsin.

Arkadaşlar, ben de zopo c2 almakta karar kıldım.
    satıcı ile aramdaki konuşmayı da yayınlayayım, benim gibi çinden telefon getirtmek konusunda tereddüt edenler varsa, sorularının bazı cevaplarını ilk elden alabilirler.
    bu satıcı türkiyeye 800 civarı telefon sattığını söyledi. bu arada bu 800 kişi nerdesiniz olm

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraghera

Zopo C2 Kullanıcılar Kulübü

Arkadaşlar, ben de zopo c2 almakta karar kıldım.
    satıcı ile aramdaki konuşmayı da yayınlayayım, benim gibi çinden telefon getirtmek konusunda tereddüt edenler varsa, sorularının bazı cevaplarını ilk elden alabilirler.
    bu satıcı türkiyeye 800 civarı telefon sattığını söyledi. bu arada bu 800 kişi nerdesiniz olm

Ben aldım bu Sam amcadan Bugün bulunduğum ilin torbasına eklenmiş Yarın ya da pztsi elimde olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: agates

Ben aldım bu Sam amcadan Bugün bulunduğum ilin torbasına eklenmiş Yarın ya da pztsi elimde olur..

800 kişiden birini bulduk kaldı 799

Zopo kullanıyorum ama söylemekten utanıyorum kulübü oluşturalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraghera -- 15 Kasım 2013; 17:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraghera

quote:

Orijinalden alıntı: agates

800 kişiden birini bulduk kaldı 799

Zopo kullanıyorum ama söylemekten utanıyorum kulübü oluşturalım

Bu satıcı Türkiyeye 800 tane satmamıştır ,toplam satışı o kadar neredeyse.Tahminimce 25-30 tane göndermiştir.

• agates kullanıcısına yanıt
    Oradaki sayı zoponun sadece o modeli için veya o ilan için geçerli bi sayı sanırım
    2010 Peugeot 3008 Premium Pack / Siyah
    Vestel 48UA9300 / Xiaomi Redmi Note 2
  • Fraghera kullanıcısına yanıt
    bu sam amcanın linkini de verirmisin
  • abdulmesut A kullanıcısına yanıt
    Model numarasi nedir?c2 mi?

• Bende sanalpazar dan aldım c2 ama kamera kalitesi bana kötü geldi. jiayu g3s kamerası çok daha iyi. Acaba custom rom atsam kaliteye etki edermi? Herkes kamera kalitesi çok güzel deyince şaşırdım acaba bendeki telefondamı sorun var.
    Sistemim: AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 12MB | Asus ROG STRIX B350-F GAMING DDR4 | ASUS GTX770 2GB 256 BIT | Corsair 16 GB 3000 Mhz DDR4 | 250GB Samsung 850 Evo SSD | COOLER MASTER HAF-922 RED | COUGAR 700W 80 Bronze | BenQ 24" XL2411Z 144Hz 1ms
  • Arkadaslar telefonu android 4.2.2 sürümüne guncelleyen oldumu.ben sistem guncelleyi actigimda no update yaziyor.halbuki 4.2.2 kullaniliyor suan

Datça Kekik Balı - Datcadogalurunler den alınır
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Istediginiz romu atin degismez olay lens ve flasta bitiyor onlar kotuyse apple dahi bisey yapamaz;-]

mutlaka root explorer programını kullandığından emin ol. sen yüklemeye çalıştığında dosyanın izinleri R/O dur. Sistem dosyaları olduğu için değiştirilmeye karşı onlemleri var. Ancak Root explorer programı ile R/O olan dosya iznini R/W ya çevireceksin. Sag ust kosede görursun. ondan sonra dosyayı yapıştırabilirsin.

Dediğin şekilde tekrar yaptım ve oldu hocam,teşekkürler. @alisami83

Senin de dosyaların için teşekkürler hocam. @nomox1
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.