Merhaba herkese. bi kaç ay önce bi yere tatile gitmiştim. bi iki gün kaldım ve telefonumun şarjı bitince bir türlü şarja takamadım hiç fırsat olmadı. sonra dönüşte hiç şarjı olmayan(açılmayacak kadar bile) telefonu otobüsün şarj cihazına bağlayayım dedim. ingilizce bi hata verdi. fiş simgesi vardı kırmızı temalı bişeydi tam hatırlamıyorum. o günden sonra telefon şarj olmuyor. fakat usb portunda sıkıntı yok usb görüyor bilgisayar veya takınca bildirim ledi yanıyor felan ama şarj olmak yerine hızlıca şarj yiyip kapanıyor. bildiğim bi kaç telefon tamircisine götürdüm. baktılar ikisi anlamadı diğeride anlamadığı halde anlıyomuş gibi "yaparız" dedi ve usb portunu çıkarıp başkasıyla değiştirdi, en baştan uyardığım halde. tartıştık tabi. olan oldu ama usb hala çalışıyor :) telefonu akıllı şarj ile sarj ede ede bataryayıda bitirdik.. Acaba diyorum yazılımla veya bi programla felan bu sarj işini halledemezmiyiz. belki yazılımsaldır çünkü kısa devre yapsa yansa felan o hatayı bile vermezdi. ? illa tamir şart mı yani. O da anakart değişimi yaparsa telefon fiyatına para alır.. Napcaz telefon aylardır yatıyor öyle.. :/