Zoomex Borsası geçenlerde referans kampanyası kapsamında 20 dolar veriyordu. Ödüller bu hafta veya haftaya dağıtılmaya başlayacak. Borsa yeni 2 kampanya duyurdu. 1- Dünya Bira günü için 4 dönemlik bir kampanya toplamda $32 kazanma Fırsatı 2- Referans kampanyası $18 Referanssız Link: Zoomex.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İLK KAMPANYA Bu kampanya 4 dönemden oluşmaktadır: 1. Dönem: 1 Ağustos 00:00 (UTC) - 5 Ağustos 23:59 (UTC) 2. Dönem: 5 Ağustos 23:59 (UTC) - 12 Ağustos 23:59 (UTC) 3. Dönem: 13 Ağustos 00:00 (UTC) - 19 Ağustos 23:59 (UTC) 4. Dönem: 20 Ağustos 00:00 (UTC) - 26 Ağustos 23:59 (UTC) Her dönem boyunca, net para yatırma hacminiz >= 8$ ve işlem hacminiz >= 8$ olduğu sürece, 8$ ödül almaya hak kazanırsınız! 4 dönem boyunca da gereksinimleri karşılarsanız, hesabınıza 32$ nakit yüklenecektir. Son olarak formu doldurun: Form Linki İşlem sonrası paranızı çekebilirsiniz. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- REFERANS KAMPANYASI
Borsada paranızı bekletmeniz gerekmiyor. Komisyon oranı da çok düşük 2 etkinlik sonrası toplam $50 kazanabilirsiniz. Dileyen üye olup işlemleri yapabilir, veya önceki kampanya ödül dağıtım duyurusunu bekleyebilir. Her iki etkinlik için ayrı ayrı form doldurmalısınız form doldurmazsanız ödül alamazsınız. Etkinlik Sayfası: https://help.zoomex.com/en-US/list/1/22 İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paykipel -- 14 Ağustos 2022; 17:35:25 > |
🔥🔥-Zoomex İle $50 Kazanma Fırsatı-🔥🔥Scam Yapmayın bitti.
-
-
Hocam net deposit 8 den büyük olsun diyor parayı çekerseniz saymayabilri bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her dönem için işlem hacmini sayıyor hocam 8 dolar fonlama yapıp 8 dolar işlem yapmalısınız her dönem için
-
Güncel
-
Güncel
-
Hocam her hafta ilk 1000 kişiye verilecek eğer üstünde katılım olursa rastgele 1000 kişiye dağıtılacak bilgin olsun.
-
Teşekkürler hocam
-
Güncel önceki reflerin ödemesi yapılmaya başlanmış.
-
Güncel
-
Önceki reflerden gelen giden yok. Bence onlar gelmeden Zoomex yapmak mantıksız.
-
bunlar ödeme yapmayacak galiba
-
Yüksek ihtimal scam
-
bunlar bide büyük takımlara falan sponsor cidden kripto borsalar cok tehlilekiler
-
NEXO'daki gibi önce referans veren hesabın/hesapların aktifliğine, geçmişine, varlıklarına bakmışlarsa zincirleme olarak referans verdiklerini toplu hesap olarak değerlendirmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldHawkZone -- 15 Ağustos 2022; 4:59:39 > -
Hayırdır size para mı verdiler borsayı savunun diye 2 konuya aynı şeyi yazmışsınız
Kim niye parasını böyle yerlere bağlasın ilk başta güvenimizi kazanması gerek ki hepimizin aklında dolandırıcı borsa olarak kalacak hiç kimse para yatırmayacak buraya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Borsa destek mailine henüz dağıtım bitmedi kyc olmadığı için çok fazla sahte kullanıcı var. Onları eleyip dağıtıyoruz, bugün dağıtım bitecek. Eğer ödül alamazsanız form doldurun diyor. Bir form göndermişler
-
öncelikle herhangi bir dağıtım oldugunu dusunmuyorum ben cunku hiç yatanı görmedim parası, sonralıkla forumu bizede atarmısınız hocam size zahmet
-
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgzNbOsdDfciFWMyZWrZzVGc43s0u3YhCkzpTWV86Y4cHayQ/viewform
Form bu isteyen doldurabilir, ama ödeme yapılmayacak muhtemelen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X