Şimdi Ara

🔥🔥-Zoomex İle $50 Kazanma Fırsatı-🔥🔥Scam Yapmayın bitti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zoomex Borsası geçenlerde referans kampanyası kapsamında 20 dolar veriyordu.

Ödüller bu hafta veya haftaya dağıtılmaya başlayacak.

Borsa yeni 2 kampanya duyurdu.

1- Dünya Bira günü için 4 dönemlik bir kampanya toplamda $32 kazanma Fırsatı

2- Referans kampanyası $18

Referans Linki

Referanssız Link: Zoomex.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İLK KAMPANYA

Bu kampanya 4 dönemden oluşmaktadır:

1. Dönem: 1 Ağustos 00:00 (UTC) - 5 Ağustos 23:59 (UTC)

2. Dönem: 5 Ağustos 23:59 (UTC) - 12 Ağustos 23:59 (UTC)

3. Dönem: 13 Ağustos 00:00 (UTC) - 19 Ağustos 23:59 (UTC)

4. Dönem: 20 Ağustos 00:00 (UTC) - 26 Ağustos 23:59 (UTC)

Her dönem boyunca, net para yatırma hacminiz >= 8$ ve işlem hacminiz >= 8$ olduğu sürece, 8$ ödül almaya hak kazanırsınız!

4 dönem boyunca da gereksinimleri karşılarsanız, hesabınıza 32$ nakit yüklenecektir.

Son olarak formu doldurun: Form Linki

İşlem sonrası paranızı çekebilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REFERANS KAMPANYASI

1. Referans linki ile borsaya üye olun.
    2. 18 Dolarlık yatırım yapın.
    3. Yatırdığınız tutarla bir al sat işlemi gerçekleştirin. -18 Dolarlık hacim gerçekleştirmeniz gerekiyor.-
    4. Form Doldurun

Borsada paranızı bekletmeniz gerekmiyor. Komisyon oranı da çok düşük 2 etkinlik sonrası toplam $50 kazanabilirsiniz.

Dileyen üye olup işlemleri yapabilir, veya önceki kampanya ödül dağıtım duyurusunu bekleyebilir.

Her iki etkinlik için ayrı ayrı form doldurmalısınız form doldurmazsanız ödül alamazsınız.

Etkinlik Sayfası: https://help.zoomex.com/en-US/list/1/22

İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paykipel -- 14 Ağustos 2022; 17:35:25 >

• Hocam net deposit 8 den büyük olsun diyor parayı çekerseniz saymayabilri bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Her dönem için işlem hacmini sayıyor hocam 8 dolar fonlama yapıp 8 dolar işlem yapmalısınız her dönem için

• Güncel

• Güncel

• Hocam her hafta ilk 1000 kişiye verilecek eğer üstünde katılım olursa rastgele 1000 kişiye dağıtılacak bilgin olsun.

• Stenoz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel önceki reflerin ödemesi yapılmaya başlanmış.

• Güncel

• Önceki reflerden gelen giden yok. Bence onlar gelmeden Zoomex yapmak mantıksız.

• bunlar ödeme yapmayacak galiba

• Yüksek ihtimal scam

• bunlar bide büyük takımlara falan sponsor cidden kripto borsalar cok tehlilekiler

• NEXO'daki gibi önce referans veren hesabın/hesapların aktifliğine, geçmişine, varlıklarına bakmışlarsa zincirleme olarak referans verdiklerini toplu hesap olarak değerlendirmiş olabilirler.

🔥🔥-Zoomex İle  $50 Kazanma Fırsatı-🔥🔥Scam  Yapmayın bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldHawkZone -- 15 Ağustos 2022; 4:59:39 >
  • GoldHawkZone kullanıcısına yanıt
    Hayırdır size para mı verdiler borsayı savunun diye 2 konuya aynı şeyi yazmışsınız

Kim niye parasını böyle yerlere bağlasın ilk başta güvenimizi kazanması gerek ki hepimizin aklında dolandırıcı borsa olarak kalacak hiç kimse para yatırmayacak buraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borsa destek mailine henüz dağıtım bitmedi kyc olmadığı için çok fazla sahte kullanıcı var. Onları eleyip dağıtıyoruz, bugün dağıtım bitecek. Eğer ödül alamazsanız form doldurun diyor. Bir form göndermişler

• Paykipel kullanıcısına yanıt

öncelikle herhangi bir dağıtım oldugunu dusunmuyorum ben cunku hiç yatanı görmedim parası, sonralıkla forumu bizede atarmısınız hocam size zahmet

• laragofrett kullanıcısına yanıt

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgzNbOsdDfciFWMyZWrZzVGc43s0u3YhCkzpTWV86Y4cHayQ/viewform

Form bu isteyen doldurabilir, ama ödeme yapılmayacak muhtemelen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.