Şimdi Ara

⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
9
Favori
31.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Freecash adında bir cashback sitesi var. Bir süredir kullanıyorum ve defalarca ödeme aldım. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Trustpilot'da 11.000 üzerinde yorumu var ve dereceleri yüksek.


    https://www.trustpilot.com/review/freecash.com


    Özet geçmek gerekirse, uygulama indirdikçe, oyun oynadıkça, görevleri yerine getirdikçe veya uygulama içi satın alım yaptıkça para kazanıyorsunuz. Kazandığınız coinleri LTC, Doge olarak borsanıza çekebiliyorsunuz. Minimum çekim 0,50$ ve çekim ücreti yok. 4 farklı cihaz ile (1 tanesi Wi-Fi kalanları hücresel veri) toplamda +200$ ödeme aldım. Site ödemeleri yapıyor. Şuan içeride Coinbase ve Denizbank ödemeleri var bekleyen. 40$ değerinde. Onları bekliyorum.


    100 coin = 0,10$ değerinde.




    Nasıl yaparız?


    Referanslı Linkim ile üye olursanız 100 coin(0,10$) ile başlıyorsunuz. Siteye girdikten sonra kayıt oluyoruz. Google hesabınız ile kayıt olabilirsiniz. E-mail doğrulama yapmayı unutmayın. Daha sonra Rewards bölümüne gidip referansım ile üye olduğunuz için 100 coin hediyenizi alıyorsunuz. Yan taraftan da günlük bonusunuzu alabilirsiniz. Twitter hesaplarını takip ederseniz 50 coin, Android kullanıcıları uygulamayı indirirse de 150 coin veriyor.


    Daha sonra Earn bölümüne girerek Ayet Studios, AdGem gibi kampanya sağlayıcılara girip inceliyoruz. Bize uygun olan görevleri seçip yapıyoruz.


    Önemli Not: VPN kullanmak ban sebebi. Ben daha önce banlandım oradan biliyorum. Aynı IP ile birden fazla hesap kullanmayın. Birden fazla cihaz ile görev yapacaksanız hücresel veri ile yapın işlemleri. Aynı cihazda da tek bir hesap ile kullanın. Birden fazla hesap ile denerseniz yine ban yersiniz. iOS cihazlarda uygulama sizi takip etsin mi diye sorduğunda mutlaka izin verin. İzin vermezseniz ödüller yansımayabilir.


    Uygulamaları/oyunları ilk kez indiriyor olmanız gerekiyor. Daha önce indirdiyseniz ödül alamazsınız.


    iOS cihazlar ile daha fazla ödül kazanılıyor. Android'de ödüller bir tık daha düşük.


    Anketler ile boşuna uğraşmayın. Anketler Türkiye'de kazanç vermiyor.


    Örnek ödüller:

    • The Walking Dead oyununu indirip uygulama içi satın alım yapmanızı istiyor. Tıklıyoruz ve bizi App Store/Google Play Store'a yönlendiriyor. Oyunu indirip açıyoruz. Tutorial(başlangıç) kısmını geçtikten sonra uygulama içi satın alım yapıyoruz. Sanırım en ucuz satın alım 18 TL civarındaydı. Bunun için 5$ ödül veriyor. ~45 TL kâr edebiliyorsunuz.
    • Site üzerinden Coinbase'e kayıt olup, minimum 5$ yatırım yapıp onunla trade yaparsanız 15$ değerinde coin veriyor. Şuan 1 ay askıda kalıyor bunlar. 1 ay sonra ödeyeceklermiş.
    • Bir sürü sadece indirip açmanız istenen oyun-uygulama var. Bunları yaparak kolayca kazanabilirsiniz.
    • 15$ değerinde Coinbase görevi var. Revu sağlayıcısından ulaşabilirsiniz. Tıkladıktan sonra üyelik açıyoruz, kyc doğrulamasını yapıyoruz. 5-6$ değerinde XLM, ALGO gibi düşük ücretli ve hızlı bir coin aktarıyoruz. Bir defa USDC’ye çevirip tekrar yatırdığımız coine geri çeviriyoruz. Sonra kendi borsanıza çekebilirsiniz. 1-2 gün içinde 15$ değerinde ödül Freecash hesabınıza yansıyor. 30 gün beklemeden sonra çekebiliyorsunuz.


    Ödüller genellikle görevi tamamladığınızda anlık yükleniyor. Bazen geç yükleme durumları olabiliyor.



    Referanslı Link: https://freecash.com/

    Referans Kodu: Wadjet

    Referanssız Link: https://freecash.com


    Referans şart değildir. Referans ile kayıt olduğunuzda ek olarak 100 coin ile başlarsınız.





    Ödeme kanıtları:


    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡
    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡

    Blok üzerindende ödemeyi kontrol edebilirsiniz. TxID gizlemedim.


    Coinbase Ödemesi;


    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡


    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡






    Sorusu olan konu altından ulaşabilir. Herkese bol kazançlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • hocam board king i indirdim üye olup fakat sitede indirdiğime dair bir gösterim yok hala start offer diyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt

    Hangi kampanya sağlayıcıdan indirdiniz hocam? Kampanya sağlayıcıların sayfalarını açtığınızda solda üç çizgi olur. Oradan "Reward Status" bölümüne giderek kontrol edebilirsiniz.

  • adgemden indirdim hocam bulamadım ya kısmı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt
    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡
    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡


    Sırasıyla işaretli yerlere tıklatarak ulaşabilirsiniz hocam. Reward Status kısmına girdiğinizde Board Kings gözüküyorsa tamamdır. Görevi yapmanız gerekiyor.





  • teşekkürler hocam naçizane son bir sorum olacak bu oyunda hızlı leveli nasıl kasarız daha önce böyle bir şey oynamadım ahhaha

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt

    Hocam çok saçma sapan bir oyun ama güzel kazandırıyor.


    Oyunun içerisinde arkadaş eklediğinizde size bir takım ödüller veriyor. O ödüller ile hızlı level kasılabiliyor. Altta linkini verdiğim sitede arkadaşlık kodunuzu paylaşın diğer oyuncular sizi eklesin ve sizde diğer oyuncuları ekleyebilirsiniz.


    https://www.fcswap.com/game/board-kings/

  • Merhaba hocam, birkaç sorum olacak, bazı uygulamalar dediğiniz gibi ipad'te daha fazla puan veriyor, bazı oyunları tablette wifi üzerinden oynayıp, bazılarını telefonda hücresel veri ile oynasam sorun yaşar mıyım? (Aynı hesabı kullanacağım) Bir de ipadten uygulamayı indiremiyorum link status error veriyor. Bunun nasıl çözebilirim bilginiz var mı?

  • mertavci17 M kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Bir hesabı birden fazla cihaz ile kullanmayın. Direkt banlıyorlar. Tablet için bir hesabınız olsun Wi-Fi üzerinden yapın işlemleri. Telefon için de ayrı hesabınız olsun ve hücresel veri ile yapın işlemleri.


    Hata hakkında hiç bir fikrim yok hocam ilk kez duydum. Reklam engelleyici, VPN vs varsa kapatıp tekrar deneyebilir misiniz?

  • hocam bu aptal ötesi oyunda 6 level oldum ama zarlar bitti var mı bi öneriniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limonki kullanıcısına yanıt

    Hocam üstte attığım siteden arkadaş ekleyerek ekstra zar alabilirsiniz. Mor taşları da zara çevirebilirsiniz. Diğer türlü zarların dolmasını bekleyeceksiniz.

  • Şuan Revenue Universe (Revu) altında Coinbase teklifi var. Revu içerisinden tıklayıp Coinbase'e girip üye oluyorsunuz. Minimum $5 değerinde yatırım yapıyorsunuz ve ilk takas işleminizi yapıyorsunuz. Daha sonra bu yatırdığınız miktarı çekebilirsiniz. 17,2$ değerinde coin veriyor. Bu teklifin ödemesi için 1 ay bekletiyor Freecash bilginiz olsun. Coinbase hesabınız yoksa değerlendirebilirsiniz.


    Aşamalar:


    1- Freecash üzerinden Revu kampanyalarına ulaşın.

    2- Oradaki Coinbase teklifine tıklayın ve o linkin yönlendirmesi ile siteye ulaşın.

    3- Yeni bir üyelik açın ve gerekli işlemleri yapın. Sadece ilk seviye kimlik doğrulaması yapabilirsiniz, yeterli olur.

    4- Hesaba en az $5 değerinde kripto gönderin. 6-6,5$ değerinde XLM gönderebilirsiniz. Siteye ulaştıktan sonra dönüştür bölümünden XLM'leri USDC ile takas yapın. Daha sonra USDC'leri tekrar XLM yapıp kendi borsanıza çekin.

    5- 17,2$ değerinde coin en geç 1-2 gün içinde Freecash panelinize yansıyacak. 30 gün beklemede tutulduktan sonra çekime açılacak. LTC olarak borsanıza çekebileceksiniz bu 17,2$ değerindeki 17,2K coini.


    Bol kazançlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • bu site insanı durduk yere banlıyor. hiçbir kuralı ihlal etmediğim halde tam parayı coinbase'ye gönderme emri verdim ardından ban yedim

  • hocam deniyorum bakalım 8 levele kadar geldim :) tıkandı bi oyun ama bakalım yarın sabaha kadar zarlar dolar 12 oluruz herhalde

    invitelerin de yarısını doldurdum bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonki -- 30 Ocak 2022; 23:16:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben görevleri yapmaya başlamıştım baya da bir ilerleme kaydetmiştim ltc çekme talebi gönderdim ve anında ban yedim üstelik başka bir hesap açma işlemi falan kesinlikle yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkında olmadan VPN ile bağlantı kurarsanız, aynı ağda başka cihaz varsa direkt banlıyorlar. Emülatör de aynı şekilde.


    Diğer türlü neden ban yediğiniz hakkında bir fikrim yok ben kendim çok güzel ödemeler aldım sizinle de paylaşmak istedim.


    Oyun oynayarak, uygulama vs. indirerek para kazanabilmek, özellikle de ekonomisi bizim gibi olan ülkelerde büyük bir nimet. Boş vakitlerde biraz uğraşarak küçükte olsa gelir sağlanabiliyor. İşine yarayacak insanlar olduğunu biliyorum.


    Bir kaç kişi daha ban yerse silerim konuyu problem değil.



    Edit: Bugün farklı bir cihaz/hesap/hücresel veri kombinasyonu ile bir ödeme daha aldık.


    Kanıtlar:


    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡
    ⚡ Freecash - Uygulama indirerek, oyun oynayarak para kazanın! ⚡
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Kaydoldum, board king ve lord mobile ı indirdim board king biraz uzun sürüyor ama lord mobile ı yaklaşık 2 3 saatte bitirdim 14lvl olmayı istiyor.


    Bu şekilde kısa sürede yapılan başka oyunlar var mı?

  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    hocam lootabyl den mi indirdiniz hızlı level için bir taktik var mı

    boards da 11 level oldum 3 günde rahatlıkla tamamlanır görev bu arada

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt

    The Walking Dead var hocam. Android'de 18 TL oyun içi satın alım, iOS'de 36 TL gibi bir satın alım istiyor. Yaklaşık 5$ gibi bir ödeme yapıyor. En kolaylardan birisi o.


    Oyunlar ve uygulamalar sürekli değişiyor. Şuan çok fazla basit oyun kalmamış gördüğüm kadarıyla.


    Ayet:


    360VUZ diye bir uygulama var. İndirip deneme üyeliği başlatın ücretsiz. Sonra App Store/Play Store girip aboneliği iptal edebilirsiniz. 1.5$ veriyor.

    Bilyoner var yine Ayet'te. İndirip üye olun 0,6$

    Denizbank var. İndirip üye olun 3-4$ civarı veriyor.(1 ay bekletiyorlar ödemeyi)

    Ayet'te sürekli 60-90 coin veren saçma sapan oyunlar olur. Onları indirip açın 1-2 dk açık tuttuktan sonra silebilirsiniz.


    Adgem:


    Kucoin indirip üye olun 0,5$ veriyor.

    Papara indirip üye olun, Papara card isteyin. 2.3$ veriyor. (Bunu denemedim Papara hesabım olduğu için)


    Revu:


    Coinbase var. Üye olun minimum 5$ yatırım yapın. Sonra onu dönüştür bölümünden dönüştürün ve geri çekin. 17,2$ veriyor ama 30 gün bekletiyor.



    Gördüğüm en kolay uygulamalar bunlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.