Şimdi Ara

Zoom X5 Modemi kablosuz hale getirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar Zoom X5 kablolu modeme sahibim. Yakın zamana kadar kablosuz internete ihtiyacım olmadığı için sorunum yoktu ancak birkaç güne kadar wi-fi özellikli cep telefonu alacağım. Bu telefonlar için wireless bağlantısı oluşturmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim?

Access point falan diyenler var ama network işini hiç bilmediğim için hangi access point iyidir nedir değildir bilmiyorum. 50 Tl bütçem var yardımcı olabilir misiniz?

Networkten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok minnettar olurum...
  • Bunun pek anlatılcak bişi yok access point alırsın bı tane özellikle tp-linklerde cok uygun fiyata var fakat zyxel - airties - u.s robotic kablosuz ürünleri kullandım hepside cok kalite markalar tp-link düşünebilirsin istersen.Benim seçimim ise Airties mesh teknolojili uygun bi AP almak Ev içinde kullancaksan fazla paraya hiç gerek yok..

Orijinalden alıntı: Shiftless

Bunun pek anlatılcak bişi yok access point alırsın bı tane özellikle tp-linklerde cok uygun fiyata var fakat zyxel - airties - u.s robotic kablosuz ürünleri kullandım hepside cok kalite markalar tp-link düşünebilirsin istersen.Benim seçimim ise Airties mesh teknolojili uygun bi AP almak Ev içinde kullancaksan fazla paraya hiç gerek yok..

Hocam evde kullanacam birde tam olarak access point markası yazabilir misiniz tavsiye ettiğiniz? Şunun özellikleri güzel diye. Şu modelini al gibisinden.

Cevabınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr741nd-150m-kablosuz-router/ProductDetails.aspx?productId=bd97011&categoryId=410

daha once hiç tp-link kullanmadım fakat 50 lira sınır koyduysanız şu model uygun gozukebılır ayrıca ındırım vb. şeylerde var yararlabilirsin

http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wr741nd-150m-kablosuz-router/ProductDetails.aspx?productId=bd97011&categoryId=410

Hocam sanırım 70 e kadar çıkabileceğim. Modeli inceleyeyim diyecem ama hiçbir özelliğin ne anlama geldiğini bilmiyorum :) Teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için

• ev içinde kullancam diyosanız bence gayet uygun bi model yorumlarada bakıyorum memnun kalmayan yok.Özellik olarak zaten birbirlerine yakınlar çekim gücü, 150mbit dosya aktarımı zaten telefonla kullancagınız ıcın cok gereksiz birşey.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ev içinde kullancam diyosanız bence gayet uygun bi model yorumlarada bakıyorum memnun kalmayan yok.Özellik olarak zaten birbirlerine yakınlar çekim gücü, 150mbit dosya aktarımı zaten telefonla kullancagınız ıcın cok gereksiz birşey.

Hocam genelde ev içinde kullanacam ama arkadaşlar falan çok geliyor. Yani laptop içinde dosya aktarımı falan nasıl olur internet hızı farkediyor mu bilmiyorum. Birde arada aşağıya indiğimde telefonun çekmesi güzel olurdu. 5. katta oturuyorum gerekirse aşağıya inerken modemi dışarıya balkona koyabilirim.

http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=1bPnstlXm6zKqtWW

hem konu yukarı çıksın online arkadaşlar görsün hemde network ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok güzel olur
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.