Bildirim
ZOOM X5 LINK IŞIĞI YANMIYOR!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne oldu yanlışlıkla frimware update yap dediysen tekrar oraya gel ve fw update iptal etme var cancel de ona. -
link ışığı yanmıyorsa büyük ihtimal firmwaresi uçmuştur. Menüsüne girebiliyorsan 10.0.0.2 ile zoomun sitesinden firmware indirip kurabilirsin ama modeme giremiyorsan tek çaren oluşum bilgisayarı araman yada istanbuldaysan oluşum bilgisayarın ümraniyedeki yerine götürmek 5 dk da yükleyip veriyorlar herhangi bir ücrette almıyorlar genelde. Geçmiş olsun -
zoom modemlerin kronik hastalığı.. -
Hımm. Bnim x4 modem kenarda atılı duruyor. Bende mi firmware atsam acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin
Hımm. Bnim x4 modem kenarda atılı duruyor. Bende mi firmware atsam acaba?
Fw attım port yönlendirmeleri daha berbatlaştı, arkasından res attım. Cihazın ayarlarından write settngs and flash reboot dedğimde yeniden başlatmamaa başladı fiziksel olarak düğmesinden kapa aç yapınca da tüm ayarlar silindi. Fw update yapıyım dedim güm! cihaz uçtu. Girilmiyior artık cihaza.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X