Şimdi Ara

zoom x5 50 dolara alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba birinden sıfır bir zoom x5 buldum bu fiyata satacak.ama sorunlu olduğu konusunda duyumlar alıyorum? var mı öyle bişey?

teşekkürler..

• Bende son zamanlarda çok fazla kötü yorum okudum zoom larla ilgili . Bilgisayar işi yapan bir tanıdığım kendi kullandıkları x5 in , 4 kez arızalandığını söyledi . Bunca alternatif varken zoom kötü bir seçim olur bence .
  • valla bence süper hiç kaçırma!!
  • valla ben yeni bilgisayrıma zoom x5 aldım maviden 85 dolara.urun cok gusel kurulumu cok basit 5 dk da kurdum ve kullanmaya basladım .o fiyata sakın kacırma
  • Bir senedir zoom x5 kullanıyorum bir çok arkadaşada aldım şimdiye kadar arıza veya sorun oluşmadı.
    forumlarda bu zoom kötüleme nedendir anlamadım.
    benmi çok şanslıyım arıza oluşmadı yoksa...!
  • 6 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı. o fiyata kaçırma (arızasız olması konusunda arkadaşına güveniyorsan)
  • Benimde bir çok arkadaşım kullanıyor Zoom X5 i.Daha şikayet edeni duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clk 200 alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay falan once (X5) bozuldu alalı 9 ay flan oldu ama bunun dısında bozunlan asus vardı ...

2 sınide servise yollamıshtım bozulduklarında zoom 1.5 hafta ıcınde geldı (ki 4-5 gun ıcınde de gelebiliyormush)

asusda 15 gunde gelmıshdı ama 50 dollar cok iyi bir fiyat biraz halan yanlısh hatırlamıyorsam x5'in fiyatı 70 yada

80 + kdv gibi ...
  • ZOOM X5 çok iyi modemdir. Ben de yaklaşık 2 yıldır ZOOM X4 kullandım. Günler-geceler boyu açık kaldığı oldu. Çok şükür hiç sorun yaşatmadı bana. Şimdi wireless'a gaçeceğim için satış ilanı verdim ama bir yandan da satmaya kıyamıyorum.
  • dostum x5 24 saniyede link alıp ip alıyo mütiş birşey serviside çok güzel 3 günde modem garantiden geliyo ondan.
  • sorduğuna deymez al hemen
  • 50$ fena sayılmaz. Ama o kadar iyi olsa o fiyata neden versinler öyle değil mi? Birde o modemin bayi fiyatı bile 50$'ın üstünde olmaması lazım ama.

Zoom X5'lerden bende çok şikayet okudum. Dikkatli olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 16 Ekim 2005, 10:59:48 >
  • Biz işyerinde Zoom X5 kullanıyoruz yazın sıcağında burası (antalya ) tık demedi ve çok nadir arada bi ısınması azalsın die kapattık..

gayet iyi bir modem bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.