Bildirim
zoom kullanıcı adı ve şifresi neydi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kullanıcı adı:Admin
Password:zoom -
login:admin
psw:zoomadsl -
teşekkürler
peki firewall yapılandırması ve port açma ile ilgili bi türkçe link varmı?
forumdakinden bişey anlamadım -
zeus, 333 mesajının 300 ü soru olabilir sanırım. foruma çok da gerekli olmayan soruları sormak yerine googleden faydalanarak bunlara kolayca erişebilir, bilgiye ulaşabilirsin. adsl modeminin default admin şifresi de kullanıcı kitapçığında yazar. orada bulamadıysan da "zoom default admin password" yaz, birkaç siteye girerek bulursun. aynı şekilde firewall ile ilgili bilgi istiyorsan yine googleden bakabilirsin. bu sorulara cevap vermek artık yersiz diye düşünüyorum. forumu incelersen yüzlerce firewall topic'i olduğunu göreceksin.
araştırmak yerine sormayı tercih etmek kanımca çok doğru değil. bilgi kolay elde edilmiyor, araştırmasını bilmeliyiz diye düşünüyorum...
kolay gelsin. -
zoomx4 de port açmak istiyorsan;
1.modemin içine girceksin,
2.Menüden Gelişmiş Ayarlara geleceksin,
3.Ordan NAT'a tıklıyacaksın,
4.Yukarda Nat Options yazar,yanındaki oka tıklayınca seçenekler çıkcak,ordan nat kural girişini seçeceksin,
5.Daha sonra sayfa değişecek ve bişeyler çıkcak en alta gelip ekleye tıklıcaksın(en son hangi rakamla giriş yapılmışşsa sen o rakamdan sonra gelen rakamı girceksin),
6.Kuralın niteliği RDR ve id bilgisi sıradaki rakam olcak yerel adres nereden ve nereyeye sabit bi ip yazcaksın,
7.Hedef porttan hedef porta açacağı portu yazcaksın(önr 7622-7622) ve değişikleri kaydete tıklayacaksın hepsi bu.
bu arada 7632 portu için gene aynı işlemlerli yapıp hedef porttan hedef porta kısmına 7632 yazcaksın
yardım edebildiysem sevindim. -
salpyilmaz ; sorularımı google'da aramayıp burda forumda sormamın sana ne gibi bi zararı var anlamadım,sorduğum şeye kimse cevap vermek zorunda diil isteyen cwplar istemeyen cwplamaz, bana akıl vermek sana düşmedi. forum babanızın malıymış gibi davranmayın lütfen, isteyen istediğini yazar gerekeni modlar yapar...
blade_3131 sanada çok teşekkür ederim saolasın -
quote:
Orjinalden alıntı: zeus1907
salpyilmaz ; sorularımı google'da aramayıp burda forumda sormamın sana ne gibi bi zararı var anlamadım,sorduğum şeye kimse cevap vermek zorunda diil isteyen cwplar istemeyen cwplamaz, bana akıl vermek sana düşmedi. forum babanızın malıymış gibi davranmayın lütfen, isteyen istediğini yazar gerekeni modlar yapar...
blade_3131 sanada çok teşekkür ederim saolasın
takma kafana zeus1907, bunu gibi adamlar forumlarda o kadar çok varki, herşeye muhalefet olmayı severler. benimde karşıma çıkmışlardı zamanında.
(sanki fazla soru sorulunca adamın cebinden para gidiyor.)
ayrıca bu konuda işime yaradı, sorandan da cevaplayandan da Allah razı olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zyxel modem arayüz
- göknet altyapı sorgulama
- wifi yetkilendirme gerekiyor çözümü
- türk telekom hizmet numarası öğrenme
- modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- en hızlı internet
- ping düşürme
- telsiz kullanım ücreti 2025
- agda kayitli degil hatasi cozumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X