Şimdi Ara

Zoom 5110 usb adsl modemde problem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Daha önce hiç olmamıştı. Modemin driverını pcye tanıtıyorum modemi pcye bağlıyorum usb den ve tanımlanamayan aygıt dior.
    ve internete bağlanamıyporum. Problem nedir acaba.
    Ne kadar uğraştıysam boş olmuyor.

Intel® Core™ i7-7700K 4.2 GHz, Asus Z270F Rog Strix Gaming Anakart, Asus Rog Strix GTX1080 A8G Ekran karti, Corsair Venegeance LED 4x8 GB 3000MHZ (32 GB) (CMU16GX4M2C3000C15), Samgung EVO 850 250 gb SSD, WD 2x500 GB (1 TB) HDD, Corsair H80i V2 Su Sogutma, Corsair Carbide Spec 03 Kasa.
  • yüklemeye devam et demen lazım
  • Diorum zaten. İki tane şey çıkıyo ikisinede .yüklemeye devam et diorumç Sonra pc yi açıp kapıyorum kabloyu takıyorum usb ye . Normalde burdada iki tane yüklemeye devam et dalgasından çıkması lazım çıkmıyor çünkü aygıt tanımmlanamıyor dior. Saatin orda bi usb işareti çıkıyo ve dediğim gibi aygıt tanımlanamıyor dior.
    Aygıt yöneicisinde ise bu usb. Unknown Device olarak yani Tanımlananayan aygıt olarak geçiyor.
    İlk defa karşılaşıyorum böle bişe ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 5 Ocak 2006 13:51:16 >
    Intel® Core™ i7-7700K 4.2 GHz, Asus Z270F Rog Strix Gaming Anakart, Asus Rog Strix GTX1080 A8G Ekran karti, Corsair Venegeance LED 4x8 GB 3000MHZ (32 GB) (CMU16GX4M2C3000C15), Samgung EVO 850 250 gb SSD, WD 2x500 GB (1 TB) HDD, Corsair H80i V2 Su Sogutma, Corsair Carbide Spec 03 Kasa.
  • cd den yanlışlıkla ethernet için olanı yüklemiş olmayasın onada dikkat et
    kaldırıp tekrar yükle bir daha dene usb için olanı yükle yanlışlık olmasın dikkatinden kaçmıştır diye söylüyorum.başkada yapılacak bir şey yok umarım hallolur
  • arkadaşım zoom 5510 için yeni yazilimlar çıktı, sorunsuz çalişiyolar, baya konuştuk bu konuyu forumda ve çoğu insan yeni yazilimlari kullaniyor artik..

http://forum.donanimhaber.com/m_5102845/mpage_1/key_//tm.htm#5275186

bu adresten takip edebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Modem Telefon Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.