Şimdi Ara

Zoolander 2 (2016) | Ben Stiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001'in kült komedisi Zoolander(Zırtapoz)'ın ikincisi çekiliyor...

Paramount ve Ben Stiller Zoolander'ın ikincisini çekmek için anlaştılar. Iron Man 2'nin de senaristi olan Justin Theroux, filmi yazacak ve yönetecek. Stiller ve Theroux senaryo üzerinde birlikte çalışıyorlar. Theroux, filmi için Paris'teki Moda Haftası'na katılarak modada son zamanlarda nelerin "in" olduğunu gözlemleyecek.

Filmde Owen Wilson'ın da yeniden oynaması isteniyor ama henüz bir anlaşmaya varılmış değil. Filmin kötü karakteri ise Jonah Hill olacak gibi gözüküyor.

Zoolander Amerika'da 28 Eylül 2001'de vizyona girmişti, 11 Eylül olayından hemen sonra. Bu sebeple neredeyse kimse salonlarda filmin fragmanını görme şansını yakalayamamıştı. Fakat DVD satışları muhteşem olmuştu, halen iTunes'te en çok satılanlar listesinde yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Nisan 2015; 11:34:37 >

• Daha dün izledim çok eğlenceliydi.Yenisinide bekliyorum.
  • Konuyu açalı beş yıl geçmiş ama geliyor cidden 12 Şubat 2016' vizyonda. Kadroda Penélope Cruz da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 14 Nisan 2015; 9:53:52 >
  •  Zoolander 2 (2016) | Ben Stiller

Magnum bakışını özledik Derek Zoolander'ın, 2. filmin geç de olsa gelmesi güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 18 Kasım 2015; 21:30:52 >
  • Bill Zane Yeniden Ben Stiller'a Katıldı!

Owen Wilson ve Ben Stiller ikilisi 14 yıllık, uzun sayılabilecek bir aranın ardından Zoolander için yeniden bir araya gelmişti geçtiğimiz ay. Valentino'nun kış koleksiyonu için podyuma çıkmaktan da çekinmeyen ikili, yeni filmin müjdesini vermiş ve akabinde de kollar sıvanmıştı. Geçtiğimiz gün Ben Stiller'ın çıtlattığına göre Bill Zane de seriye geri döndü! Stiller Zane'in kadroya dahil olduğunu instagram hesabından yayınlandığı video ile duyurdu!

Zoolander 2'de kameranın arkasına bir kere daha Ben Stiller geçecek. Bu defa Hansel ve Derek arasındaki kapışmaya Will Ferrell'ın hayat verdiği Mugatu karakteri de aktif olarak katılacak gibi görünüyor. anlaşılan karşımızda yine ilk filmi aratmayacak bir komedi mahsulü var.

Film 12 Şubat 2016 tarihinde ABD'de vizyona girecek! Ülkemizde ise 11 Mayıs 2016 tarihinde görücüye çıkacak!

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 21 Nisan 2015; 11:33:55 >

• trailer geldi:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fragman geldi, filmde Benedict Cumberbatch ve Justin Bieber de varmış.,
  • Justin Beiber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penelope Cruz bozuyor işi, keşke başka bir oyuncu olsaydı o rolde.
  • Selfie, Justin Beiber.. gerçekten günümüzü gelmişler.

o değil de şu Will Ferrell'ı bir türlü sevemedim gitti. bana hep itici gelmiştir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen film, yarın ülkemizde gösterime giriyor

• Sinemada izleme fırsatı buldum. Vasat bir film olduğunu düşünüyorum. Sinemada izlenecek bir film değil.
  • İmdb notu 5. Bu kadar mı kötü bu film arkadaş. İndirmeye bile değmez mi? Oyuncular çok iyi ama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.