Şimdi Ara

Zonguldak Karaelmas (Bülent Ecevit ) Üniversitesi Kazananlar BURAYA !!!!!!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
32.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

Eğitim fakültesi ereğili'de arkadaşım insanları yanlış yönlendirmeyin. Aynı Sakarya gibi. ama ereğili zonguldaktan daha güzel haberin olsun. Şu memlekette bir yozgat iki zonguldak asla buralarda olmayacaksın bu ikisi kadar kötü şehir yok türkiye'de doğu dışında

Eğitim Fak derken fen Edebiyat değil mi? İncivez de olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Eğitim fakültesi ereğili'de arkadaşım insanları yanlış yönlendirmeyin. Aynı Sakarya gibi. ama ereğili zonguldaktan daha güzel haberin olsun. Şu memlekette bir yozgat iki zonguldak asla buralarda olmayacaksın bu ikisi kadar kötü şehir yok türkiye'de doğu dışında

eğitim fak. ereğlide fen edebiyat zonguldakta
  • quote:

quote:

quote:

eğitim fak. ereğlide fen edebiyat zonguldakta

Pardon hocam

• quote:

Eregli egitim fakultesi ile ana kampus ulasimi nasil? Ne kadar suruyor?

• Canhatti kullanıcısına yanıt
    ana kampüsle arasında bildiğin sıra dağlar var 40 45 dakika sürüyor arabayla.
  • quote:

ana kampüsle arasında bildiğin sıra dağlar var 40 45 dakika sürüyor arabayla.

Onun farkindayim nasil ulaşım saglanir otobus belediye filan

• Zonguldak ereğli arasında gidip gelen minibüsler var.Aşağı yukarı her saat kalkıyorlar.7 liraydı ben en son bindiğimde.Zaten ereğli eğitim fakültesinde okuyorken merkeze gelme gibi bir ihtiyacın olmayacak.Çünkü ereğlideki imkanlar zonguldak merkezden çok daha fazla.Mesela doğalgaz ereğlide uzun zamandır var ama merkeze daha bu yıl geldi. Zonguldaktaki tek geçim kaynağı olan taşkömürü artık işlerliğini yitirdiği için TTKya alım olmuyor ve şehir her geçen gün geriye gidiyor.Fakat erdemirin prestiji hiç sönmeyecek büyük ihtimalle ve ereğli gelişmeye devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Zonguldak ereğli arasında gidip gelen minibüsler var.Aşağı yukarı her saat kalkıyorlar.7 liraydı ben en son bindiğimde.Zaten ereğli eğitim fakültesinde okuyorken merkeze gelme gibi bir ihtiyacın olmayacak.Çünkü ereğlideki imkanlar zonguldak merkezden çok daha fazla.Mesela doğalgaz ereğlide uzun zamandır var ama merkeze daha bu yıl geldi. Zonguldaktaki tek geçim kaynağı olan taşkömürü artık işlerliğini yitirdiği için TTKya alım olmuyor ve şehir her geçen gün geriye gidiyor.Fakat erdemirin prestiji hiç sönmeyecek büyük ihtimalle ve ereğli gelişmeye devam edecektir.

Yok hocam ben ana Kampüste olacagim arkadaşım Ereğli'de olacak görüşebilmek acisindan ulaşım cok zor mu diye sormustum ama sanırım haftada 3 4 gün görüşebiliriz 40 dk 1 saat civari görüşebiliyorsa otobüs belediye filan rahat bulunuyorsa onemli degil.

• quote:

nıye oyle dedınız havası kotu olduğu ıcınmı zonguldagın

• Gun_Beyin_yegeniyim G kullanıcısına yanıt
    kiralar çok pahalı şehir bayır bir yerden bir yere gitmek zulüm yapacak hiç bir şey yok. kışın kömür dumanından her taraf kara üniversite kampüsü berbat eğitim berbat. şehir hayatını hiç yaşayamıyorsun. daha aklıma gelmeyen onlarca olumsuzluk
  • Canhatti kullanıcısına yanıt
    otobüsler var ereğliye terminalden ya da istanbul otobüsleri ereğliden geçiyor ulaşım sıkıntı değil ereğli ile
  • Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. Bu sene Zonguldakta beşinci senem olacak. Makine mühendisliği bölümündeyim. Yıllardır bu forumdayım, burdan gelecek herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz, isterseniz facebooktanda ekleyebilirsiniz, okul başladığında toplanıp çay içeriz konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. Bu sene Zonguldakta beşinci senem olacak. Makine mühendisliği bölümündeyim. Yıllardır bu forumdayım, burdan gelecek herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz, isterseniz facebooktanda ekleyebilirsiniz, okul başladığında toplanıp çay içeriz konuşuruz.

Benee bu sene makina gibi görülüyor facebook atsana bu arada bende zonguldak tayım gelince tanışalım

• quote:

quote:

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. Bu sene Zonguldakta beşinci senem olacak. Makine mühendisliği bölümündeyim. Yıllardır bu forumdayım, burdan gelecek herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz, isterseniz facebooktanda ekleyebilirsiniz, okul başladığında toplanıp çay içeriz konuşuruz.

Benee bu sene makina gibi görülüyor facebook atsana bu arada bende zonguldak tayım gelince tanışalım

profil resminin altından tıklayabilirsiniz.
  • bülent ecevit makine müh :)
  • her türlü sorunuza cevap verebilirim yeni bir mezun olarak şehir üniversite hakkında başarılar dilerim
  • Uluslar arası ticaret ve işetmecilik.
  • Diş Hekimliği. Zonguldak hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Özellikle hazırlık atlama sınavları hakkında kafamda çok soru işareti var.

• quote:

Makine Mühendisliği eğitiminden memnun musun bende makine Mühendisliği kazandim bundan sonrası için ne tavsiye edersiniz

• Dr.SheldonCooper kullanıcısına yanıt
    Ben de tıpa girdim bu yıl. Tıp kazananlar için sınavda yardımcı oluyorlar diye okudum. Ama hazırlık okumanın da bir katkısı olmuyormuş yani. Geçmemiz şart.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.