bu programı kullanan akadaşlar yorumlarını yazabilir mi bende bilgisayarmın güvenliğini bu programa emanet edecem de eksileri artılarını yazında görelim
firewalu çok iyidir , antivirüs olayına yeni girdi snrm onu bilmiyorum ama makineyi kasıyor zone alarm.
pro versiyonunu kullan bence. suite o kadar iyi degil. antivirusu var ama i$e yaramaz.
oldumu hepsi bi arada olsun diom ben yaw antivirüsü de sanırım mcafee yi yapan şirketle mi ne aynı şirket yapıo computer associates bide eTrust u yapıo bunlar
Yeni versiyonuna Antispyware de eklenmiş kompl bir güvenlik paketi sistemi yormuyor ve yeterli güvenlik sağlıyor tabi antivirüs oylayında adı nod32 veya kaspersky kadar duyulmamış olsada yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum arada bir yukardaki antivirüsleri kurup tarıyorum sorunla karşılaşmadım memnunum
bu zone alarms security suit 6 versyonu gerçekten iyi olmuş ben kullanıyorum firewall ve virüs çok iyi ama spylarda sorun var pc yi hiç kasmıyo kastı diyen arkadaşlar herhalde norton kullanmamıslar bakalım hangisi kasıyo kullan arkadaşım cok iyi bu zone
peki ilaç işinde problem yaşayan oldumu olmadıysa bana pm den sorunsuz bi ilaç yollarsa sevinirim 1 kere kullandımmı ilacı bi daha ihtiyacım olmasa iyi olur
zone alarm pro, suiteden daha iyi cunku suite'in anti virüsü cok aman aman bi sey degil.. ayrıca zone alarm versiyon 6 ile McAfee anti virüs cakısmaya baslamıstır sorun daha cözülmedi zone alarm forumlarında bu baya tartısıldı artık yeni versiyon bekleniyor.. McAfee ile cakısması büyük bi talihsizlik oldu ama hallederler diye düsünüyorum cunku sektörün liderlerinden biridir zone alarm...
McAfee kullan insan hele birde onun firewallunu kullandımı vazgeçemez hiçbir şekilde zone alarmdan çok daha emniyette olduğunuzu hissettiriyor geçenlerde zaten zone alarmda bir açık çıktı *Tekno arkadaşımızda yazmıştı forumda
quote:
Orjinalden alıntı: meco
zone alarm pro, suiteden daha iyi cunku suite'in anti virüsü cok aman aman bi sey degil.. ayrıca zone alarm versiyon 6 ile McAfee anti virüs cakısmaya baslamıstır sorun daha cözülmedi zone alarm forumlarında bu baya tartısıldı artık yeni versiyon bekleniyor.. McAfee ile cakısması büyük bi talihsizlik oldu ama hallederler diye düsünüyorum cunku sektörün liderlerinden biridir zone alarm...
ben mcafee enterprise evalution ve zonealarm pro kullanıyorum. baştan çakışıyodu ama zonealarmın ayarlarını High'a getirip, "beni herşeyde uyarma!!" seceneğini seçtikten sonra çakışmamaya başladı anlamadım vallaaa.. gerçi beniim pc halaa hackli, belki gerzek lamer antivirüsün bişiileriyle oynamıştır da ben çakmamışımdır. Çakıştığını savunan başka arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen..
bide bi arkadas bi topicin altında demişki, bu enterprise'ı kurarken "perpetial" modunda kurunca bu full oluyomuş kendiliğinden. ben kurarken onu işaretlediğimi hatırlıyorum ama evalution yazıo ve 1ay kaldı bitmesine. Bu tezi çürütcek olan varmı?
bence zone alarmın yaına nod32 gidiyor hem nod32 beş yıl üst üste en ii antivirus programı seçildi hemde sitemi kasmadığından zone alarmın açığını kapatıyor
quote:
Orjinalden alıntı: marcodemir
bence zone alarmın yaına nod32 gidiyor hem nod32 beş yıl üst üste en ii antivirus programı seçildi hemde sitemi kasmadığından zone alarmın açığını kapatıyor
hocam nod32 yeterli gelirmi?? ilk sıralarda hep kaspersky ve mcafee yer alıyor ya malum?
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
quote:
ben mcafee enterprise evalution ve zonealarm pro kullanıyorum. baştan çakışıyodu ama zonealarmın ayarlarını High'a getirip, "beni herşeyde uyarma!!" seceneğini seçtikten sonra çakışmamaya başladı anlamadım vallaaa.. gerçi beniim pc halaa hackli, belki gerzek lamer antivirüsün bişiileriyle oynamıştır da ben çakmamışımdır. Çakıştığını savunan başka arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen..
bide bi arkadas bi topicin altında demişki, bu enterprise'ı kurarken "perpetial" modunda kurunca bu full oluyomuş kendiliğinden. ben kurarken onu işaretlediğimi hatırlıyorum ama evalution yazıo ve 1ay kaldı bitmesine. Bu tezi çürütcek olan varmı?
cakıstıgını zone alarmın forum sitesine gidip aratırsan cok rahat görebilirsin konu baslıklarından.. ayrıca McAfee Enterprise 8.0i full en son güncellemeleri yapılmıs ve kendinden lisanslı sürümünü burdan indirebilirsin.. kurarken sana 1 sene mi yoksa daha fazlamı diye soruyor o kadar.. update yapıp istedigin kadar kullanabilirsin
beyler bende zonealarm pro 6 ve kaspersky 4.5 var. acaip memunum 2 tane oyun açık bırakblyrm.sistemm amd 2600+ ve 512 mb ram oyunlar ise cs ve gta vice city. ayrıca kaspersky msn bi kaç web sayfası ve zone alarm açık durablyo.ustune bi kere winamp açmıştım acaip kasılmıştı sora onu kapmştm.herneyse işte örnek karsınızda!!! bence super
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
beyler bende zonealarm pro 6 ve kaspersky 4.5 var. acaip memunum 2 tane oyun açık bırakblyrm.sistemm amd 2600+ ve 512 mb ram oyunlar ise cs ve gta vice city. ayrıca kaspersky msn bi kaç web sayfası ve zone alarm açık durablyo.ustune bi kere winamp açmıştım acaip kasılmıştı sora onu kapmştm.herneyse işte örnek karsınızda!!! bence super
Hocam ne yaptın sen yaw.Biraz sakin ol
quote:
cakıstıgını zone alarmın forum sitesine gidip aratırsan cok rahat görebilirsin konu baslıklarından.. ayrıca McAfee Enterprise 8.0i full en son güncellemeleri yapılmıs ve kendinden lisanslı sürümünü burdan indirebilirsin.. kurarken sana 1 sene mi yoksa daha fazlamı diye soruyor o kadar.. update yapıp istedigin kadar kullanabilirsin
hocam bu link kendi sitesi değil mi? e ben de ordan indrdim ama evalution yazıo Help menüsünde. ve ocakta bitiyo. bana öyle 1 yıldan az mı çok mu diye de sormadı?? form olaylarına da girmedim, çünkü enterprise ya, millet şirket için kullanıyo ya, şirket falan sorar diye yazmadım. sadece mailimi yazdım sanırım. sonra Patch 11 bulup güncelledim. ama işin ilginci şuanda çakışmıolar. baştan çakışıolardı, mahvolmuştum. ama nooldu acabaa...
ama formattan sonra kurmam artık. Zonealarmımı feda edemem mcafee için. Ram'im 256 olmasa, kaspersky kurcam ama, malesef 256.
ben de kullanıyorum zone alarm pro gerçekten çok güzel.çok memnunum
bende Kaspersky AntivirusPersonal Pro v5.0.388 + Zone Alarm Security Suite v6.0.631.003 kurdum. Zone alarmı kurarken antivirusu aktifleştirmedim.
Pc ye reset çekti kurulum sonrasında pc sürekli reset atıyodu (pysical dump hatası) bu nedendir acaba ? Rammi yetmiyo (512 ram bu arada) yada kasper ile bu zone da çakışmamı var ?
Slm bu zone alarm suite emuladan indirdim de. makinayı cok kasıyo asıl beni sıkan tarafı internetten indirdiğim mp3, pps gibi dosyaları bilem engelliyo. bunun ayarlarını nasıl yapabiliriz. bir de ben avg free editionu kullanıyom kardeş kardeş gidiyo bi problem cıkmadı suana kadar. Unutmadan internette sayfa acmayıda baya bi yavaşlatıyo bunnarı kolayca halledip guvende kalmanın yollarını paylaşmanızı recaa ediyorum