Şimdi Ara

zombi istilası olacak iyi hoş ta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106
Cevap
3
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zombi olur hepinizin beynini yerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzguR1992

Yakıt bittiğinde seni yakıt ararken veya yakıt ikmali yaparken zombiler tarafından yendiğinde görürüm.

• besin seçiminde ustayım
  • Envanter hazırlıyorum beyler.
    2 adet katana
    Motorcu kaskı
    Türk yayı, ok kirgeş, zihgir.
    Trekking ayakkabıları
    Kasatura
    Fener. Matara
    .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidilicek iyi bir yer biliyorum10~15 kisi gidip insanligin gelecegi olabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pipimi açıp onları korkuturum
  • Biraz kick box biliyorum . Ayrıca cs de iyi awp kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niggaaa

Abi ben öğrenciyim olur mu

en güzel yorum aç kalınca zombiyi bile yer öğrenci
  • Pilot kalem saplarım

• Dalyan Kral Mezarları'nda kral gibi yaşarız. ya da sümela manastırı

zombi istilası olacak iyi hoş ta

zombi istilası olacak iyi hoş ta
  • Kendimi ısıtırırım ve bilerek zombi olurum.
  • 'dünyayı 2 kez dolaştım, herkesle konuştum. çiftleşen 2 balina ve 2 dünya fuarı gördüm, tayland'da tahta penisli bi adamla bile tanıştım ve burada kendini çapkın sanan erkeklerden çok daha fazla kadınla yattım.ben sıkı vücutlu, kıllı göğüslü, yaygaracı, iyi atıcı, paraşütçü, patlayıcı uzmanı bir dalgıcım. yapamacağım bişey yok atlayamayacağım yükseklik, yüzemeyeceğim deniz, işi pişiremeyeceğim kadın yok, hayattan çok ders aldım. asla kalibresi yüksek adama kalibresi düşük mermi atmadım. her tür kamyonu kullanırım. 2 çeker 4 çeker 6 çeker o koca lanet şeyleri dize getiririm. çifff çiff çifff frenlerine basarak. yapmaya değer herşey abartmaya değerdir. ılımlılık korkaklara göredir ben aşığım ben savaşçıyım su altı taarruz timi dalgıcıyım yer içer eğlenir sarılırım. benzin ikmali bitince arka kapıdan sıvışırım.' burası lone survivordan alıntıdır.

istediğim malzemeleri verirseniz otomatik bir silah yapabilirim. istediğiniz tesirde patlayıcı, sis bombası yaparım.silahların bakım ve onarımını yaparım.

• Zombinin her türlüsüyle baş ederiz akıllısıyla akılsızıyla sadece yiyerek saldıran araba silah kullanana kadar konuşabilene kadar.
    resident evil dead rising serilerinden idmanlıyız.
  • Ok atmayı biliyorum doğru düzgün yapmadım ama başlangıç için parkour biliyorum youtubedan flash bomb ve sis bombası yapmayı öğrendim ama unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 27 Mayıs 2016; 17:55:16 >
  • yukarı!
  • Çok iyi kamufle olurum zombilerin arasında zombi olurum anlamazlar girilmeyecek kadar çok oldukları bölgelerde önemli bir şey varsa 0zarar ile girip çıkarım

Belkide insanların arasına sızmışımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 27 Mayıs 2016; 20:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Çok iyi kamufle olurum zombilerin arasında zombi olurum anlamazlar girilmeyecek kadar çok oldukları bölgelerde önemli bir şey varsa 0zarar ile girip çıkarım

resident evil oyunlarındaki gibi zeka sahibi zombiler olursa ne olacak?
    Araba kullanabilen silah kullanabilen hatta konuşabilen zombi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall38 -- 27 Mayıs 2016; 20:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rainfall38

quote:

Çok iyi kamufle olurum zombilerin arasında zombi olurum anlamazlar girilmeyecek kadar çok oldukları bölgelerde önemli bir şey varsa 0zarar ile girip çıkarım

Bende araba kullanırken silah kullanırken hatta koşarken kamufle olurum cod4 çernobil pripyatı az oynamadık kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainfall38

quote:

Bende araba kullanırken silah kullanırken hatta koşarken kamufle olurum cod4 çernobil pripyatı az oynamadık kardeş

ps3 ün varsa resident evil 5 oynayalım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.