Şimdi Ara

zokoro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emreye kızıyorum abi zokora denen adama sadece negro dediği için !!!!!
    Samet Aybaba bile senden daha cesur çıktı Emre...
  • Ya bu trabzon taraftarı mehmet ali yılmaz campbell'a yamyam dediğinde tepki verselerdi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

objektif olun
    zokora vurduğu anda emre havada olduğundan sahaya yansıyan birşey yok
    sarı kart bile fazla,hakem hatalı

OHA bi get
  • Hakem korktu adama kart göstermeye lanet olsun yaa ...
    Emre büyük sakatlik geçirseydi ne olurdu Allah hakeminde zokora nın da belası nı versin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu zokora yı sokakta görüyim bi tane hayalarına geçirmezsem şerefsizim.
  • Oha çok kızdım he bu ne iş..
  • Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

şu zokora yı sokakta görüyim bi tane hayalarına geçirmezsem şerefsizim.

paket yapıp memleketine göndermesin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gzgnc

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!

Yemin ediyorum gözünüzü holiganlık bürümüş. Şu insanlık dışı harekete ragmen hala düşmanımın düşmanı dostumdur diyip savunuyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Sadri Şener : F.Bahçe tercümanı uzun saçlı çocuk Tolga'nın kanser olan, günleri sayılı annesine küfür ediyor siz Zokora konuşun!

Yemin ediyorum gözünüzü holiganlık bürümüş. Şu insanlık dışı harekete ragmen hala düşmanımın düşmanı dostumdur diyip savunuyosunuz.

Hocam ben o lafı görün diye koydum ya.
    "http://s7.directupload.net/images/120506/szgpq662.swf " şu hareketin neresini savunuyum ben? Maçı izlemedim ama şu hareket futbolcuların psikolojisini ortaya döküyordu size hak veriyorum ben.

• Emreyi bir fenerbahçeli olarak bende pek sevmem ama colman ve zokora nin hareketlerinden sonra icim acıdı. Yazık günah forması önemli degil kimseye yapılmamalı.
  • quote:

semih şentürk; devre arasında güvenlikler samete küfretti sadri başkana söyledim o da bana ve fenere küfretti..
  • emre geçen maçta hatalı olabilir ama zokora böyle yaparak insan olmadığını kanıtladı içim bi tuhaf oldu orayada vurulurmu ya
  • Emrenin yeni cocuğu oldu neyseki. Daha da üreyemez
  • emre nin ağzına sağlık.. keşke başka rencide edici sözler daha söyleseydi.. çünkü bu hakediyor
  • iyi yapmış zokora bence.ırkçılık yapan emre futbolu bıraksın
  • Bence topa müdahale ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

zokoro

•  zokoro
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.