Şimdi Ara

znoo.net virüsünden bir türlü kurtulamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi tarayıcıyı açarsam açayım znoo.net ile karşılaşıyorum. Forumlarda gördüğüm her çözüm yöntemini denedim ama hala değişen bişi yok. Lütfen yardım..

• NewAqePrince N kullanıcısına yanıt
    Buarada anlatılanları yaparsanız hem bilgisayarınız temizlenir hemde znoo'dan kurtulursunuz: znoo net nasıl kaldırılır?
  • adwcleaner
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

Arkadaşlar hangi tarayıcıyı açarsam açayım znoo.net ile karşılaşıyorum. Forumlarda gördüğüm her çözüm yöntemini denedim ama hala değişen bişi yok. Lütfen yardım..

eğer mozilla kullanıyorsan yardım kısmından eklentileri devre dışı bırakıp tekrar başlat kısmına tıkla oradan tarayıcıyı sıfırla çözüleceğini umuyorum
  • NewAqePrince N kullanıcısına yanıt
    bn bende devam ediyor ne yapmalıyım mozillayı yukardaki arkadaşın dedigini yaptım olmadı
  • arkadaslar ben yepyenı bır yontem buldum..kesın sonuc verıyor ve cok kısa..calıstır komutuna regedit yazarak kayıt defterını acın..edıt bolumunden fınd komutuna tıklayarak 'zoo' dıye yazın..sıze anında bulacaktır..onunuze kayıt degerlerı gelecek..sol tarafında zoo dıye klasoru zaten goreceksınız..dırek o klasoru sılın ve chromu veya dıger tarayıcıları yenıden baslatın..kesın cozum..
  • Ferdi'nin dediği gibi ya da siteyi oradan da değiştirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adwcleaner ile tarat hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.