Arkadaşlar hangi tarayıcıyı açarsam açayım znoo.net ile karşılaşıyorum. Forumlarda gördüğüm her çözüm yöntemini denedim ama hala değişen bişi yok. Lütfen yardım..
NewAqePrinceN
kullanıcısına yanıt
Buarada anlatılanları yaparsanız hem bilgisayarınız temizlenir hemde znoo'dan kurtulursunuz: znoo net nasıl kaldırılır?
adwcleaner
quote:
Orijinalden alıntı: NewAqePrince
Arkadaşlar hangi tarayıcıyı açarsam açayım znoo.net ile karşılaşıyorum. Forumlarda gördüğüm her çözüm yöntemini denedim ama hala değişen bişi yok. Lütfen yardım..
eğer mozilla kullanıyorsan yardım kısmından eklentileri devre dışı bırakıp tekrar başlat kısmına tıkla oradan tarayıcıyı sıfırla çözüleceğini umuyorum
NewAqePrinceN
kullanıcısına yanıt
bn bende devam ediyor ne yapmalıyım mozillayı yukardaki arkadaşın dedigini yaptım olmadı
arkadaslar ben yepyenı bır yontem buldum..kesın sonuc verıyor ve cok kısa..calıstır komutuna regedit yazarak kayıt defterını acın..edıt bolumunden fınd komutuna tıklayarak 'zoo' dıye yazın..sıze anında bulacaktır..onunuze kayıt degerlerı gelecek..sol tarafında zoo dıye klasoru zaten goreceksınız..dırek o klasoru sılın ve chromu veya dıger tarayıcıları yenıden baslatın..kesın cozum..
Ferdi'nin dediği gibi ya da siteyi oradan da değiştirebilirsiniz.