Şimdi Ara

Zirve Üniversitesi Apple MacBook veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğlen yemek yediğim büfede televizyonda gördüm.Öğrencilere imza karşılığı Apple Macbook veriliyordu kutulu filan.Şaştım kaldım

• böylesi tabela, apartman üniversiteleri öğrenci çekmek için ne yapacağını şaşırdı arkadaş
  • ilk yılının kontenjanları tam komediymiş.

Endüstri müh. kontenjanı 60 kişiymiş, toplam sadece 10 kişi yerleşmiş, 9 u burslu 1 bir kişi paralı.
  • Websitesine bakın hele

http://www.zirve.edu.tr/
  • merhaba

fiyatlar süper 50 sene çalışsak anca ödenir.

teşekkürler, iyi geceler...
  • bizim okulda laptop veriyor ama kendisi 3 aydır yatışta. masaüstü varken pek kullanmıyorum.

şaka maka bence eleştirmeyin hemen okulu. gaziantep zengin kenttir. çevre illerden de zengin iller olduğu düşünülürse 3-5 sene içinde büyük atılım yapabilecek bir üniversite.
  • Evet doğrudur. Ben gördüm bilgisayarlar da güzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resme bakın
     Zirve Üniversitesi Apple MacBook veriyor?
  • isterse ya***k versin
  • İnsanoğlu yine haddini aşıyor.niye küçümsüyorsunuz?
  • hiçte öyle apartman üniversitesine benemiyor, yaşadığım şehir İstanbul'dan Gaziantep'e gidilmez ama iç, doğu ve güneydoğu anadolu'dan diğer bölgelere gidecek öğrenciler için güzel alternatif gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 28 Temmuz 2010; 1:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruise Control

isterse ya***k versin

Okul batar hoca

Erkekler ne ister sizce ?
  • Geçen gün eve katalogları geldi. Burslu,burssuz herkese macbook pro 13" veriyorlarmış. Valla okul ist. olsa kesin yazardım burslusunu. Zaten çok rahat girerim burslusuna.
  • arkadaşlar bilgisayar için üniversite seçilmez bence değmez çünkü..............
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.