Bildirim
Zirve Üniversitesi Apple MacBook veriyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
böylesi tabela, apartman üniversiteleri öğrenci çekmek için ne yapacağını şaşırdı arkadaş -
ilk yılının kontenjanları tam komediymiş.
Endüstri müh. kontenjanı 60 kişiymiş, toplam sadece 10 kişi yerleşmiş, 9 u burslu 1 bir kişi paralı. -
Websitesine bakın hele
http://www.zirve.edu.tr/ -
merhaba
fiyatlar süper 50 sene çalışsak anca ödenir.
teşekkürler, iyi geceler... -
bizim okulda laptop veriyor ama kendisi 3 aydır yatışta. masaüstü varken pek kullanmıyorum.
şaka maka bence eleştirmeyin hemen okulu. gaziantep zengin kenttir. çevre illerden de zengin iller olduğu düşünülürse 3-5 sene içinde büyük atılım yapabilecek bir üniversite. -
Evet doğrudur. Ben gördüm bilgisayarlar da güzeldi.
-
resme bakın
-
isterse ya***k versin -
İnsanoğlu yine haddini aşıyor.niye küçümsüyorsunuz? -
hiçte öyle apartman üniversitesine benemiyor, yaşadığım şehir İstanbul'dan Gaziantep'e gidilmez ama iç, doğu ve güneydoğu anadolu'dan diğer bölgelere gidecek öğrenciler için güzel alternatif gibi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 28 Temmuz 2010; 1:34:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cruise Control
isterse ya***k versin
Okul batar hoca
Erkekler ne ister sizce ? -
Geçen gün eve katalogları geldi. Burslu,burssuz herkese macbook pro 13" veriyorlarmış. Valla okul ist. olsa kesin yazardım burslusunu. Zaten çok rahat girerim burslusuna. -
arkadaşlar bilgisayar için üniversite seçilmez bence değmez çünkü.............. -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X