Şimdi Ara

ZirratBankmi Vakifbankmi Halkbankmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar dh forumda yeniyim 1 ay sonra yasim 18 oluyor ve 3 banka arasinda kararsiz kaldim
    Halkbank Vakifbank ZiraatBankasi
    Hangisini secmeliyim tecrubeli abiler ablalar yanitlayabilirmi bu arada ilk formum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalyprak -- 4 Haziran 2020; 0:50:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'nin Devlet Bankaları: Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank

Türkiye'de bankacılık sektörünün en önemli kurumları arasında yer alan devlet bankaları, sundukları hizmetler ve finansal güçleriyle dikkat çekmektedir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, köklü geçmişleri ve geniş hizmet ağlarıyla ülke ekonomisinde kilit bir rol oynamaktadır.

Halkbank mı Ziraat Bankası mı?

Halkbank ve Ziraat Bankası, Türkiye'nin en büyük iki devlet bankasıdır. Her ikisi de çok çeşitli bankacılık hizmetleri sunmakta olup, bireysel ve kurumsal müşterilere hitap etmektedir. Ziraat Bankası tarım sektörüne odaklanırken, Halkbank KOBİ'lere ve esnafa destekleriyle bilinmektedir.

Vakıfbank mı Ziraat Mi?

Vakıfbank ve Ziraat Bankası, köklü tarihleri ve geniş şube ağlarıyla öne çıkan bankalardır. Vakıfbank, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle bilinmektedir ve özellikle eğitim ve sağlık alanlarında yatırımlar yapmaktadır. Ziraat Bankası ise tarım sektörüne sunduğu desteklerle tanınmaktadır.

Ziraat Bankası mı Vakıfbank mı?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank, Türkiye'nin en eski ve güvenilir bankaları arasında yer almaktadır. Her iki banka da çok çeşitli bankacılık hizmetleri sunmakta olup, bireysel ve kurumsal müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaktadır.

Halkbank mı Vakıfbank mı?

Halkbank ve Vakıfbank, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hizmet veren önemli devlet bankalarıdır. Halkbank, KOBİ'lere ve esnafa verdiği desteklerle bilinirken, Vakıfbank sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle ön plana çıkmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birini seçmek zorunda değilsiniz. Hepsinden birer hesap da açabilirsiniz. Kampanyalar için falan ben olsam Ziraat Bankası, Halkbank, İşbank, Enpara ve ING hesapları açardım. Ziraat ve Halkbank dışında hepsine internetten başvurulabiliyor. En güvendiğim banka ise İşbank. Müşteri hizmetleri o kadar kaliteli ki arada bir sorunum çıksa veya sorum olsa da arasam diye geçiriyorum içimden. Tavsiyem ana hesap ve kampanyalar olarak İşbank, vadeli hesap için Ziraat veya Halkbank, EFT için ING, Halkbank veya Enpara kullanmanız. İşbank, günlük vadeli hesap kullanmak istiyorsanız da bu konuda iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat, işbank, akbank. Süper üçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçü arasından ziraat 10 yıldır sarılı banka müşterisi ve 1 yıldır ziraat müşterisi olarak yazıyorum
  • 3 banka arasından tercih yapılacaksa bu Ziraat Bankası olmalı. Halkbank müşteri hizmetleri konusunda tam bir rezalet. Banka kartı kampanyası hiç yok. Vakıfbank desen ATMleri sorunlu, kaç kere parama bloke kondu.

• saydığınız 3 banka içinde bence ziraat. ama ben işbank tercih ediyorum yukarda arkadaşta bahsetmiş müşteri hizmetleri muazzam bir iş çıkarıyor.

aradığımda anında çözüm odaklı çalışıyorlar. yani çalışanlar işlerinde gayet tecrübeliler.

ziraat bankası şubelerinde çalışanlar, müşterilere yardımcı olmamak için direniyorlar.
  • İsbankasi hesap isletim ucreti aliyor bilginiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vadesiz Banka Hesabı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tugays77 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir banka bireysel vadesiz hesaplardan hesap işletim ücreti almıyor Danıştay kararı gereği.

• ÖZEL BANKA...
  • Halkbankın parafı var ama çıkartmazlar çalışıyor olman lazım, vakıfbank ın world ile anlaşması var ama kredi kartı olduğu için çalışmadığın için vermezler, burada bir tek banka kartı na kampanya yapan ziraat kalıyor onu çıkartabilirsin birde enparayı tavsiye ederim, onun haricinde yapabileceğin bir şey yok zaten bankaların hepsi kredi kartı üzerinden kampanya yapıyor, çoğu bankaya internetten hesap açabiliyorsun, ing e-turuncu,kuveytturk,aktifbank,enpara,yapı kredi internetten açabileceğin bankalara örnek. Sitedeki banka fırsatları başlığına göz at derim, mesala Maximum genç var düşünebilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_2119/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 7 Ağustos 2020; 10:39:2 >
  • Ahahaha yıllar sonra foruma girdim böyle bir yazı yazmışım onunla karşılaştım vay be neler geldi geçti şuan güncel kullandığım
    Enpara
    İşbankası var

Zirrat Qnb Ve Halkbankasıda Var oma onlar pek hoşuma gitmiyor en iyi en para en babası transfer ücreti yok harikaa🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ziraat

vakıf

halk kesinlikle tavsiye etmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.