Şimdi Ara

Zırh giyen zombilerden zırhını almanın bir yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zırh giyen zombi veya iskeletlerden zırhını almanın bir yolu var mı?

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    Hocam bir söylentiye göre altın kılıçla savaştığınızda düşürebiliyor ben denedim fakat düşmedi ama şöyle düşünürsek zombinin kafasına vurursanız kafadaki zırhın dayanıklılığı azalır ve alamazsınız o yüzden bacağına filan vurarak dedeyin yani hangi zırhı almak isterseniz ona göre davranın
  • Teşekkürler hocam nasılsınız sizinle ayrıca bir görüşmek istiyorum
  • beyler bu arada zombilerde elmas zırh filan gördünüzmü yada elmas kask ayakkabı filan
  • Elmas yoktur altın zırhlı zombiler iskeletler vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

Elmas yoktur altın zırhlı zombiler iskeletler vardır

tmm saoğ :D
  • Rica Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlardan öldürdükçe zamanla düşecektir. Başka bir yolunu bilmiyorum. Ayrıca skleton lardada zırh oluyor. Hatta elindeki yayların büyülü olduklarıda oluyor. Bu arada zincir zırh giyenlerinide gördüm ben. Zincir zırhları demir zırhlarla aynı değere sahiptir.
  • quote:

Elmas yoktur altın zırhlı zombiler iskeletler vardır

Yanlış bilgi verme lütfen. Zorluğu arttırdıkça çıkma olasılığı var fakat full elmas set olmaz tabi..
    Ben gördüm mesela, demir zırh ve botu, elmastan da kaskı ve pantolonu vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsersemx

onlardan öldürdükçe zamanla düşecektir. Başka bir yolunu bilmiyorum. Ayrıca skleton lardada zırh oluyor. Hatta elindeki yayların büyülü olduklarıda oluyor. Bu arada zincir zırh giyenlerinide gördüm ben. Zincir zırhları demir zırhlarla aynı değere sahiptir.

Hayır, kask dışında bütün zincir zırhlar demirden düşüktür.

• Ben goruyorum oyle altin zirhli falan tas kilicla oldurdum ustunden altin zirh cikti fakat zirhin dayanikligi baya dusuktu

• quote:

Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX

quote:

onlardan öldürdükçe zamanla düşecektir. Başka bir yolunu bilmiyorum. Ayrıca skleton lardada zırh oluyor. Hatta elindeki yayların büyülü olduklarıda oluyor. Bu arada zincir zırh giyenlerinide gördüm ben. Zincir zırhları demir zırhlarla aynı değere sahiptir.

valla ben ikisinide taktım denedim fark bulamadım ama siz öle diyorsanız doğrudur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeteranPlayerSX

quote:

valla ben ikisinide taktım denedim fark bulamadım ama siz öle diyorsanız doğrudur.

Taktığında fark yoksa ya ben yanlış hatırlıyorum ya da sizde birşey oldu çünkü bir hungergames ci olarak ayırt etmek zorundasınız ama benim de bir hatam olabilir ben de Allah'ın bir kuluyum

• VeteranPlayerSX kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi filan yok arkadaşım bana kendiliğinden olan zombi bul öyle konuş hani önüne atarsın giyme ihtimali filan olur çok düşüktür modlarla filan ama yok
  • quote:

Yanlış bilgi filan yok arkadaşım bana kendiliğinden olan zombi bul öyle konuş hani önüne atarsın giyme ihtimali filan olur çok düşüktür modlarla filan ama yok

Kendim gördüm diyorum, zorluk normaldeydi ve minecraft vanillaydı.
    Bu arada açıkça beni yalancılıkla suçlamışsın.
    Bir de minecraft prosu(!) Olacaksın, yazık bari insanları kandırma.
    İstersen bloklayabilirsin "çok da tın" yani.

Asıl sen beni yalancılıkla suçluyorsun ben normal oyundan bahsediyorum çıkmaz diye yani oyunun kendi ayarlarında sıfırlanmış halinde çıkmaz diye ayrıca vanilllaydı? bloklama gibi bir ihtiyacımda olsa bloklardım ama ben konuşarak insanlara değer vermeyi tercih ediyorum ama bazı kişiler anlamıyor msalesef hem sen tartışacağına resim filan atar mısın?
    Ha bu arada saygımı bozmadan mod filan yüklü olmadığından emin misiniz? sizden de aynı saygıyı bekliyorum
  • quote:

Asıl sen beni yalancılıkla suçluyorsun ben normal oyundan bahsediyorum çıkmaz diye yani oyunun kendi ayarlarında sıfırlanmış halinde çıkmaz diye ayrıca vanilllaydı? bloklama gibi bir ihtiyacımda olsa bloklardım ama ben konuşarak insanlara değer vermeyi tercih ediyorum ama bazı kişiler anlamıyor msalesef hem sen tartışacağına resim filan atar mısın?

Hocam özür dilerim ama sen de beni yalancılıkla suçluyorsun.
    Hiçbir mod yoktu vanilla minecraft.
    Zorluk:Normal
    Zırhı giyen mob: Zombi
    Ne diyeyim.
    Bu arada benim elimde bilgisayar yok şu anda.
    İnternette araştırsanız çıkacak aslında.
    Elmas zırh anormal bir şey değil giyebilir hatta bana kaskını düşürdü.
    Elmas zırh giyemez diye anormal bir şekilde niçin benimle tartışıyorsunuz?

• quote:

Ha bu arada saygımı bozmadan mod filan yüklü olmadığından emin misiniz? sizden de aynı saygıyı bekliyorum

Pc gelince gördüğüm versiyonu atayım da emin olun.

Tamam hocam birbirimizi anlamamız güzel resmi ben de merak ettim siz dedikten sonra araştırdım bulamadım maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.