Bildirim
Ziraatin kayıt sırasında dayattığı Ziraat KampüsKart hakkında bilgisi olan ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
son kez up -
quote:
Orijinalden alıntı: HurtLocker
Dün kayıt oldum işte falan filan hemen kartı verdiler önceden hazırlanmış herhalde.
Benim merak ettiğim konu şu: Babam para yatırmak istese nasıl yapılacak bu iş yoksa bu kartla olmaz mı ?
onunla yemekhanede yemek yiyecek, turnike varsa (yoksa yapılacak) onunla kampüse giriş yapabileceksin.
ileride çok işine yarayacak o bedelsiz masrafsız bir olay zararı yok.
o karta bağlı hesabın var ona isteyen herkes para gönderebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 5 Eylül 2013; 15:13:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Orijinalden alıntı: HurtLocker
Dün kayıt oldum işte falan filan hemen kartı verdiler önceden hazırlanmış herhalde.
Benim merak ettiğim konu şu: Babam para yatırmak istese nasıl yapılacak bu iş yoksa bu kartla olmaz mı ?
onunla yemekhanede yemek yiyecek, turnike varsa (yoksa yapılacak) onunla kampüse giriş yapabileceksin.
ileride çok işine yarayacak o bedelsiz masrafsız bir olay zararı yok.
o karta bağlı hesabın var ona isteyen herkes para gönderebilir
Sağolun hocam cevap için. Bir de buna örneğin babam atm den para yatırsa herhangi bir ücret filan kesilir mi ? -
sanırım kesilmiyor. ziraat atm den kartsız şekilde senin hesabına para gönderebiliyor bedelsiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
sanırım kesilmiyor. ziraat atm den kartsız şekilde senin hesabına para gönderebiliyor bedelsiz
Tamam hocam teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X