Şimdi Ara

ziraat ve vakıfbank hesap işletim ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba :) Benim sorunum çoğunluktan farklı :)

Geçtiğimiz sene yani 2013 şubat ayında askere gideceğim için oralarda ihtiyacım olur diye aynı gün içerisinde ziraat ve vakıfbank'dan vadesiz hesaplar açtırmıştım.Açtırmadan önce hesap işletim ücretlerini incelemiştim bana makul gelmişti..

Şu an yaklaşık 17-18 ay oldu hesapları açtırdığım ilginç bugüne kadar 1 lira dahi kesinti yapmadı her 2 bankada.Ziraat'ı aktif olarak kullandım hiç kesilmedi vakıfbank'ı sık kullanmadım ama onada belirli dönemlerde para yatırdım acaba toptan keserlermi diye uzun süre beklettim yinede bir şey kesilmedi.Mesela garanti bankasında hesabım vardı işletim ücreti dönemi geçince 1 lira yatırsam hesaba onu bile kesiyorlardı..

Herhangi bir ödeme talimatı vs vs hiç bir şeyim yok kesinti yapılmaması normal mi yoksa çaktırmıyayım mı :) :)

Birde vakıfbank hesabını artık kullanmıyorum şimdi gidip kapatmak istesem toptan mı para keserler yoksa ücret alınmadan kapatılırmı??

• birde hazır fırsat varken sorayım

Mayıs'da askere gittiğimde Balıkesir acemi birliğimde Ziraat'den hesap açıldı fakat kart oradaki sürede elime ulaşmadı.Daha sonra usta birliğime gittim Osmaniye'ye orada ziraat bankası şubesine gidip durumu anlattım kart ulaşmadı dedim tekrar kart istiyorum diyince o hesap için bir daha kart isteyemezsiniz burdan yeni bir hesap açıcam 2 hesabı birleştirip tek kart yaparım dedi öyle kullanırsın dedi uzatmak istemedim peki dedim..

Askerliğimin bitimine 1 hafta kala Osmaniyeden ayrılmadan önce şubeye gidip bu askeriyeye ait bu 2 hesabı kapatmak istiyorum dedim dilekçelerimi aldılar 3 ay geçti hesaplar kapatılmamış şuan İzmit'teyim burdan kapattırabilirmiyim tekrar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.