Şimdi Ara

Ziraat para üstü veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atıyorum 26 lira birinin hesabına yatıracağım, 4 lirayı geri veriyor mu?

• masrafıda 4 lira saysan ne üstü verecek ki ? banka bu banka kazık kazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

masrafıda 4 lira saysan ne üstü verecek ki ? banka bu banka kazık kazık

Hayır normalde Ziraat bu işlemden para kesmiyor. Küsürat olduğu için soruyorum. 25 lira yatırsaydım direk yatırırdı 25'i.
  • **** mı alacan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcenTT

**** mı alacan

Evet.
  • 26 lirayı çoğu bankamatik kabul etmiyor 5 ve 10 liranın katlarında para yatırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atm yeni ise verir eski atmler vermiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: badb0y

atm yeni ise verir eski atmler vermiyo

Yeni atmlerden, yani 26 yazıp ödeme yapabiliyoruz değil mi? 4 lirayı da veriyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-4-2

quote:

Yeni atmlerden, yani 26 yazıp ödeme yapabiliyoruz değil mi? 4 lirayı da veriyor yani.

1 kuruşu yine veriyor. Dün 225 lira 8 kuruş bağkur primimi yatırdım. 2 kuruşu bile verdi. Ömrümde ilk defa 1 kuruş gördüm. Altın gibi çok değişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

quote:

1 kuruşu yine veriyor. Dün 225 lira 8 kuruş bağkur primimi yatırdım. 2 kuruşu bile verdi. Ömrümde ilk defa 1 kuruş gördüm. Altın gibi çok değişik.

Hocam sen borç yatırmışsın ama, o miktar büyük ihtimalle orada gözüküyordur. Manuel olarak o miktarı girmemişsin sanırım. Ben kartsız olarak başka hesaba 26 lira göndereceğim. 26 lirayı manuel olarak kodlayıp 4 lira alabilir miyim merak ettiğim konu bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sen borç yatırmışsın ama, o miktar büyük ihtimalle orada gözüküyordur. Manuel olarak o miktarı girmemişsin sanırım. Ben kartsız olarak başka hesaba 26 lira göndereceğim. 26 lirayı manuel olarak kodlayıp 4 lira alabilir miyim merak ettiğim konu bu.

Hocam hepsini öde vardı, veya miktar belirle vardı. Hepsini öde dedim. Orada miktar girin yazan yere tıklayıp 225 yazıp devam deseydim 0,08 kuruş orada borç olarak kalır 225 lirasını öderdim.
    Makine tüm kağıt paraları alıp sayıyor ve ekranda gösteriyor para miktarını. Size zaten soracak ne kadar yatıracaksınız diye. Miktar olarak 26 lira yazar ve devam dersiniz. 4 liranız bozuk para haznesinden dökülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 17 Nisan 2013; 13:10:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam hepsini öde vardı, veya miktar belirle vardı. Hepsini öde dedim. Orada miktar girin yazan yere tıklayıp 225 yazıp devam deseydim 0,08 kuruş orada borç olarak kalır 225 lirasını öderdim.
    Makine tüm kağıt paraları alıp sayıyor ve ekranda gösteriyor para miktarını. Size zaten soracak ne kadar yatıracaksınız diye. Miktar olarak 26 lira yazar ve devam dersiniz. 4 liranız bozuk para haznesinden dökülür.

Peki teşekkür ederim.

• 111 lira yurt ücreti yatırmak için 120 lira koydum,9 lira bozuk para verecek normalde. Bozuk paranın hazneye düşme sesi geldi fakat paralar ortada yoktu. Uzun süredir bu devam ediyor, yer: tahsin banguoğlu yurdu Ziraat atm'si.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekondom

111 lira yurt ücreti yatırmak için 120 lira koydum,9 lira bozuk para verecek normalde. Bozuk paranın hazneye düşme sesi geldi fakat paralar ortada yoktu. Uzun süredir bu devam ediyor, yer: tahsin banguoğlu yurdu Ziraat atm'si.

aynısı sabah başıma geldi 1.72 tl, ses geldi para yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verir sıkıntı yok vermezse bankaya ertesi gün gidersin oradan verirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.