Şimdi Ara

ZİRAAT MAXİMUM KREDİ KARTI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN DÜN ZİRAAT MAXİMUM KREDİ KARTIMI GİTTİM ALDIM VE VODAFONE UN SİTESİNDEN LİRA YÜKLEDİM KENDİME HERŞEY NORMAL GİTTİ VE ÖDEMEYİ KABUL ETTİ..ANCAK 1-2 YABANCI SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPACAKTIM BU SİTELER BENİM KARTIMIDA DESTEKLİYOR EMİNİM ÇÜNKÜ MASTERCARD LOGOSU VAR ÜZERİNDE AMA SİPARİŞTE KART NUMARASI GİRDİĞİMDE ''BU İŞLEMİNİZ BANKANIZ TARAFINDAN ONAYLANMAMIŞTIR'' DİYE UYARI ALIYORUM..ACABA GİDİP BANKADA BİR İŞLEM Mİ YAPMAM GEREKİYOR?YURTDIŞINDANDA ONLİNE ALIŞ VERİŞ YAPABİLMEK İÇİN..
    NOT: KART YENİ ÇIKTIĞI İÇİN LİMİT SORUNU YOKTUR DAHA SADECE 20 TL HARCADIM

• Bankayı ara yurtdışı kullanıma actir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Bankayı ara yurtdışı kullanıma actir

normalde ilk aldığımızda hep kapalı mı oluyor yoksa bana mı denk geldi peki hemen açılır mı şimdi şubeye gidecem orada tanıdık biri vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

ARKADAŞLAR BEN DÜN ZİRAAT MAXİMUM KREDİ KARTIMI GİTTİM ALDIM VE VODAFONE UN SİTESİNDEN LİRA YÜKLEDİM KENDİME HERŞEY NORMAL GİTTİ VE ÖDEMEYİ KABUL ETTİ..ANCAK 1-2 YABANCI SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPACAKTIM BU SİTELER BENİM KARTIMIDA DESTEKLİYOR EMİNİM ÇÜNKÜ MASTERCARD LOGOSU VAR ÜZERİNDE AMA SİPARİŞTE KART NUMARASI GİRDİĞİMDE ''BU İŞLEMİNİZ BANKANIZ TARAFINDAN ONAYLANMAMIŞTIR'' DİYE UYARI ALIYORUM..ACABA GİDİP BANKADA BİR İŞLEM Mİ YAPMAM GEREKİYOR?YURTDIŞINDANDA ONLİNE ALIŞ VERİŞ YAPABİLMEK İÇİN..
    NOT: KART YENİ ÇIKTIĞI İÇİN LİMİT SORUNU YOKTUR DAHA SADECE 20 TL HARCADIM

belki sadece yurt dışıda değil direk sanal alışbverişe kapalı olabiliyor ya bankaya git yada müşteri hizmetlerini arayarak halledebilirsin
  • quote:

quote:

normalde ilk aldığımızda hep kapalı mı oluyor yoksa bana mı denk geldi peki hemen açılır mı şimdi şubeye gidecem orada tanıdık biri vardı

Açılır tabi ama sanal Kart kullanmani tavsiye ederim limiti sen belirliyorsun

• quote:

quote:

quote:

tamamdır kardeşim açtılar hemen oldu..sanal kartıda akşam eve gidince araştırayım bir nasılmış diye ziraat internet bankacılığımda görmüştüm oluşturma bölümü var ama bilmediğim için karışmadım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır kardeşim açtılar hemen oldu..sanal kartıda akşam eve gidince araştırayım bir nasılmış diye ziraat internet bankacılığımda görmüştüm oluşturma bölümü var ama bilmediğim için karışmadım..

Çok kolay hiç telefon açma. O linkten oluştur sanal kartı sana farklı bir kart no su verecek onu kullanacaksınız. Ana kartından gerekli parayi aktarirsin böylece fazla para cekemezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.