Şimdi Ara

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
29
Favori
21.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ziraat Dinamik Banka A.Ş [ANA KONU]

Bu konuda daha iyi bankalar var. Uzak duralım o zaman. Getirfinans, Hadi Tombank, Burgan On kurları daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Ocak 2026; 17:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    ing turuncu hesap.
    ama tüm şartları bilmiyorum, bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ING hesaba gelen para için swift ücreti kesmiyor. Muhabir banka masrafı için yapacağınız bir şey yok.

45 faiz veren yer kaldı mı bilmiyorum. Buranın faizi en son 37.5 idi.

Orijinalden alıntı: shutterbug

45 faiz veren yer kaldı mı bilmiyorum. Buranın faizi en son 37.5 idi.

Internet sitesinde ana sayfalarında ilan etmişler %45'e varan mevduat faizi diye.

Ancak hiçbir şekilde o miktara varmıyor. Oranlar Süper Şube'yi bile geçmiyor.

Bu bilgiye nereden ulaştınız kullanıyor musunuz yada link var mı eft fast ücretsiz diye yazan bir yer var mı kendi sitesinde böyle bir açıklama yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kredi kartında e-ticaret için 2000'e 200 kampanyası vardı. Bu ay dinamik Kredi Kartınız ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde gerçekleştireceğiniz 1.000 TL ve üzeri 4. alışverişinizde 500 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz diye kampanya var ama kart alamadığım için hiç paylaşmadım. Herhalde kart alabilen de çok az kişi var. Dolayısıyla kampanya olsa da çoğu kişinin umrunda olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kampanya 19 Şubat 2026 - 23 Mart 2026 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya dönemi içinde Dinamik Kredi Kartınız ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri sektöründe tek seferde gerçekleştireceğiniz her 2.500 TL ve üzeri alışverişinizde 150 TL, toplamda 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
    • Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce Ziraat Dinamik Mobil veya İnternet Bankacılığı kanalından kampanyaya katılmanız gerekmektedir.
    • Kampanyadan asıl bireysel kredi kartı bulunan müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    • Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler de kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
    • Kredi Kartı ve Dijital Kredi Kartı ile yapılan alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır.
    • Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kazandığı Bankkart Liralar anında kartlarına yüklenecektir.
    • Kampanya müşteri bazında olup; bir müşteri en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
    • E- ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme, ön provizyon, iade, iptal ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez.
    • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
    • Kredi kartı başvuru işlemlerinizi; Ziraat Dinamik Mobil uygulamamız ve İnternet Bankacılığımız üzerinden İşlemler - Başvurular - Kart Ürünleri adımları ile yapabilirsiniz.
    • Ziraat Dinamik Banka A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

• Kampanya 19 Şubat 2026 - 23 Mart 2026 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanya dönemi içinde Dinamik Kredi Kartınız ile kafe ve restoran sektöründe tek seferde gerçekleştireceğiniz her 2.500 TL ve üzeri harcamanızda 150 TL, toplamda 450 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
    • Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce Ziraat Dinamik Mobil veya İnternet Bankacılığı kanalından kampanyaya katılmanız gerekmektedir.
    • Kampanyadan asıl bireysel kredi kartı bulunan müşterilerimiz faydalanabilecektir.
    • Kampanyaya katılım yalnızca asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan işlemler de kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
    • Kredi Kartı ve Dijital Kredi Kartı ile yapılan alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır.
    • Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerimizin kazandığı Bankkart Liralar anında kartlarına yüklenecektir.
    • Kampanya müşteri bazında olup; bir müşteri en fazla 450 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
    • E- ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
    • Bankkart Lira kullanımı, nakit çekim, fatura ödeme, kurumsal tahsilat, karta para yükleme, ön provizyon, iade, iptal ve para transfer işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez.
    • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
    • Kredi kartı başvuru işlemlerinizi; Ziraat Dinamik Mobil uygulamamız ve İnternet Bankacılığımız üzerinden İşlemler - Başvurular - Kart Ürünleri adımları ile yapabilirsiniz.
    • Ziraat Dinamik Banka A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

• Nuri_reis N kullanıcısına yanıt

Ortak limit yok. Ziraat kartı olup Dinamik'ten kart alamayan çok.

Kart geleseye kadar 2000 200 kampanyasını semirecektim kart geldi kampanya bitti

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.