Bildirim
Ziraat Bankkart Anneler Günü Kampanyası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ramazani yaptik yoksa birlesirdi onunla.Neyse sıkıntı yok yaparız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ramazanla bilesiyormu acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sormayın T olmaz diğerleri olur
edit: birkaç arkadaş t oluyor diye mesaj atmış. en son nakit çekim görünüp olmuyordu şansınızı deneyin arkadaşlar :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 1 Mayıs 2020; 3:5:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F, p olursa çok iyi
Güzel kampanya. Teşekkürler. -
şu adamı dinleyelim lütfen yalvarırım, pazartesiyi beklicem işlemler için o zamana kadar yanmasın -
Katılım için uzun SMS var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her iki kampanya için İnteraktif vergi dairesinden vergi borcu ödesem sayılmaz di mi? E-ticaret demiş tabii ama umut işte...
T olmuyor diyordu biri diğeri oluyor diyordu son durum nedir şimdi T için en son deneyen olduysa sayaca işleyip vs PM atabilir mi? -
F için bankkart bankakartıyla ödeme yapayım diyorum e-ticarete kapalı diye hata alıyor sms de attım ama hala çekmiyor hesapta para var karta mı para yüklemek lazım acaba -
Uygulama varken sms napcaksn ?quote:
Orijinalden alıntı: NEWEST
Katılım için uzun SMS var mı acaba?
Banada bilgi veren olursa sevinir.mquote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
T olmuyor diyordu biri diğeri oluyor diyordu son durum nedir şimdi T için en son deneyen olduysa sayaca işleyip vs PM atabilir mi?
Sms onayı geldi mi? Arayarak açtırabilirsin e-ticarete olmuyorsa. -
e-ticaret işlem kısıtı kaldırıldı diye sms geldi evet -
sektör koduna nerden bakılıyor hocam -
O zaman olması lazım aslında. Müşteri hizmetlerini bir arayin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yazın yazın açık açık kocaman yazın, sonra puan gelmedi ya niye ne oldu bir devir daha kapandı diye yazarken ben dahil büyük bir çoğunluk da sizi şefkatle ansın.
|
Sayın arkadaşlar bildiğimiz konuları sırf yazmış olmak için yazıp konuyu çığırından çıkarmayalım. Gün gelir o mesajları yazacak kampanya bulamazsınız. işlem yaptıysanız işleminiz size kalsın, bilgi soranlara da özelden yazınız. Yok şunu yaptım şöyle aldı, yok şunun şifresi şu.
Bundan bir kaç yıl önce kampanyaları takip edemezdim, şimdi giriyorum foruma ıvır zıvır şeyler için konular açılıyor, adam mahalle marketindeki ürün 25 kuruş ucuz olduğu için buraya sıcak fırsat konusu açıyor. Neden acaba? Kampanya yok. Sizin yazdıklarınız o kadar insanı etkiliyor korona gibi :)) |
Kaç kampanyanın 'kıçı kırık DH'ye bakılarak' bitirildiğini bilmeyenler lütfen konuşmasın. Belki 50 kişiye özelden durumu açıkladım, isteyen varsa özelden yazarım. Ulu orta her şeyi yazmanın anlamı yok!
|
Her ay her kampanyada bu muhabbet nedir ya? Hiç mi forumu takip etmiyorsunuz hiç mi bilginiz yok. Her kampanyada bu harf ne diye sormaktan bıkmıyorlar.
|
o olurmu bu olur mu diye buraya yazmayın bana pm atabilirsiniz detaylı bir görsel yollayacağım.
|
Benzer içerikler
- vakıfbank faizsiz nakit avans
- eğitim harcamalarına taksit yapan bankalar
- vakıfbank world puan internette nasıl kullanılır
- ing 2000 tl promosyon
- hangikredi ücretsiz kod
- tom pay hangi banka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X