Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vakifbank Halk Bankasi ve Sekerbank Konut Kredi Faizlerini indirdi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
28
Favori
39.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende cuma gunu zirate 100 bin konut kredisi icin bas vurdum bugun pazartesi sabah aradilar faizler 1.25 oldu ne yapicaksiniz dediler bas vuru yaptigim cuma gunu gecerli olmuyormu ki 0.98 di bas vuru yaptigimda bankaci nin dedigi basvuru yaptiginiz ama onaylanmasi 2 gunu bulur o yuzden bir gunle mi kacirdim yoksa yalan mi soyluyor cunki ben 0.98 ikin basvurumi yapmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmi657 N kullanıcısına yanıt
    başvuru değil de, banka tarafından onay tarihi geçerli diye biliyorum.
  • 1,27 den kime ne verebilecek kim nasıl alacak 250 bin çeksem 500 bin geri ödemesi var 10 senede omur biter kredi bitnez

Su saatten sonra parayı başka yatiracam bir yer bulmak gerek en azından piyasa krize girene dek

satamadiklari zaman o fiyatlar düşecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraatten kullanıp kredi kartını iptal eden oldu mu?
  • Arkadaşlar, şimdi Bes'ten çıktığımızda bir yaptırım var mı? Birkaç kişi hayat sigortası artıyor dedi. Ayrıca kredi oranının değişebileceğini de soyledi. Bunların doğruluk payı nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi657

arkadaslar bende cuma gunu zirate 100 bin konut kredisi icin bas vurdum bugun pazartesi sabah aradilar faizler 1.25 oldu ne yapicaksiniz dediler bas vuru yaptigim cuma gunu gecerli olmuyormu ki 0.98 di bas vuru yaptigimda bankaci nin dedigi basvuru yaptiginiz ama onaylanmasi 2 gunu bulur o yuzden bir gunle mi kacirdim yoksa yalan mi soyluyor cunki ben 0.98 ikin basvurumi yapmistim
    Sonuç ne oldu 0.98'den faydalanabildiniz mi? Diğer arkadaşlardan da cevap yazan olmadı hiç faziler 1.27 olmadan başvuru yapan arkadaşlar eski oranlar geçerli oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitechh

Arkadaşlar, şimdi Bes'ten çıktığımızda bir yaptırım var mı? Birkaç kişi hayat sigortası artıyor dedi. Ayrıca kredi oranının değişebileceğini de soyledi. Bunların doğruluk payı nedir?
    inşallah öyle bişey olmaz bende besten çıktım gçen ay
  • Bende çarşamba akşamı itibari ile krediyi çekip evi alabildim. 0,98 faiz ile ziraatbank 10 gün hak tanıyor. Ondan faydalandım. Bizede BES yaptırdılar ve 1 sene içinde çıkarsanız kredi faizleri çıktığınız günden itibaren tekrar hesaplanır dediler. Aslında çok saçma ve hukuksuz geliyor ama burası Türkiye, herşey olabilir diye çekiniyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteper

Bende çarşamba akşamı itibari ile krediyi çekip evi alabildim. 0,98 faiz ile ziraatbank 10 gün hak tanıyor. Ondan faydalandım. Bizede BES yaptırdılar ve 1 sene içinde çıkarsanız kredi faizleri çıktığınız günden itibaren tekrar hesaplanır dediler. Aslında çok saçma ve hukuksuz geliyor ama burası Türkiye, herşey olabilir diye çekiniyorum doğrusu.
    öyle saçma şeymi olur yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOnale

Sonuç ne oldu 0.98'den faydalanabildiniz mi? Diğer arkadaşlardan da cevap yazan olmadı hiç faziler 1.27 olmadan başvuru yapan arkadaşlar eski oranlar geçerli oldu mu acaba?

Alıntıları Göster
    malesef 1.25 ten faydalaniyormusum 1 günle kacirdim 0,98 zi vardir bir hayri nasip kismet

• arkadaslar benim daire icin çokta acelem yok birevim ve eminevim firmalarini duyup arastiran yada konut alan varmi faizsiz oluyor sadece belli bir katilim ucreti aliyorlar

• Faiz 1.27 olmadan basvurumu yapip onaylanmisti. Basvuru tarihinden itibaren 10 gun faizi sabitlediler. Bu surecte faiz artti. Bana verilen surenin son gunu islenleri cok sukur tamamladim. Allah herkesin gonlundekini versin. İslenler ziraatte gerceklesti

• 1.38 oldu oranlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    vakif saripanjurda 1.27 hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOnale

Alıntıları Göster
    Faizler yükselmeden başvuru yaptım, exper geldi, sonra faizler yükseldikten 3 gün sonrasına 0.98den kullandım. Exper onaylamasaydi benimki de sıkıntıya girerdi

• piyasa çok belirsiz ekonomi seçimden sonra düzene girecek diyen çomar kardeşlerim seçim yatırımı olarak faizleri düşürüp ötvyi sabitlediler dediğimizde bize carlıyordu, şimdi ev alacakmış alamıyormuş faizler ne zaman düşer diye soruyor

geçen hafta oturduğum evi satın alayım dedim 300 binden başlıyormuş sitedeki evler ev sahibinin niyeti yokmuş satmaya iyikide yokmuş şimdi kredi hesaplamalarına baktım ziraatten 250bin lira kredi çeksem 4275 lira taksit ödeyeceğim ulan 625 lira kira veriyorum ben bu eve, artışı tefe/tüfeye göre 10 sene otursam 100bin lira etmez ödeyeceğim para evi satın alsam 2 senelik kredi taksiti 100bin lira yapıyor.

abi niye kasayım kendimi her ay cebimde 4275-625=3650TL param kalıyor onuda çatır çutur yitip gezip tozup kalanı altına yatırıyoruz basit bir hesapla kira öderken o paraya hiç dokunmadan bankaya atsak bile 6-7 senede biriktirdiğim parayla faiziyle birlikte çok rahat ev alabiliyorum.

peki şimdi size sormak istiyorum niye devlete kendimi söğüşleteyim, hem kirada en kral evde oturuyorum (site içinde kapalı müstakil garajlı) hemde beğenmezsem kafama göre başka eve çıkabiliyorum, bir önceki oturduğum evi satın alma durumum vardı Allah yüzümüze baktı almadık ev rutubet yaptı sıfır binanın yalıtımı sıkıntılıydı ben çıktım ev sahibi bırak evi satmayı kiraya bile veremedi, evi satın alıp borca girsek birde sıkıntı çıksa borç bitene kadar hergün küfür günah edip lanet edecektik ama şimdi baktım ev sıkıntılı hop daha iyisine geçtim ondada sıkıntı olursa başkasına geçeceğim.

burada insanları krediye teşvik eden sevgili arkadaşlarım sözüm size, en kötü ev olmuş 250 bin lira, yüklü miktar birikmişi olmayan insan 250bin kredi çekse, 4275 lira taksiti ödeyeceğim derken 10 senede ömrü çürür hayatı kararır. ve siz ev alacak arkadaşlar yaşadığınız bölgede kira fiyatları uygunsa 3-5 sene birikim yapıp ev satın almaya bakın, taksitlerin kölesi olmayın, hepiniz kardeşimsiniz benim kimsenin kötülüğünü istemem ama ekonomi çok kötü paranın bankalara geri dönüşü resmen tefeci mantığıyla, kendinizi tefeci batağına saplamadan önce eşinizin çocuğunuzun bir anlık gazına gelmeden önce iyice oturup hesabınızı kitabınızı yapın, buyrun ödeme tablosu örneği az önce aldım görüntüyü, bu kadar taksiti ödemek için karı koca memur olmak bile yetmez, iyi düşünün acele etmeyin bence .

not; hızlı hızlı yazayım derken sanırım biraz devrik cümleler kurdum, aklımdan geçenleri yazarken bazı noktaları atlamamak adına çok dikkat etmedim bu duruma ama anlatmak istediğim şeyi anlamışsınızdır umarım, hepimiz için hayırlısı olur inşallah ama gidişat cidden kötü ...

• besten çıktık başımıza iş aldık :(bugün bankaya gittim besten çıktıysan kredi yeniden hesaplanır filan dediler tekrar dönsemmi napsam çok kötü oldu
  • besten çıktık başımıza iş aldık :(bugün bankaya gittim besten çıktıysan kredi yeniden hesaplanır filan dediler tekrar dönsemmi napsam çok kötü oldu
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Kirası 625 TL olan eve 300.000 verilmez zaten. 3-5 sene kirada oturup para birktirin yazmışsınız ancak kira öderken biriktirdiğiniz para 3-5 sene sonraya zaten pul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 9 Temmuz 2018; 18:58:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.