Şimdi Ara

ziraat bankası bankkart sms gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bankkart çıkarttım büyük hevesle içine parayı yükledim internette harcama yapıcam ama telefona mesaj gelmiyor gitti gidiyordan denedim Bankanız, 3D Secure güvenlik sorgulamasına olumlu yanıt vermedi. diyor

• Müşteri hizmetlerini arayıp açtırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yoksa Ozan sen misin. Herifin teki benim telefon numarasını tanımlamış telefona mesaj gelip duruyor. Yazık garibim alışveriş yapmaya çalışıyor heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Müşteri hizmetlerini arayıp açtırın.

aradım bir sorun gözükmüyo diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Ulan yoksa Ozan sen misin. Herifin teki benim telefon numarasını tanımlamış telefona mesaj gelip duruyor. Yazık garibim alışveriş yapmaya çalışıyor heralde.

ozan değilim
  • Sorunuzla tam alakalı değil ama Ziraat Bankasına gidip online bankacılığı kullanmak için sözleşme imzaladınız mı?
    Maalesef online bankacılığı kullanmak için bankaya gidip sözleşme imzalamanız gerekiyor.Bende bu yüzden kullanamıyorum.Test amaçlı diğer banka hesabıma EFT yapayım dedim sistem izin vermiyor.
    Belki bununla alakası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Sorunuzla tam alakalı değil ama Ziraat Bankasına gidip online bankacılığı kullanmak için sözleşme imzaladınız mı?
    Maalesef online bankacılığı kullanmak için bankaya gidip sözleşme imzalamanız gerekiyor.Bende bu yüzden kullanamıyorum.Test amaçlı diğer banka hesabıma EFT yapayım dedim sistem izin vermiyor.
    Belki bununla alakası olabilir.

müşteri hizmetleri ile hallettim internet işlemlerini açtılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.