Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki bu Zippolarda dış aksamının üretim tarihi ile iç aksamının üretim tarihi arasında fark olması orjinalliği açısından şüphe düşürürmü vede bende 1935 replica modeli vur bunun haricinde bi armor ve 3 adet classic model var ama en yetersiz sesi 1935 replicadan alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerdir yolunu gözlediğim Zippo Full House m geldi sonunda. 1-2 yıldır Zippo Royal Flush ı arıyordum onuda geçen hafta buldum, şu an yolda geliyor. Royal flush 350 ye mâl oldu :(

• Merhaba arkadaşlar...
    Malum zippo çakmakların kronik menteşe sorunu var internetten araştırıp Türkiye distribitörü Buluş Çakmak San. gönderdim ücretsiz onarılıp gönderildi fakat menteşe kısımında yer alan pin iptal edilip kaynak yapılmış çakmak açıldığında kapak geriye atmıyor tam. Bunu yapan yetkili servis çakmağın orijinalliğinde veya ilerleyen zamanlarda bir sorun yaratır mı? Fotoğraflar kaynak izleride belirgin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geogercostanza -- 19 Mart 2019; 18:20:3 >
  • www.hepsiburada.com
    Zippo Reg Brush Finish Chrome Çakmak Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/zippo-reg-brush-finish-chrome-cakmak-p-SAZIPZ-200?magaza=Krd%20Ticaret

En uygun fiyat burda orjinal olmama ihtimali var mı ki satıcı hb değil

• Arkadaşlar Merhaba Merak için Zippo çakmak ve Orjinal Zippo benzini aldım. Ancak ürünü satın aldığım Zippo Türkiye Distrübütöründe Bütan Gazı olarakta yakıt bulunuyordu.
    www.hepsiburada.com
    Zippo Butane Gas Premium Bütan Gazı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/zippo-butane-gas-premium-butan-gazi-pm-sazipzun1057

Bunu başka çakmak türleri için mi kullanıyoruz? Nasıl dolduruyoruz avantajı dezavantajı nedir? FARKI NEDİR? Bilen varsa cevaplayabilir mi?
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    Bütan,normal likit çakmaklar gibi,bütan gazlı zippolar için elinizde bütanlı zippo yoksa işe yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşekkür ederim. Bütanın gaz olduğunu ve normal çakmaklarda kullanıldığını biliyorum ama ben hiç Bütan gazı kullanan zippo tasarımı görmedim bildiğiniz varsa atabilirmisiniz?
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    "Zippo Blu" yazıp aratırsanız detaylı ulaşırsınız. Normal çakmak gibi de değil tam öyle dediğime bakmayın. Kaynak makinesi gibi düşünün :) Bu da biraz abartı oldu ama youtube incelemelerine bakarsanız dah iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için sağolun. Normal Zippoların aksine Pürmüzlü alev veriyor sanırım. Kolay gelsin size.
  • Merhaba

2. el zippo aldım ama sonrasında içime kurt düştü orjinal mi değil mi diye?
    yardımcı olabilir misiniz?

• Arkadaşlar hepinize selamlar. Konuyu yeni görmüş olmam ve hortlatma ihtiyacı nedeniyle bende yardım isteyeyim sizlerden. 2008 yılından beri kullandığım ve artık elime pelesenk olmuş zippom ile ilgili sorum var. Sayısız kez düşürmüşümdür belki ondandır ama kapakta tam oturmama problemim var menteşe tarafında. Resimlerde görüyorsunuz zaten. Arkaya doğru açıklık var ve içi boşken sağa sola oynuyor az birşey. Biraz aradım ama çözümü var mı bu işin? Tamirci veya ben halledebilir miyim? Eğer Bursa dan yer gösterebilecek olan varsa çok makbule geçer o ayrı.

Şimiden gelecek tavsiyeler için teşekkür ederim. Selam ve sevgiler...

• Çok çakmak kaybeden biri olarak ilk defa zippo aldım.Umarım kaybetmem.

• Arkadaşlar zippomun yazısı zamanla silindi.Tırnak vurunca falan siliniyor sizce normal mi?Bende kazıdım çirkin görünüyor diye tırnakla.

• kaan1026 kullanıcısına yanıt
    Normal dostum sonuçta boya.Bende de Black Crakle var.Düşmeden dolayı bazı yerlerinde tamamen boya dökülmesi oldu ama bence daha iyi.Çakmağın hep yepyeni 0 ayarında olamaz değil mi.Bazı şeylerin anısı hatırası olunca daha güzel oluyor.
  • 2012 model zippo armor parlak çakmağı kaybettim çok üzgünüm ya mangalda arazide düşürdüm siz dikkat edin derim

• Benim zippo da bu sigara kullanmıyorum zamanında bi dostum vermişti hatıra olarak. Geçenlerde buldum kutuların birisinde üzerinde ne yazıyor diye araştırırken böyle bir konuya denk geldim ve paylaşmak istedim. Bu arada üzerinde japonca "umut" yazıyormuş.

Not: Yalnız bana çok ironik geldi. Pearl harbor sonrası atom bombası atılması ile Amerikanın simgesi zippo çakmak ve japonca umut yazması :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Çok çakmak kaybeden biri olarak ilk defa zippo aldım.Umarım kaybetmem.
    Bende de var aynısından. 10 seneye yakın olacak. Sürekli sigara içen biri değilim,aklıma eserse 1 paket alıp 15-20 günde bitiririm,sonrasında 1-2 ay içmem :) Güzel çakmak şekil olarak. Ama dikkat edin çarpmak isteyen çok oluyor :)
  • oguzhandincel1 O kullanıcısına yanıt
    Aynen çok beğenerek aldım.2016 üretimi.Ama hep cebimde tek çakmak taşıyıp dikkat etmeme rağmen kılcal çizikler oluştu.Bu arada evet ilgi çekici bi model olduğundan dikkat etmekte fayda var.
  • Yaklaşık 2-3 yıldır kullandığım zippom, artık çakmamaya başladı.
    Fitilini, taşını, pamuğunu yeni değiştirdim, hepsi orijinal, benzini orijinal ama sorun ne anlamadım.
    Başka bir çakmağı çakıp fitile yaklaştırınca çok güzel şekilde yanıyor. Çaktığım zamansa kıvılcım çıkmasına rağmen ateş almıyor.
    Sorun ne olabilir?
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    Çakmağı tamamen söküp iç ve dış aksamını temizle hocam.İs ve kurum birikmiş olabilir.Ateş yuvasını felan tamamen temizle.Sonra tekrar kur ve dene.İşe yarar.
    Ayrıca Zippolar biraz sert çakışta yanan çakmaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.