Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
301.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperenxx

Yamukluk pek normal değil düşme nediyle olmuş olabilir ama elle nasıl düzeltilir bilmiyorum. Zippo trye göndermek gerekebilir.

Hiç düşmedi ama hocam mecburen garantiye gidecek gibi duruyor. Bide son bir sorum olacaktı hocam çakmağım tek çakışta yanmıyor 3-4 kez çakmam gerekebiliyor bazen 10 bile oluyor. Bu neden olur taşı benzini fitili her şeyi yerli yerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitişin yanan yeri uzun zamandır kullanılıyor ve kararmışsa yenilemek gerekir. Çakmaktaşı orijinalse sıkıntı olmaması laxım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Fitişin yanan yeri uzun zamandır kullanılıyor ve kararmışsa yenilemek gerekir. Çakmaktaşı orijinalse sıkıntı olmaması laxım

Karamıştı kestim fitili yenilendi. Sonra benzin doldurdum ve taşı da orjinal ama taş bitmek üzere gibi. Sanki yeteri kadar kıvılcım atamıyor. Bunları yaptıktan sonra sorun çıktı daha önce böyle bi sorun yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

zippoların ömür boyu garantisi vardır orjinal olduktan sonra kaç yıllık olursa olsun sorun değil en ufak bir arızasında %100 onarım veya deişim garantisi var herhangi bir belgeye gerek yok çakma olanları zaten çöp olarak çıkıyor

zippoların altındaki rakam harf ve çizikler çakmağın kalitesini belirtmez benim ki a serisi seninki c serisi benim ki seninkini döver olayları saçmalık...

şu zamana kadar bir çok zippo kullandım ve eşe dosta hediye ettim finger id,doom,the king of bling,lucky ace,seductive silhouette(malesef düşürdüm)alıp daıttıklarımdan bazıları

şuanda elimde tek kalan zippo 1990 amerikan elçiliği özel üretim birde kuzenimle kaybettiğimiz 23 yıllık birde düz çelik zippomuz vardı en çok üzüldüğüm bu olmuştu sanırım

ekleyebilirsin

Hocam bana hediye zippo geldi ancak şöyle bir sorun var. Dış kısmında sıkıntı yok alttaki yazılar falan orjinal iç kısmında uyarıların yazıldığı kısımda 2 paragraf yerine tek paragraf var. Bu başlıkta uzman hocalarıma sordum birçoğu orjinal dedi. Ama asıl sıkıntı şu zippoyu düşürdüm ve kapağı yamuldu. Zippo TR ye garantiye göndercem ancak orjinal değilse nolur? Ürün bana tekrar ulaşır mı ? Çünkü manevi değeri yüksek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• ebay ile uğraşamadım zipponun kendi sitesinden 1941 replica black ice aldım. bugün elime geçti ama turuncu güvenlik bandı yok. bir sorun olur mu?
  • şimdi dikkat ettim çakmağın köşesinde bariz belli bir soyulma var. elimi dokundurunca boya iyice döküldü. moralim bozuldu. hediye olacaktı birde. normal mi arkadaşlar bu durum? Ben bu halde hediye veremem bunu. iade yada değişim istiyorum.
  •  ***ZİPPO KULÜBÜ***
  • Turuncu güvenlik bandı yurtdışından alınca oluyor diye biliyorum ama sıkıntı olmaz bence sonuçta zippo resmi sitesi.

Üründe soyulma var evet bariz belli. 1 hafta içinde koşulsuz iade var diye biliyorum bence iade edin.

•  ***ZİPPO KULÜBÜ***  ***ZİPPO KULÜBÜ***
     ***ZİPPO KULÜBÜ***
  • aliexpreste zippo yazıp arayınca 14 dolara çıkıyor ama orjinal mi güvenemedim.
  • Pederin 2000'de aldığı zippoyu garantiye götürdüm. 30 sn oturdum. Hemen iç aksamını sıfırladılar. Sıfır zippom oldu eve gelince ss'leri atacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Pederin 2000'de aldığı zippoyu garantiye götürdüm. 30 sn oturdum. Hemen iç aksamını sıfırladılar. Sıfır zippom oldu eve gelince ss'leri atacağım

Hocam bende garantiye yolladım ancak tamir süresi 15 iş günü diye sms attılar :(. Sizin iç aksamı neden hemen değiştirdiler sıkıntı neydi çakmakta?

• emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çakmak taşı ve fitilde sanıyordum sorunu. 2007'de almanyadan gazını almıştım. Geçen onu doldurayım dedim çalışmadı.

Çarkı bozulmuş. Eski olduğu için iç aksamı baya eskimiş. O yüzden sıfır aksam taktılar.

Eğer kargoyla yolladıysanız belki prosedürler uzun sürebilir. İstanbuldaysanız keşke tahtakaledeki bayisine gitseydiniz.

• Yok hocam Çorum'dayım o yüzden kargoyla yolladım.

Benim sorunum da düşme sonucu kapağın yamulması ve sallanmasıydı bakalım ne zaman gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zippo benzinini en ucuz nerede temin edebilirim ve tobaccoshoplarda ne kadardır bilgisi olan var mı?
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    En ucuz kensi sitesi 7+kargo5tl çoklu alımda iyi oluyor. Toboccolarda 10-12-15 şeklinde değişkenlik gösteriyor. Bi ara 50tl üzeri ücretsiz kargoydu hala öyleymi bilmiyorum. Ama 8 tane aldın mı iyi oluyor.

• quote:

En ucuz kensi sitesi 7+kargo5tl çoklu alımda iyi oluyor. Toboccolarda 10-12-15 şeklinde değişkenlik gösteriyor. Bi ara 50tl üzeri ücretsiz kargoydu hala öyleymi bilmiyorum. Ama 8 tane aldın mı iyi oluyor.

1 tanesi kaç gün gidiyor hocam ?
  • pardonya P kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı 1-2 ay

• Hocam hediye gelen burada size orjinal mi diye sorduğum zippomu garantiye yollamıştım. Orjinal değilmiş tamir edilmeden geri yollandı :(
    Bu mesaja eklenen görseller:

***ZİPPO KULÜBÜ***

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.