Bildirim
zıpkın (yeni başlamak istiyorum )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Burda gerekli bilgileri alamazsın,Buradan ulaşabilirsin, oldukça detaylı bir forumdur kendim bizzat zıpkıncıyım. -
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanUZ
Burda gerekli bilgileri alamazsın,Buradan ulaşabilirsin, oldukça detaylı bir forumdur kendim bizzat zıpkıncıyım.
güzel forum üye olacağımama verebilir misin profesyonel olarak yapmayı düşünmüyorum heves ediyorum sadece bana biraz genel bilgi verebilir misin zahmet olmazsa ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 30 Mayıs 2011; 22:26:35 >
-
Nefes işi çok önemli ne kadar suyun altında kalırsan o kadar şansın artıyor.İnternette bunun ile ilgili taktiklerle geliştir kendini.Gerisi de vurma kabiliyetine ve balığın bulunduğu noktalara yakın avlanmaya bakıyor. -
Sen verdiğim forumdan bilgileri oku, su altında kullandığın malzemeler çok önemlidir, herhangi bir durumda ne yapacağını bilmelisin tabiki bunlar tecrübeyle olucaktır. -
quote:
Sen verdiğim forumdan bilgileri oku, su altında kullandığın malzemeler çok önemlidir, herhangi bir durumda ne yapacağını bilmelisin tabiki bunlar tecrübeyle olucaktır.
tamam madem üye olayım fakat site aşırı yavaş durum sende de öylemi ? -
Eline zıpkın al dal işi değil zıpkıncılık orta halli set için 500-600 tl para harcaman gerekli ufak ufak dizmeye başlarsın benim gibi bütceyi sarsmaz
Zıpkıncı.com var oraya üye ol iyi araştır , zıpkın olarak 2. el bölümüne bakabilirsin ben oradan almıştım zıpkını apnea pp 90 var bende -
Yukarida Alper_Srt'nin dedigi gibi ne kadar suyun altinda kalirsan sansin o kadar artar. Eger daha cok kalmak istiyorsan kucuk bir oksijen tupu de alabilirsin.
Avlanirken insanlarin yuzmedigi ve taslik, kayalik olmayan yerleri sec ki bir kaza cikmasin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BluesJr.
Yukarida Alper_Srt'nin dedigi gibi ne kadar suyun altinda kalirsan sansin o kadar artar. Eger daha cok kalmak istiyorsan kucuk bir oksijen tupu de alabilirsin.
Avlanirken insanlarin yuzmedigi ve taslik, kayalik olmayan yerleri sec ki bir kaza cikmasin.
Öyle olmuyor bu işler arkadaşım , herşey nefes değildir bence, mera, su çok önemlidir, üstelik tebliğe göre geceleyin fenerle av yapmak , ek hava kaynağı kullanmak zıpkın avcılığında yasaktır.Girdiğin merada insan varsa inanki o merada balık ürkektir yaklaştıramazsın. Arkadaşımızın dediğinin aksine bol taşlık ve kayalık yerlerde dalış yapmalısın, yoksa kuyruk dahi göremezsin. Sitenin trafiği akşam saatlerinde oldukça fazla ondan olabilir.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BluesJr.
Avlanirken insanlarin yuzmedigi ve taslik, kayalik olmayan yerleri sec ki bir kaza cikmasin.
Öyle olmuyor bu işler arkadaşım , herşey nefes değildir bence, mera, su çok önemlidir, üstelik tebliğe göre geceleyin fenerle av yapmak , ek hava kaynağı kullanmak zıpkın avcılığında yasaktır.Girdiğin merada insan varsa inanki o merada balık ürkektir yaklaştıramazsın. Arkadaşımızın dediğinin aksine bol taşlık ve kayalık yerlerde dalış yapmalısın, yoksa kuyruk dahi göremezsin. Sitenin trafiği akşam saatlerinde oldukça fazla ondan olabilir.
ben kuşadasında oturuyorum kuşadası /güzelçamlı, sahili çok kalabalık olan biryer değil ayrıca üstte arkadaş 500-600 tl demiş ama ben para harcamayı düşünmüyorum 100tl ye kadar bir zıpkın almayı düşünüyorum sadece. bende dandikde olsa palet şnorkel takımı var zaten
-
Vallaha şöyle diyeyim bu işi yapıcam diyosan malzeme önemli öyle tek zıpkın olmaz , kıyafet filan lazım ama sen zevkine dolaşırım diyosan orasını bilemem. -
quote:
Vallaha şöyle diyeyim bu işi yapıcam diyosan malzeme önemli öyle tek zıpkın olmaz , kıyafet filan lazım ama sen zevkine dolaşırım diyosan orasını bilemem.
evet o yüzden siteden değilde senden bilgi almak istemiştim amatör olarak bile değil yani vakit geçirmek ve birazda zevkine yapmak istiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X