Şimdi Ara

zincir sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana mı öyle geliyor bilmiyorum zincir sesi var. Boşta daha çok hissediliyor.hışır hışır.

Tamirci " ybr'ler de bu normal dedi".
    Yağsız falan değil.

Nedir bu mesele.boşta bile dönmekte zincir.

İlk çalıştırmalarda sürekli jikle istiyor birde motor yaz-kış. Jikle yapmazsan boğuluyor istop çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ybrlerde genelde öyledir zincir hep ses yapar ama zincirin bol ise ve yağsız kaldıysa da yapar
    Bu motorlar jikleli olduğu için soğuk motor illaki jikle ile çalışır otomatik jiklede aynısıdır motor ilk çalışmada otomatik jikleyi açar motor belli bir sıcaklığa gelince jikleyi kapatır

• ybrler genelde öyledir demişsiniz ybr genelde öyle değildir. öyle diye tabir ettiğiniz motorlar ölü motorlardır. benim motorundam 1 tık ses gelmiyor 28 bin kmde. dişliyi haftada bir kavenin önüne oturup temizliyorum zincirleride öyle gerginliğine dikkat ediyorum ayda 1 tamirciye 2 3 lira atıp zincirimi ayarlıyorum 27 bin km yaptım sadece ön dişliyi değiştirdim oda 10 tl. bakmayın bakmayın sonra tabi ses yapar.

sesin gitmesini istiyorsan komple ön arka dişli ve zinciri değiştiriceksin bide lastik takozların değişecek.
  • W1L3D kullanıcısına yanıt
    Arka dişli takozu ses yapmaz sadece vites artırırken dişli atlıyormus gibi ses yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

Arka dişli takozu ses yapmaz sadece vites artırırken dişli atlıyormus gibi ses yapar

evet abi haklısın sen biliyon bu işi ben anlamıyorum motordan.

ybrler genelde ses yapar dedinya ona dahala gülüyoruz arkadaşlarla bilgisayar başında büyük ustamıza saygılar

ayrıyetten söylemeyi unuttum arka teker takozları değişmezse dişlileri zamanla yine yersin büyük motorcu abimiz. takoz oynarsa zincir darbeleme yapar abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W1L3D -- 6 Haziran 2015; 21:26:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren pedalindan tıs sesi geliyor.
    12 yıl önce açıldı
    Yol sesi / Lastik sesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.