Şimdi Ara

Zilean Kit Değişikliği ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilden sadece link atabiliyorum bültenci arkadaşlar el atınca benimki silinebilir .ss Bence fena olmamış xd

http://www.surrenderat20.net/2015/02/210-pbe-update.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neresi fena olmamış bildiğin nerflemişler. ayrıca oyunda target skill bırakmıycaklar gibi böyle giderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 11 Şubat 2015; 4:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoper0

neresi fena olmamış bildiğin nerflemişler. ayrıca oyunda target skill bırakmıycaklar gibi böyle giderse

Q spamleyip duruyorlardı hafif zorlaştırmaları daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

neresi fena olmamış bildiğin nerflemişler. ayrıca oyunda target skill bırakmıycaklar gibi böyle giderse

Q spamleyip duruyorlardı hafif zorlaştırmaları daha iyi bence

orası öyle ama şu an hiç oynanmıyacak gibi geldi bana. yoksa e basıp 2 bomba koyan zileana hiç bişey yapılamıyodu hakkaten neyse bekleyip görelim.
  • Görsel olarak güzel ama bombalama işini zorlaştırmışlar gibi bekleyip görecez
  • quote:

Bildiğin Nerften kastın nedir acaba? Q damage azalmış diye Nerflenmiş mi oluyor. Bir de E sinin MS süresi kısalmış.

Ulti CD 60 Sn son levelde görmedin sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Bildiğin Nerften kastın nedir acaba? Q damage azalmış diye Nerflenmiş mi oluyor. Bir de E sinin MS süresi kısalmış.

Ulti CD 60 Sn son levelde görmedin sanırım.

ama wnun ultiye etki etmesinj kaldırmışlar. 10 saniye 10 saniye full cdr da o süre çok daha kısa oluyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denemeden kesin birşey söylemek zor fakat Q'ya stun eklemeleri supportta çok iyi alternatif olacağını gösteriyor. Bunun dışında çoğu skillseti mana bedeli düşürülmüş, Özellikle Ultinin son seviyede 60 sn olması her 30 sn'de 1 kullanabileceğimiz anlamına geliyor (Ekleme W Ultiyi etkilemiyormuş )

Buraya yazıyorum. Bu değişiklikten sonra Nidalee'de gördüğümüz gibi ormanda da tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 11 Şubat 2015; 10:26:23 >
  • NerF yemiş diyen olmuşta , adam bildiğin stun atar hale gelmiş.

Ayrıca mobilite de eklenmiş yere felan bırakabiliyorsun . Adamın üstüne bırakma olayı hala geçerli. Damage azalma varmış ama o kadarda sorun olacağını sanmıyorum sup olarak gidilirse.
    Stun eklenince damage azalması önemseniceğini sanmam.

• bomba skill shot mu olmus yani ziggs q gibi. Eger öyleyse daha zillean oynanmaz. Oynanirsada sadece sup olur mid zillean biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Denemeden kesin birşey söylemek zor fakat Q'ya stun eklemeleri supportta çok iyi alternatif olacağını gösteriyor. Bunun dışında çoğu skillseti mana bedeli düşürülmüş, Özellikle Ultinin son seviyede 60 sn olması her 30 sn'de 1 kullanabileceğimiz anlamına geliyor (Ekleme W Ultiyi etkilemiyormuş )

Buraya yazıyorum. Bu değişiklikten sonra Nidalee'de gördüğümüz gibi ormanda da tercih edilir.

%40 cdr ile mi 60 saniye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UKisuke

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Denemeden kesin birşey söylemek zor fakat Q'ya stun eklemeleri supportta çok iyi alternatif olacağını gösteriyor. Bunun dışında çoğu skillseti mana bedeli düşürülmüş, Özellikle Ultinin son seviyede 60 sn olması her 30 sn'de 1 kullanabileceğimiz anlamına geliyor (Ekleme W Ultiyi etkilemiyormuş )

%40 cdr ile mi 60 saniye ?

CDR'siz

• %40 cdr ile 36 saniye'de bir ulti. Yine de fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

%40 cdr ile 36 saniye'de bir ulti. Yine de fena değil.

Belalarını istiyorlar herhalde ga 5 dk U ise 36 sn 10 kere ga varmış gibi oyun oynayacakları yerde hala burun kıvırıyorlar

• bence daha iyi olmuş. özellikle wardın yokken çalıya bomba bırakabilirsin ki ittirilmiş lane lerde kule nin oradan gelen gankler için iyi bir savunma olur. ayrıca tf de alan stun atabilme yetisi var. onu geçtim %40 cdr ile hem 36 sn bir ulti avantajı hem de rakibi 5 sn boyunca %99 yavaşlatabilirsiniz. var mı böyle bi dünya. :D
    l
  • q stun atıyor zırh değeri yükselmiş hepsinin cooldownı azalmış e son seviye %99 slow atıyor bunun neresi nerf anlamadım

• O nasıl avatar 2 saattir durmasını bekliyorum.
  • Target speller genellikle karşı takımın cevap vermesini zorlayan bir sebep.
    Skillshot olması işi biraz zorlaştırıyor fakat ödülüde arttıracaktır.
    Buda melee yada range dpslerin işini kolaylaştırıyor.
    Açıkçası ilginç geldi.

• Pasifi değiştirmemeleri saçma olmuş.
    Chronoshift'in de eski hali daha güzeldi en azından W'yi kullanmanın bir önemi vardı Q-W-Q yapmak hariç,tek güzel yanı stun ve 36 saniyelik GA olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 11 Şubat 2015; 13:30:05 >
  • Bence daha iyi olmuş. Ultinin W ile etkilenmemesi kötü ama 3 levelda zaten 60sn oluyor birde %40 cdr olursa eskisinden farkı olmaz. Q nun skillshot olması sebebiyle çalılara kontrol amaçlı bırakılabilir, dragon baron alırken geçiş yolları tutulabilir. Stun ise ayrı bir güzel olmuş jungle olarak oynayan çıkar bundan sonra ve daha çok support görürüz. Benim S4'teki main support karakterimdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.