Şimdi Ara

Zihin Engelliler Bölümü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS sınavına girmeden önce zihin engelliler öğretmenliği bölümüne göz koymuştum..Araştırıp hangi alandan aldıgını buldum ve ygs-4,ts-1 alanından aldıgını birçok yerde okudum..
    Fakat şimdi sitelerde sadece ygs-4 diyorlar..ben anlayamadım bunu eğer bu konuda bilgisi olan var ise zihin engelliler öğretmenliği ygs4 den aldıgı gibi ts1 dende alıyormu bilgilendirebilir misiniz ?

Sagolun,saygılar...

• Zihinsel engelliler öğretmenliğinin şartları nedir arkadaşım biraz açıklarmısın.. Açıkta kalma durumu , ne kadar ücret verirler vs
  • hocam şart derken neyden bahsettin anlamadım

kpss de 60 ile atanıyorsunuz çok açık var bu konuda ülkede..yerleşme imkanı süper..özellikle özel okullarda 3 milyar civarı bir ücretle işe başlama imkanı var..açıkta kalmayacağınızın garantisini veriyorum..
  • Devlet okulları heralde diğer öğretmen maaşları ile aynıdır sanırım..

Mezun olduktan sonra okullarda nasıl eğitim veriyoruz bilgin var mı ?
  • Hangi puan türüyle aldığı YGS klavuzunda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
  • Zihinsel Engelliler Öğretmenliği YGS4 ile alıyor. Ilk sırada Marmara Üniv. ile başlıyor. Sıralaması geçen sene 7.110
    Sıralama olarak Ankara, Gazi, Anadolu, Selçuk, 19 Mayıs, Sakarya diye devam ediyor. En son Maltepe (Burslu) 50bin'den almış o da. Tabi bu ygs, ortak sınav olduğu için ve ygsden tercih yapacakların önüne yapmayacaklar geçtiği için sıralama büyük oranda değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 4 Mayıs 2010; 19:02:25 >
  • benim amcam mersinde izem özel okulunda öğretmen...herşey çok iyi fakat yıllık izin gibi bir şey yok..ayrıca pazar günleri sadece tatil oluyor..yorucu bir iş sonuçta zihinsel bakımdan yetersiz insanlarla uğraşıyorsun..zor iş tek iyi yani galiba parası..
    devlette calısanlar sanırım 1.500 1.800 arası alıyorlardı..amcam öyle demişti bende amcamın yalancısıyım
    cocuklara nasıl eğitim verildigi hakkında pek bir bilgim yok fakat amcamın yanına gittiğimde normal bir eğitim herkesin kendi kapasitesine göre veriyorlardı sanırım.mesela birine geometri flan ögretiyordu şekiller falan karışık iş bunlar

gidebilseydim çok iyi olacaktı

ben ts1 dende alıyor diye biliyorum ve çogu site böyle göstermişti ygs4 den ilk 80 bine anca girebildim bir sözel ögrencisi olarak..fazla matematik yapamadım zaten fende yapamıyorum...inşallah ts 1 dende alıyorlardır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem ts-1 den hemde ygs-4 ten alıyorlar.Hangi puan türünüz yüksekse o göz önünde bulunduruluyor.Ayrıca ts-1 yapanlar yüklenmesin diye 2 ayrı kontenjan sistemi(mesela ts-4 yapan 20,ygs-4 yapan 15 kişi gibi) yapılacakmış diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

Hem ts-1 den hemde ygs-4 ten alıyorlar.Hangi puan türünüz yüksekse o göz önünde bulunduruluyor.Ayrıca ts-1 yapanlar yüklenmesin diye 2 ayrı kontenjan sistemi(mesela ts-4 yapan 20,ygs-4 yapan 15 kişi gibi) yapılacakmış diye duydum.

inşallah dediğin gibidir kardeş..bende öyle duydum cogu yerde cünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.