Şimdi Ara

Ziggs artık küçük bir farecikmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen nerflerden sonra bence ziggs için durum kötü oldu Q sundan çok rahat kaçılabiliyor kendim oynadığımda eski ziggs i oynadığımı hissetmiyorum sizce yavaş yavaş devri bitmeyemi başlıyor yoksa hala varmı bu küçük farede ?

• minik bir kertenkele
  • fare olan twitch değil miydi
  • hala iş var bu küçük yordle da
  • benim karşıma geldiği zaman çok rahat eziyorum Q larından ise aşırı rahat kaçıyorum eskiden korkardım ziggs geldiğinde karşıma
  • Cok fark ettiğini dusunmuyorum.Hala cok rahat durtebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala OP oynayan oynuyo valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla onu bunu bilmem de ziggs kardeşimiz maalesef ori,kassadin,yasuo,xerath kadar iş görmüyo midde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitivi

valla onu bunu bilmem de ziggs kardeşimiz maalesef ori,kassadin,yasuo,xerath kadar iş görmüyo midde

aynn katılıyorum fikrine ziggs yerine bunları almak daha mantıklı mide
  • Karşındakinin refkelsi iyiyse laneyi sana dar eder ama değilse yine ziggs eski zigs ultisiyle bottan 2 kil yada assist çıkarabiliyorsun. Ultisine tekrar nerf gelecek bu arada
  • piltoverda fare olmaz

• Selamender değil mi o ?

• Ziggs fevri bitti bence o son nerf çok vurdu.
  • ziggsin yerini xreath alır düşünüyorum bi bakıma çok benziyor skilleri olsun ultisi olsun ama ziggs nerf yediği için xreath kullanılmaya başlanır diye umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arashigimo

ziggsin yerini xreath alır düşünüyorum bi bakıma çok benziyor skilleri olsun ultisi olsun ama ziggs nerf yediği için xreath kullanılmaya başlanır diye umuyorum

Zigs mobil bir heroydu. Skill seti cok iyi gank yediginde w ile kaciyordu e ile yavaslatiyodu. Xerath yerini alamaz o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: Arashigimo

ziggsin yerini xreath alır düşünüyorum bi bakıma çok benziyor skilleri olsun ultisi olsun ama ziggs nerf yediği için xreath kullanılmaya başlanır diye umuyorum

Zigs mobil bir heroydu. Skill seti cok iyi gank yediginde w ile kaciyordu e ile yavaslatiyodu. Xerath yerini alamaz o yuzden

bilermiyorum xerath ta çok rahat gank tan kaçıyor midi veya jung ı olsun E+W combosuyla çok rahat saf dışı bırakıyor koridardan o anlık ve kendisine kaçması için fırsatta yaratıyor
  • iyide ziggs zaten kucuk bir farecikti qnq
  • ziggs hala viable

• Hamster

• Hala viable falan degil op direk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.