arkadaşlar beyaz hyundai araban baya bi zift oldu en az zararla nasıl çıkrarabilirim bu zifti bir de bazılar gaz yağı iyi çıkarır idyor bazıları arabanın boyasınıda çıkarır diyorlar siz ne dersiniz?
benim arabamda beyaz ve zift olayı benimde başıma gelmişti. 1 litre gazyağı ile kendim temizledim, araba pırıl pırıl oldu, hiçbir zararıda olmadı. sadece çamurluk içindeki zifti çıkartamadım orada biraz kaldı.
gazyağı mazot veya tiner en iyi çözüm
1997 de Trasporter panelvan minibüsümüz epeyce zift olmuştu. Bi yıkamacıya götürdük mazotla temizledi hiçbir izde kalmadı. Babamdan yediğim kar kaldı yanıma sadece
tiner işi sakat olabilir ama gazyağı yada mazot en ideal ve maliyetsiz çözümlerdir. alın 1 litre gaz yağı yada mazot. ya yıkamacınız basınçla bu aracınıza uygulasın yada bir üstübü yardımıyla siz ziftli bölgelere uygulayın. zaten üstübüyü sürer sürmez ziftler yumuşayıp akmaya başlayacaktır. (camlarda falan varsa onlarada uygulayın) daha sonra güzelce şampuanla yıkayıp durulayın. cillop gibi olur vallahi
gaz yağı yada mazot ile çıkar benzin ve tiner kesinlikle sürmeyin
başka bir çözümde yemeklik katı margarin (sana-rama) ile kolayca çıkarabilirsiniz
tşk arkadaşlar mesajlardan anladığım kadarıyla ben en iyisi gidip gaz yağı alıp çıkarayım şunu
Bir de mazotu uyguladıktan sonra hemen uygulama yaptığınız yeri yıkayınız.. Uygulamaları güneş altında yapmayınız..
quote:
Orjinalden alıntı: egebuca
margarini deneyin pişman olmazsınz.
Test edildi onaylandı margarin hiçbir yan etkisi yok.
bir paket sana yağı al arabayı güneşe çek başla ziftin üzerine sürmeye yağ eriyip beyazlığını kaybedince bir rula kağıt havlu ile silip almaya başla sonrada bana dua et
alıntı yapılıyorsa kaynak belirtin arkadaşlar... yiğidi ye hakkını yeme demişler !
Arkadaşım sen topiclerin açılma tarihlerine baktınmı. Bu topic daha önce açılmış ve ben 23 eylül de zaten senin verdiğin cevabı vermişim. Keşke önce sen buraya baksaydın di mi?
''alıntı yapılıyorsa kaynak belirtin arkadaşlar... yiğidi ye hakkını yeme demişler! ''
alıntı yapılıyorsa kaynak belirtin arkadaşlar... yiğidi ye hakkını yeme demişler !
Arkadaşım sen topiclerin açılma tarihlerine baktınmı. Bu topic daha önce açılmış ve ben 23 eylül de zaten senin verdiğin cevabı vermişim. Keşke önce sen buraya baksaydın di mi?
''alıntı yapılıyorsa kaynak belirtin arkadaşlar... yiğidi ye hakkını yeme demişler! ''
Çok güzel demişsin.
Evet haklısınız tarihe bakmamışım doğrudur.. Kusura bakmayın özür..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme