Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.073
Cevap
66
Favori
210.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu seneyi pas geçmeyi düşünüyorum,ayrıca android cihazların görüntü kalitesi verme açısından sınırlı olduğunu düşünüyorum,zaten zidoo 2-3 senedir birbirine çok yakın cihazlar çıkarıyor hiçbiride bir önceki cihazı ezemiyor görüntü kalitesi konusunda sadece renk ayarlarıyla oynuyorlar gördüğüm kadarıyla ayrıca s922x cihazlar 55 inç'e kadar tv'lerde oldukça iyi görüntü kalitesi veriyor,üstünü deneyemedim,ayrıca yarı fiyatına,şimdi 230.-usd cihaz alıp sadece usb'den film izlemek bana lüks geliyor,yinede alan arkadaşlara hayırlı olsun,kasımda çok çok iyi bir fiyat yakalarsam danaya girerim
  • Şahsen bende x9s ten z9x e geçmeye niyetliydim ama zidonun netflixe garanti vermemesi ve prime desteklememesi nedeniyle stream için tivo 4k siparişi verdim diğer filmler için şimdilik x9s ile devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Hocam, cpu ve gpu tamamen değiştiğinden dolayı görüntü kalitesi konusunda benim beklentim yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Bugün Z9X siparişimi vermiş bulunuyorum.
    Aslında geçen hafta sipariş vermiştim ve zidoo ile görüşerek kargoyu geciktirmelerini söylemiştim.
    Geçen haftaki siparişim 224 usd idi. Bugün siteyi gezerken güzel bir indirim yakaladım ve önceki siparişimi iptal ederek 218 usd’ye olayı kapattım.
    Ürünü mümkün olduğunca ucuza getirmeye çalıştım. Bir de uygun bir vergiyle yırttık mı tamamdır.

Ürün gelince vergi durumuyla alakalı bilgi veririm arkadaşlar.

İyi forumlar..

Edit : Papirus hocam kusura bakma seni alıntılamışım ama iptal edemiyorum🙂
    Hayırlı olsun hangi satıcıdan aldınız.
    Bugün bende siparis verdim, satıcı zidoo degil. 211 dolara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

ben bu seneyi pas geçmeyi düşünüyorum,ayrıca android cihazların görüntü kalitesi verme açısından sınırlı olduğunu düşünüyorum,zaten zidoo 2-3 senedir birbirine çok yakın cihazlar çıkarıyor hiçbiride bir önceki cihazı ezemiyor görüntü kalitesi konusunda sadece renk ayarlarıyla oynuyorlar gördüğüm kadarıyla ayrıca s922x cihazlar 55 inç'e kadar tv'lerde oldukça iyi görüntü kalitesi veriyor,üstünü deneyemedim,ayrıca yarı fiyatına,şimdi 230.-usd cihaz alıp sadece usb'den film izlemek bana lüks geliyor,yinede alan arkadaşlara hayırlı olsun,kasımda çok çok iyi bir fiyat yakalarsam danaya girerim
    x9s ve z9s kullandim, z9x de deneme firsatim oldu. Bu sefer zidoo citayi yukseltmis , ikisindende cok daha iyi goruntu veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 21 Eylül 2020; 21:38:2 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun hocam.
    Ben siparişi zidoo’nun kendi mağazasından verdim. Diğer satıcılara hiç bakmadım bile. Gayet iyi bir fiyata almışsınız.

• Arkadaşlar bunun kendi mağazası Paypal ile ödeme alıyor. Oradan nasıl alabiliyorsunuz ? Belki komik olacak ama Paypal'ı kullanmanın bir yolu var mı yoksa ? Doğrudan kredi kartı ile Aliexpress dışında satan var mı ?

Bir de bu Paypal neden bizde iptal edildi ben hala anlayamadım ? Bu aklıevveller kendilerince neye karşı önlem aldılar acaba ?
  • Bilgi paylaşmadı paypal hepsinin bir tarafı bize gelince kalkıyor senin benim için değil ama buradan satış yapan ve vergi vermeyen bir sürü tip var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Arkadaşlar bunun kendi mağazası Paypal ile ödeme alıyor. Oradan nasıl alabiliyorsunuz ? Belki komik olacak ama Paypal'ı kullanmanın bir yolu var mı yoksa ? Doğrudan kredi kartı ile Aliexpress dışında satan var mı ?

Bir de bu Paypal neden bizde iptal edildi ben hala anlayamadım ? Bu aklıevveller kendilerince neye karşı önlem aldılar acaba ?
    Paypal'a serverlarını türkiye ye getir dendi, getirmediler kapandı.. muhtemelen para akışını kontrol edemediler eee para varsa kontrolde edilemiyorsa varsın millet kullanamasın, umurlarında olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 22 Eylül 2020; 15:37:17 >
  • Sonuç olarak bunu nasıl alacağız ? Aliexpress'ten alsak sorunsuz gelir mi yoksa PTT kargocular iç ederler mi ? En son sipariş verdiğim ve parasını ödediğim bir adet cep telefonu bataryası ile bir adet Raspberry Pi 4 kasası Çin'den çıkamadı. Biri yok oldu, diğeri güya satıcıya geri gitti, zaman da dolduğu için param yandı. Bu durum pandemiden kaynaklı da olabilir tabi. Eve NAS aldım, artık içine disk takılan modellere ihtiyacım kalmadı. Aslında Nvidia Shield alacaktım ama onda optik çıkış olmadığından araya bir de ses ayırıcı almak gerekiyor. Onu da alırsam tabi yine dışarıdan sipariş edeceğim (1600 TL'ye falan geliyor).

Memleketi getirdikleri duruma bakın. Nasıl olsa onların kafasındakilerin bu tip cihazlarla işi yok. Varsa yoksa yerli, milli (yersen). Bende eski bilgisayar merakı da var, mesela yaklaşık 10 küsür sene önce 80 TL'ye aldığım aldığım neredeyse sıfır durumda bembeyaz (sararmamış, güneş görmemiş) bir C64 evde kutusunda duruyor. Buna yeni SD kart okuyucu kartuş vs donanımlar almak istiyorum, hepsinde yok Paypal yok bulunduğunuz ülkeye gönderim yapılamıyor vs. saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. Geçen ay yeni Amiga klonu çıkardılar, fiyatı 579 €. Gözden çıkarıp aleti alsak (ki mutlaka bir gün alacağım) gelir mi gelmez mi belli değil. Youtube'daki inceleme videolarında adamlar bir sürü malzemeyi alıp bu cihazları yeniliyorlar, deniyorlar, topluyorlar, harcadıkları paralar onlar için üç kuruş para, biz ise vermeye razı olsak bile alamıyoruz. Ebay bu açıdan cennet ama uzaktan izliyoruz. Son günlerde şu ülkede doğmuş olmanın nasıl bir talihsizlik olduğuna kafa yormaya başladım. Emeği geçenlerin tümüne yenilen haklarım haram olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 23 Eylül 2020; 10:39:11 >

• Merak edenler adına cevap yazarsam Aliexpress’ten kredi kartı ile alınabilir.

Gelmesinde sorun olmuyor ve biraz geç geliyor ama geliyor sonuçta.

Vergi olayı ise tamamen şans işi. 60 TL’de çıkabilir , 160 TL ‘de çıkabilir veya incelemeye takılır daha yüksek rakamlara da çıkabilir.Bilinmeyen bir denklem bu.

• Zidoo forumdan okuduğum kadarıyla yorumlar olumlu yönde Zidoo Z9X için.Yazılımsal anlamda en az sıkıntı ile çıkan cihaz diyenler olmuş.

Hatta yazılım ekibi ile çalışan birisi de 2 haftalık bir süre zarfında gelecek yeni bir yazılımla cihazın çok daha iyi olacağını ve ufak tefek sıkıntılardan kurtulacağını yazmış.

Benim kişisel fikrimde bu yöndeydi zaten.Daha geldiğinde stabil diyebileceğim bir cihazdı ve sonradan üzerine de yeni yazılımlar çıktı.

Kısacası keyifli bir medya oynatıcı , alan arkadaşlarda kesinlikle keyifle kullanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Sonuç olarak bunu nasıl alacağız ? Aliexpress'ten alsak sorunsuz gelir mi yoksa PTT kargocular iç ederler mi ? En son sipariş verdiğim ve parasını ödediğim bir adet cep telefonu bataryası ile bir adet Raspberry Pi 4 kasası Çin'den çıkamadı. Biri yok oldu, diğeri güya satıcıya geri gitti, zaman da dolduğu için param yandı. Bu durum pandemiden kaynaklı da olabilir tabi. Eve NAS aldım, artık içine disk takılan modellere ihtiyacım kalmadı. Aslında Nvidia Shield alacaktım ama onda optik çıkış olmadığından araya bir de ses ayırıcı almak gerekiyor. Onu da alırsam tabi yine dışarıdan sipariş edeceğim (1600 TL'ye falan geliyor).

Memleketi getirdikleri duruma bakın. Nasıl olsa onların kafasındakilerin bu tip cihazlarla işi yok. Varsa yoksa yerli, milli (yersen). Bende eski bilgisayar merakı da var, mesela yaklaşık 10 küsür sene önce 80 TL'ye aldığım aldığım neredeyse sıfır durumda bembeyaz (sararmamış, güneş görmemiş) bir C64 evde kutusunda duruyor. Buna yeni SD kart okuyucu kartuş vs donanımlar almak istiyorum, hepsinde yok Paypal yok bulunduğunuz ülkeye gönderim yapılamıyor vs. saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. Geçen ay yeni Amiga klonu çıkardılar, fiyatı 579 €. Gözden çıkarıp aleti alsak (ki mutlaka bir gün alacağım) gelir mi gelmez mi belli değil. Youtube'daki inceleme videolarında adamlar bir sürü malzemeyi alıp bu cihazları yeniliyorlar, deniyorlar, topluyorlar, harcadıkları paralar onlar için üç kuruş para, biz ise vermeye razı olsak bile alamıyoruz. Ebay bu açıdan cennet ama uzaktan izliyoruz. Son günlerde şu ülkede doğmuş olmanın nasıl bir talihsizlik olduğuna kafa yormaya başladım. Emeği geçenlerin tümüne yenilen haklarım haram olsun.
    C64 dediğin commodore 64 ise yaş epey var bencileyin ama beyazı hiç yoktu diye biliyorum Amiga hayal gibi bir şeydi devlete müfettiş olmuş eşek kadar adam ilk maaşımla amiga500 almıştım 27 sene önce bak yine nostalji oldu

• sadays S kullanıcısına yanıt
    O kadar geriye gitmeye gerek yok bence.

Bu eşşek kadar adam , birkaç sene öncesinde de Nintendo Switch almamış mıydı ?
  • o kazandığım ilk para ile alındı o yüzden önemli nintendo switch çocuklarla filan oynamak için alındı ve gelirime kıyasla komik bir rakam olduğundan önemsenmedi
  • Benim cihazda gümrükden çikmiş saticiya 50 usd yaz demiştim, 10 usd yazmiş.42,62 tl gümrük vergisi çıkmış,ödedik artik yapcak bişey yok.🤣🤣

• ati1974 kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim, hayırlısı olsun.

İyi günlerde kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ati1974

Benim cihazda gümrükden çikmiş saticiya 50 usd yaz demiştim, 10 usd yazmiş.42,62 tl gümrük vergisi çıkmış,ödedik artik yapcak bişey yok.🤣🤣
    Biraz sarsılır insan çok çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Çok sevindim, hayırlısı olsun.

İyi günlerde kullanın...
    Çok teşekkürler hocam.yorumlarınız sayesinde bizde sahip olduk.bilgilerinizi desteğinizi bekliyoruz her daim,saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1974

Benim cihazda gümrükden çikmiş saticiya 50 usd yaz demiştim, 10 usd yazmiş.42,62 tl gümrük vergisi çıkmış,ödedik artik yapcak bişey yok.🤣🤣
    Hayırlı olsun. Adrese teslimmi oluyor, yoksa sizi teslim almak ve gümrük masrafları için idareyemi çağırdılar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.