Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
57
Favori
51.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ortamı gereksiz bulandırdığım için affımı rica ediyorum.

Rocktek G2 ile kodi kullanarak ve avr speaker ayarları da dahil doğru konfigürasyona ulaşabildim. Cihaz avr'ye sesi doğru şekilde ulaştırıyor.

Hdd'yi cihaza bağladım ve içinde bulunan filmleri tek tek denedim.

Bdremux, Dv, hdr gibi indirdiğim hiçbir filmi cihaz oynatamıyor. Çoğunu hiç açamadı hatta.

1-2 tanesini bir kaç saniye oynattı ama onlarda da cihaz kilitlendi veya dondu.

Full hd formatta, düşük boyutta olan filmleri ise rahatça oynattı.

Yani box yine işe yaramayacak gibi görünüyor sizin için.

@helsloot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Niye oynatamadı ? Normalde oynatması lazım çünki destekliyor cihaz , kodi ayarlarınız nasıl buraya bir resim eklerseniz bir bakalım , normalde passthrough edince ses ne düşük ne yüksek kalır oda olmaması lazım sadays ' ın dediği gibi sizin ayarlarda ya da kodi de sıkıntı var gibi .

Sesle ilgili sorun yok. Passthrough yapabiliyor ama denedim açmıyor. Bir kaç saniye oynatsa da takılıyor.

60-80 gb filmleri oynatamıyor olması normal değil mi? Onları da oynatsa Zidoo'dan farkı kalmıyor desem nerede hata yapmış olurum?

a14 güncellemesi yaptın mı

o güncellemeden sonra usb girişleri hata ayıklama modunda kalmış diyorlar geliştirici seçeneklerine gir usbler için hata ayıklama ile ilgili tüm modları kapat sonra dene film değil usbye takılan hdd'i görmüyor ve tanımıyor gibi duruyor

sorun yok 60-80gb filmlerin oynatımında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ocak 2026; 11:39:14 >

A14 güncellemesini yaptım. 12'de 5+1 sesleri tanımıyordu. Homatics cihazlarda da aynı sorun vardı. Geliştirici seçenekleri aktif. Usb ile ilgili ayarları yapıp denerim. Hdd'yi görüyor. Deneyip yazacağım.

görmeyle alakalı sorun olmaz içini görür de oynatmaz ntfs değil mi hdd

bir de marka ve model seçtiği de oluyor aynı filmi daha küçük usb belleğe veya başka hdd'e aktarıp dene bir de

Bir de Zidoo'dan... Hayranıyım kendisinin...  

Ahh ahh şu stream medyaları destekleyecekti ki başka cihaz sattırmazdı öksüz çocuk gibi bizi ortalarda bıraktı 

Stremio var zidoo ve dune'da o tüm stream servislerinden iyi ben herhalde zidoo ya da dune alacağım

kullanım amacınıza göre iyi bir seçim olur

ben çok oldu o işleri bırakalı o zamanlar da torrentden izleyip indirime girince blu-raylerini alıyordum vicdanımını rahatlatmak için ama ülke öyle bir hale geldi ki hiç kimseyi yadırgayamam stream platformalara üye olmak bile yürek ister hale geldi 

Netflix lisansını olmaması bir kenara koysak bile ; Youtube , Spotify gibi uygulamaları kullanmak hiç konforlu değil ve keyif vermiyor.Haliyle Zidoo'yu sadece medya oynatıcı köşesine alıyoruz o kadar.

Yoksa Üstad'ın da dediği gibi ; Zidoo Stremaer platformlarını da destekleyen bir cihaz olsa müthiş olurdu...

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Sadece stream de değil maalesef. Ülkede düzgün bir şeyler izlemek için ciddi rakamlar ödemek gerekiyor.

Benim gibi TV'yi sadece spor izlemek için kullanıyorsanız, dünya futbol ligleri, şampiyonlar ligi ve türevleri, tenis ve bisiklet yarışlarını izlemek için 4 ayrı cihaz, 5 6 farklı abonelik almanız gerekiyor.

Neyse, başlık bulanmasın.

@helsloot zidoo 8k modelini kullanıyorum ve bence harika alet...

G2 ile ilgili test edip bilgi vereceğim...

zidoo z9x 8k yerine düşünebilir Dolby vision vs12 lisansı almış adamlar bırak vs10'u 

burada bir rusun incelemesi var

4pda.to
    Just a moment...
    https://4pda.to/2026/01/12/451409

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ocak 2026; 15:13:11 >

Netflix , amazon prime ve apple tv içeriklerinin hepsi zaten stremio' da var , niye olmuyor sizde kullanmaya başladınız bizlerin tavsiyesi ile yani stremio varken hala netflixe para ödüyor musunuz mesela ? Kendi açımdan stremio yu keşfettikten sonra hepsi bitti esasen..

Günlük yaşantımızda kullandığımız uygulamalarda var. Haliyle Youtube, Spofity ve benzeri Stremaer platformları için mecburen Apple TV 4K ( yada benzer cihazları ) kullanmak zorunda kalıyoruz yine de.Yani Zidoo-Stremio ikilisi günlük hayatta işimizi görmeye yetmiyor.

Yine de zamanında Youtube, Spotify v.b uygulamalar için Zidoo'yu kullanmayı da denedim ama kullanım konforu keyif vermeyince vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Ocak 2026; 15:45:28 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Üstad,

Bak bu Dorpo X3 gerçekten ilgimi çekti.

Yeni cihazlar alıp test etmeyi seven birisi olarak firma ile mail üzerinden iletişime geçip nasıl temin edebiliriz bir sorayım bakalım ne diyecekler.

Nasıl temin edebiliriz derken Türkiye içine gönderimi kastetmiyorum tabii ki, artık hayal oldu o işler.

Bulgaristan yada Almanya'ya gönderim yapabilirler mi ona bir bakayım?

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Evet YouTube için ben android tv min kendi YouTube uygulamasını kullanıyorum , o tür işler için zaten farklı cihazlar kullanmak gerek , ama zidoo ve dune un stremio desteklemesi çok iyi bu açıdan rotayı onlara çevirdim

Orijinalden alıntı: Papirus

Üstad,

Bak bu Dorpo X3 gerçekten ilgimi çekti.

Yeni cihazlar alıp test etmeyi seven birisi olarak firma ile mail üzerinden iletişime geçip nasıl temin edebiliriz bir sorayım bakalım ne diyecekler.

Nasıl temin edebiliriz derken Türkiye içine gönderimi kastetmiyorum tabii ki, artık hayal oldu o işler.

Bulgaristan yada Almanya'ya gönderim yapabilirler mi ona bir bakayım?
    O zaman 500 euro maalesef avrupa depodan

Aliexpresste nasıl 250 dolar o fiyata bana bulgaristana gönderir misiniz de zidoo beta testeriydim ben türkiyede tanıtırım forumlarda filan de bakalım be diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ocak 2026; 16:5:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.