|
her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 > |
|

|
her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 > |
|
O karışmaz ki, ben her şeye maydanoz ediyorum onu. Suçlu benim. :) Özet: %5-10 arası görüntü farkı, %5-8 arası ses farkı ve bu fark yazılım güncellemeleri ile artabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnotyze1983 -- 24 Ekim 2024; 13:53:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
hiçbir fark olmaz chatgpt sallamış |
|
Arkadaşlar dün futeko'ya atmış olduğum maile yanıt verdiler. Türkiye'ye gönderimlerde çok sıkıntı yaşadıkları için gönderi yapmayı bıraktıklarını yazmışlar ve üzgün olduklarını söylemişler. Bu durumda bana ürünü -z9x 8k- nereden alabileceğim konusunda tavsiye verebilecek birileri var mıdır? |
Bilinen sitede satılıyor şu an. Ben de oradan almıştım. fiyatı 17.880 tl. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Kasım 2024; 0:14:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups |
|
X20 Pro'dan sonra Zappiti Reference kullanmaya başlamıştım. Dün geceden itibaren yeniden Zidoo 5000 ile yola devam dedim. Sık sık cihaz çıkarmasının verdiği can sıkıntısı haricinde Zidoo'yu özlemişim. Çöp Zappiti'den kurtulduğuma memnunum. Kurtuldum dediğime bakmayın hala evde kjasda Ve diğer mesele; Zidoo'nun büyük playerlere neden google market koymadığı yönünde bir resmi açıklamasını duyan oldu mu? Ucuz versiyonlara Netflix bile koyan şirket neden üst sınıflara bu muameleyi yapıyor anlamak giç. |
|
MacBook Air / iPhone 16 Pro MAX / Sony PlayStation® 5 Slim / Anthem AVM 60 / Mark Levinson Proceed 5 Channel / Lexicon LX-7 / SVS Ultra Tower Speaker - SVS Ultra Center and Atmos 11.1 Sound System / Zidoo UHD5000 / Zidoo x20Pro / Zappiti Reference 4K / Apple TV 4K / Xiaomi Tv Max 86" Tv L86M7-Esme / Synology DS2419+ / THECUS N7710 Nas Server / PSN: haQQoroma Twitter: haQQo / Diablo: haQQo 2635
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
MacBook Air / iPhone 16 Pro MAX / Sony PlayStation® 5 Slim / Anthem AVM 60 / Mark Levinson Proceed 5 Channel / Lexicon LX-7 / SVS Ultra Tower Speaker - SVS Ultra Center and Atmos 11.1 Sound System / Zidoo UHD5000 / Zidoo x20Pro / Zappiti Reference 4K / Apple TV 4K / Xiaomi Tv Max 86" Tv L86M7-Esme / Synology DS2419+ / THECUS N7710 Nas Server / PSN: haQQoroma Twitter: haQQo / Diablo: haQQo 2635
|
|
Zidoo UHD5000 almış olmam sebebiyle Zidoo x20 Pro'yu satışa çıkardım. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Selamlar, samsung 77s90d ve q990d setup var, nas üzerinden film izleyebilmek için arayışa girdim streamingleri tizenden hallediyorum. Samsung olduğundan hdrdan dolayı nvidayı eleyince kendimi bu konuda buldum fakat Z9X 8K model yaklaşık 20bin TL civarında satılıyor, bu fiyata değer mi alternatif önerir misiniz? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 19 Ocak 2025; 12:49:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Ocak 2025; 15:58:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
abd de cihaz 80.-usd hocam iyice rakam ayarlarımızı bozdular,buna bile seviniyoruz. |
|