Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, ilk aldığımda ki yazılım 1.0.52 ile kullanıyorum henüz diğer üst beta sunumları kurmadım. Durum aynı.

ZDMC nin 20.02 kurdum bu sürüm hdd-usb de tanıyor

altyazılar için son sürümde düzgün çalıştığına dair bilgi var ama tam emin değilim APİ değiştirmiş opensubtitle deniliyor,

farklı yardımlarla altyazı çözülebiliyor aşağıda paylaşıyorum.

eğer ses sistemi vs. yok ise hd filmler izlerim derseniz çeşitli uygulamalar var onlarda otomatik TR altyazı ayarlardan sonra indiriyor indirme kaynağı gözükmesede bulup indiriyor ve senkronizasyonda iyi.

a4ksubtitles;

https://kodibeginner.com/install-a4ksubtitles-kodi//

buradan ayarlarıda dahil hepsini yaparsanız,

kodi eklentileri altyazı eklentileri opensubtitles Plus var

kodi jewepo bulup eklentiyi kurup içinden lazım olanları kurabilirsiniz

https://bit.ly/3DaUJ7T

İbranice TR çevirip

repository.burekasKodi-1.0.2.zip 

bunları kurabilirsiniz

• BILGILI B kullanıcısına yanıt

Merhaba , teşekkür ederim.

a4ksubtitles'ı kurdum.

Zdmc 20.1 sürümünü indirmiştim.

Ses sistemi sormuşsunuz ;AVR kullanıyorum ATMOS'lu.

Ses için pass-through seçeneklerinde RAW seçilmezse, yaklaşık olarak 0.4sn 'ilk seste kayma oluyor.

Bu kaymayı ses ayarlarından 0.4sn ileri alıp düzeltebiliyorum.

RAW seçilmezse DTS-HD ses opsiyonu kullanılamıyor.

RAW seçildiğinde ise seste duraklamalar oluyor anlık olarak.

3 kere Zidoo reboot etti kendi kendine ..

Uzun zamandır NAS almayı düşünüyordum , geçen hafta aldım NAS'ı, dün akşam keyif yapayım diyip Zidoo'ya girip film açtığımda opensubtitles sorununu farkettim.

Bundan sebep çok soğudum :(

Zdmc bir nebze olsun kurtarıyor gibi ama orjinali gibi olmayacak gibi..

Ben yıllık opensubtitles'e ödeme yapmaya bile razıyım , yeter ki yerel uygualamaya gömseler subtitle üyelik ayarlını..

• Altyazı eklentilerinden opensubtitle.org eklentisini kurdu iseniz, üzerinde ayarlarda kullanıcı adı ve şifre bölümü var opensubtitle. org üye olup, kullanıcı adı ve şifre zdmc ilgili yere girilip Ok yapınca işlem tamam. Vip üye olduğunuzda herşey çözülür. %30 İndirim var opensubtitle da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Üye olup girdim bilgilerimi.

Bir yandan da vip üye olunca + olarak ne gelecek onu merak ettim ..

• Altyazı indirme işlemi full olur.

Nasıl yani ?

Şu an bir süre mi var peki VIP olmadan olunan üyelikler için ?

Yani bir süre sonra VIP olmadığım için opensubtitles.com 'a üye bile olsam , süre bittiği için subtitle indiremeyecek miyim ?

Bir de %30 demişsiniz,

Bendeki üyelik tekliflerinde 6 ay 11USD , 1 sene 20USD gözüküyor , %30 için kupon mu var harici ya da vb ?

Güncelleme : Vergiyle beraber 1 yıllık üyelik 24USD oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 13 Ocak 2024; 17:56:7 >
  • siz ücretli olurum gibi yazdığınız için dedim. ben opensubtitle.org üyesiyim bana mesaj geldi indirim vip üyelik o yazıdan alıntı paylaştım. şuan için ben de vip değilim

kodi-zdmc-ve diğer opensubtitle kullanan medya playerler veya uygulamalar vip üyeliksiz çözerler. şuan kurduğunuz a4k da diğer altyazı indirme adresleri gibi opensubtitlede var.

özetle sorunsuz kullanıyorsanız TR altyazı indirmeyi vip üye olmaya gerek yok.

zdmc- harici zidoonun kendi gömülü altyazı indirmesi vardı o sorun çözülürse ya da üst sürüm yazılımlarda çözüldü ise home cinema 4.0 da TR altyazı indirme işlemide ok. olur

• virtue28 kullanıcısına yanıt

USA da falan satılıyor mu bu ürün? Giden arkadaştan getirmesini istesem kolay bulunabilir mi acaba?

• Usa konusunda pek bilgim yok malesef, nerde satilir vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Düşünürseniz sarı sayfalarda ilanım var

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende alacagim gibi z9x veya prosunu, bu 50 sterlin kesmesi icin birsey diyormuyuz, yoksa kendileri oylemi kesiyor, ptt ile geldigi icin ups de oldugu gibi odeme belgesi vs bir sey istemiyor sanirim degil mi?

• hozes H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şahsen kendim Futeko’dan bir sipariş vermediğim için benim net birşey demem doğru olmaz son durumla alakalı.

Dolayısıyla bu konuda özellikle Futeko’dan sipariş verip ürün getirten arkadaşların cevap vermesi daha mantıklı olur…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

z9x ile pro arasındaki fark nedir? Pro almaya gerek var mı?

• Z9x bulamazsın ki pro alacaksın zaten amerikada bakacaksın ara ara amazonda satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Ocak 2024; 8:21:53 >
  • Aynen z9x yok mecbur pro alicaz ancak su gumruk olayini net ogrenmem lazim, paypalim var acik hala seift vs ucreti odemeden alabiliyorum ben.

• Virtue28 ne öderse sana da ona yakın çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Ocak 2024; 9:49:12 >
    Açık paypala para aktarip gonderebiliyorsan sorun yok. Swift ucreti odemezsin.

Benim kargo dun itibari ile istanbul uluslararasi pim e ulaştı gozukuyor. Bu hafta haber gelir diye dusunuyorum.

Gelismeleri yazarim yine.

• Urun bedeli ne kadar gosterdiler, kendilerimi 50 sterlin vs gosteriyor, bir kargoda iki secenek cikiyor europe delivery 2 secince, express olan herhalde sikinti olur ups vs ile geliyor galiba, carrier secmemiz gerekiyir degil mi?

• virtue28 kullanıcısına yanıt

paypalımda kredi kartım var, ordan çekiyor sorunsuz, su bedel işini halledersem sipariş vericem bende.

• şuan z9x kullanıyorum, ama youtube stremio da çok kullandığım için z9x pro ya geçmek istiyorum. Z9x de google sürümü yüklü ama youtube ve stremioyu tablet modunda açıyor. proda bu sorun yoktu belkide android 11 olmasından kaynaklıydı

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.