|
Shield tv direk tv ye bağlı ve soundbardan atmos ses alabiliyorum. Sizde ki tv geçiş mi vermiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Shield tv direk tv ye bağlı ve soundbardan atmos ses alabiliyorum. Sizde ki tv geçiş mi vermiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Streaminglere pek dikkat etmedim ama kodiden bazen atmos iletmiyor. Tv yi kapatıp açınca düzeliyor. Ama çok sık olmadığı için çok dert etmiyorum. Bu arada Z9x de denemiştik sorunsuz çalışmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 18 Eylül 2023; 20:40:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 18 Eylül 2023; 21:11:42 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 19 Eylül 2023; 11:50:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Cinemaximum'larda bir ara "50 yaş üstüne indirimli sinema bileti" kampanyası vardı. Duyunca sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim. İndirim güzel de, birdenbire "yaşlı" kategorisine girmek kötü be yav |
|
takılmayacaktım ben emeklilerle sonum bak ne oldu |
|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
Taze(!) bir EYT emeklisi olarak, yıllar öncesinin "Ev Sinema Ses Sistemleri" ve "Stereo Ses Sistemleri" müdavimleri hep akranmışız demek ki. Kendi adıma konuşacak olursam, cihaz değiştirme hızım yaşla orantılı olarak düşse de, yeni cihazların kullanma klavuzlarını okumak yavaştan zül gelmeye başlasa da, ses ve görüntü sistemlerindeki yenilikleri takip etmek hala zevk veriyor. Yanlız en bozulduğum, tek bir piksel için bile onca para ve vakit harcadıktan sonra, artık gözümdeki gözlük olmadan hiçbirinin bir anlamı olmaması. Kulak konusunda bir fark yok diye düşünüyorum ama, belki de sadece ben öyle düşünüyorum :) |
|