Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
351.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blue Planet İİ

ilk bölüm 4k uhd

Z9s x9sten belli belirsiz daha iyi gösteriyor yani z9se geçmeyen bir şey kaybetmiş olmaz

Ama asıl marifet motion motorunda

z9s yağ gibi akıyor tabiri caizse

x9s hala arada frame atlaması yapıyor takılıyor bu durumda 4k tvsi olanlar el mecbur geçecek

1080p izleyenler hiç kıpraşmasın ilave masrafa değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1296 chipset resmen yeni 1295in devamı değil bunu yazılımdan anladım x9sten daha gelişmiş gibi gelmedi bana misal hdr on yok menude sdr mapping hdr var bu 4 ya da 5 yazılım önce x9ste vardı

Menüsü flu gösteriyor x9sin ki çok keskin misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Ekim 2018; 0:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Evet x9s z9s karşılaştırmam

Blue Planet İİ

ilk bölüm 4k uhd

Z9s x9sten belli belirsiz daha iyi gösteriyor yani z9se geçmeyen bir şey kaybetmiş olmaz

Ama asıl marifet motion motorunda

z9s yağ gibi akıyor tabiri caizse

x9s hala arada frame atlaması yapıyor takılıyor bu durumda 4k tvsi olanlar el mecbur geçecek

1080p izleyenler hiç kıpraşmasın ilave masrafa değmez
    Ben dedin sipariş verdim, X9S vardı zaten boşuna mı aldım şimdi ben :( Gerçi ben 4K için aldım bu cihazları...
  • ya ben ne dedim karıştırmış olmayasaın x20yi papirusla eracelik80 inceledi x9si al demişimdir ben bimediğim bir cihazı alın nasıl diyeyim demişsem de halt etmişim
  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Kaybettiğin birşey yok , rahat ol sen.

Sadays Üstad'ın satır arasında yazdığı detayı kaçırma. Görüntü için " Yağ gibi akıyor " demiş , bence de öyle.Ve bahsettiğimiz cihaz hiç yazılım almadan böyle.Birkaç güncelleme ile daha da iyi hale gelecektir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle canım 4k için el mecbur alacaz sadece acele etmeye gerek yok diyorum yazılımın 3-4 güncelleme almasi lazım

• Papirus hocam x9s cihaza son beta yazılımı yükledim wifi bağlanmıyor tekrar tekrar bağlanmaya çalıştım şimdi de şöyle bir yazı çıkıyor

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Papirus hocam x9s cihaza son beta yazılımı yükledim wifi bağlanmıyor tekrar tekrar bağlanmaya çalıştım şimdi de şöyle bir yazı çıkıyor

reset attınızmı cihaza deneyin bence.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Sebebini bilemiyorum ama yapılabilecek şeyler belli : Cihazı fabrika ayarlarına döndürme yada yazılımı tekrar yükleme.

Siz ilk önce cihazı fabrika ayarlarıan döndürün.

Olmazsa son yazılımı tekrar kurun ama hep dediğimiz gibi.Cihazı önce fabrika ayarlarına döndürün , yazılımı kurun ve tekrar fabrika ayarlara döndürün...
  • Fabrika ayarlarına döndürmüştüm. Aynı hatayı vermişti. Tekrar yazılım atayım hocam. Bir de öyle deneyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Hocam hdr kapattım yine aynı. 4k filmlerde parlaklık kontrast ayarı yapılmıyor. Yani ayarları değiştirseniz bile filme etkisi olmuyor. Bu arada tv 4k değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 20 Ekim 2018; 17:12:35 >
  • hdr kapalıyken de yapmıyorsa demek ki yazılımsal bir sorum bar ya da 4k filmlere sdr bile olsa dokunulmuyor

Eski sürümlerde çalışıyordu hocam. Sizde deneyebilirmisiniz.

• Transmission da düzelmemiş. Cihazı yeniden başlatınca yine torrent siliniyor. Sizdeki durum nedir arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 20 Ekim 2018; 23:10:27 >
  • quote:

Eski sürümlerde çalışıyordu hocam. Sizde deneyebilirmisiniz.
    Eski sürüm dediğin betadan önceyse ben hala o sürümdeyim deneyeyim

• ilgilenen arkadaşlar için ikinci elde ilanım var

https://forum.donanimhaber.com/satilik-zidoo-x9s--135482856
    Betadan önceki 2.0.4 galiba. Onda da çalışmıyordu. Eski sürüm dediğim 1.4.12. Eski arayüzü olan.

Betadan önceki 2.0.4 galiba. Onda da çalışmıyordu. Eski sürüm dediğim 1.4.12. Eski arayüzü olan.

• Ve şu da var hocam. Kimseyi inandıramıyoruz ama son sürümler 4K filmlerde sanki daha karanlık gösteriyor. 1.4.12 sürümü ile son sürümler arasında karanlık sahnelerde çok belirgin farklar var. Eski sürümde karanlıktaki detaylar daha net son sürümlerde daha karanlık gösteriyor. Hdmi range ayarını da denedim düzelmiyor.

• quote:

Ve şu da var hocam. Kimseyi inandıramıyoruz ama son sürümler 4K filmlerde sanki daha karanlık gösteriyor. 1.4.12 sürümü ile son sürümler arasında karanlık sahnelerde çok belirgin farklar var. Eski sürümde karanlıktaki detaylar daha net son sürümlerde daha karanlık gösteriyor. Hdmi range ayarını da denedim düzelmiyor.
    İnanmamak icin sebep Yok dostum diyorsan dogru dur

Projeksiyon cular icin çok iyi bu dert etmiyoruz ellerine sağlık diyoruz

Tv kullananlar da tv ayarlardan bi tık rengi acın bunu bu kadar sorun edecek bir durum yok ki

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.