Şimdi Ara

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli ) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.634
Cevap
67
Favori
353.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık Zidoo X9S. 1 buçuk aylık olup, Sadece 5 kez film izlendi, sıfırdan hiçbir farkı yok faturasu ve aksesuarları tam. İhtiyaç fazlası sebebiyle satılıktır, fiyatı 475 TL olup isteyen İstanbul dan teslim alabilir ya da şehir dışı kargolanır.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Cem hocam satıyor kacirma herşeyine kefilim Cem hocamın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihazın altyazı performansı nasıl özellikle netlik keskinlik gibi? Bazı yorumlarda altyazılar çok net değil piksel piksel gibi şeyler söylenmiş içimde bir şüphe oldu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Cem hocam satıyor kacirma herşeyine kefilim Cem hocamın

Eyvallah üstadım cansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenai kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu sürüm 5.1 ses veriyor mu?

• mertb M kullanıcısına yanıt
    Netflix için soruyorsanız ben biraz bakındım ama 5.1 bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkblt85 B kullanıcısına yanıt
    Medya oynatıcılar içerisinde altyazı menüsü ve detayı ile rakipsiz diyebilirim Zidoo için.

Ayrıca şimdiye dek " Altyazılar çok net değil , pixel pixel " diyeni de okumadım şahsen...
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım , ben hem Cem'e ,hem de eraycelik80'e kefilim.Daha ne olsun...
  • Teşekkür ederim güzel insan sevgiler

Aldım bile p.m. den görüşelim adres kargo ve havale için

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ikinizede

Yanliz sizde zidoo yokmuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 12 Şubat 2018; 22:45:46 >
    Cem hocama bende gözüm kapalı kefil olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: kardanad

Cem hocama bende gözüm kapalı kefil olurum

Eyvallah dostum benim birtanesin

Sadays hocam pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Hayırlı olsun ikinizede

Yanliz sizde zidoo yokmuydu

Alıp bir arkadaşa hediye edeceğim

• kenai kullanıcısına yanıt
    Evet netflix için sormuştum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 12 Şubat 2018; 23:30:28 >
  • @Papirus hocam filmin başındaki altyazıların toplu gözükmesi konusunda bir gelişme oldu mu? Okuduğum göremedim ama kaçırmış da olabilirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onkal kullanıcısına yanıt
    Altyazı gösterimindeki sıkıntı giderildi, problem yok...

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Son versiyon yüklü bende abi problem devam ediyor.
    Ekstra bir şey mi yapmamız gerekiyor?

(Problem: ilk bir kaç dakika altyazı gelmeyip daha sonra tek ekranda topluca gelmesi)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firma tarafından Ocak ayının son haftasında yayınlanan v2.0.5 BETA yazılımının ardında gerçenlerde firmanın forum sayfasında bir test editörü tarafından Zidoo X9S modeli için v2.0.10 BETA yazılımı yayınlanmıştı ve size bu yazılımın içeriğinden bahsetmiştim hatırlarsınız.

Fkata bu resmi bir dağıtım olmadığı için kısa bir süre sonra firma tarafından apar topar forum sayfasından kaldırıldı ama bazı siteler ele geçirdikleri bu v2.0.10 BETA yazılımını internet üzerinden paylaştılar.Hatta ortadan kaldırılan bu yazılıma ait versiyon numarası ; v2.0.10/12 (BETA) diye lanse edildi başka sitelerde.

Ben bahsedilen bu paylaşımı zaten indirmiştim ama cihazıma kurmamıştım.Çünkü bazı kullanıcılar NAS kullanımında v.s sıkıntılar yaşadıklarından bahsediyorlardı.Ama NAS kullanımı tarzı sorunlar beni ilgilendirmediği için hafta sonunda gözümü kararttım ve bu BETA yazılımı yükledim cihazıma.Açıkçası bana yansıyan kayda değer bir sorun görmedim ve yaklaşık 4 gündür de kullanıyorum.

Özetlemek gerekirse bu yazılıma ait arayüzde görsel anlamda modifler var ve içerikte bahsettikleri Launcher konusu bu.Yani yeni bir Launcher gelmemiş bu BETA yazılımla , orasını belirteyim.Sadece görsel iyileştirmeler var.

Bende ortadan kaldırılan bu BETA yazılımla ilgili merakları gidermek ve birkaç ekran görüntüsü paylaşmak istedim sizlerle.

İşte v2.0.10 BETA yazılım kurulum sonrası...

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

Ana ekran görünümü ise gördüğü modif sonrasında görsel anlamda daha kibar olmuş.Zaten son dönemdeki siyah ekran üzeri mavi renk uyumu ise gerçekten çok iyi arayüzde...

Zidoo X9S , Zidoo X8 ve Zidoo X10 Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1295 Chipsetli )

Home Theatre ekranından görüntüler...

Hızlı Ayarlar Menüsü...

Bilginiz olsun.Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Şubat 2018; 9:22:26 >

• onkal kullanıcısına yanıt
    Yayınlanan v2.0.5 yazılımı ile bahsettiğin bu altyazı sorunu yok artık.

Zaten 25 Ocak tarihli mesajımda da " Bu BETA yazılım ile son yazılımda karşılaştığımız film başlarında altyazı satırlarını topluca gösterim sıkıntısı nihayet bitmiş.Artık herşey normal ve altyazı gösteriminde sıkıntı yok. " diye paylaşmıştım sizlerle.

https://forum.donanimhaber.com/zidoo-x9s-x8-x10-ve-xtreamer-express-realtek-1295-chipsetli-android-tv-box-kullanicilari--120249299-222

Sende hâlâ devam ediyorsa ; cihazı fabrika ayarlarına çek , yazılımı tekrar yükle ve bir kez daha fabrika ayarlarına çek...

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.