Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Mustafa selam. 22 derece kullanırken duvardaki termometre 13 demi.Yani bu yazdığın yatak odasımı...

Fan hızını düşürürsen sıcak hava yukarıya toplanır baypas yapar.Klima kendini kısar.Senin termometre 13 gösterebilir ama asıl ölçümü klimanın emişinden yapmak gerekli.Böyle soğuk havalarda klimanı kapatmadan kullanacaksın ,yada eve gelince açaçaksın yatak odasını ,hızlı fan 26-27 derecece 3-4 saat çalışacak sonra yatarken kısarsın....

Merhaba Birol Bey;

Doğrudur yatak odasındaki klima. Zibro3025

İlk başta 1,5 saat kadar 3. fan hızında çalıştırdım. Yatarken ses azalsın diye otomatik fan yaptım
    9 saat çalıştı 22 derecede klima,
    Oda sıcaklığı 9 dereceden 13 dereceye çıkmış sabah kalktığımda.

Bir de dediğiniz şekilde deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 13 Aralık 2013; 15:26:08 >

• gene aksaklık var eklemelerde isimler çıkmıyor.
  • musti35 kardeşim odanın ısısını çok düşürmüşsünüz. belliki evinizin yalıtımı iyi değil. klimanız devamlı çalıştırmalısınız. 9 derece ciddi bir düşük sıcaklık bir yaşam alanı için evdemi yoktunuz nasıl düştü bukadar iç sıcaklık. klima gene 4 küsur derece yükseltmişse başarıdır bence. çok iyi hatrılıyorum bir kış günü hastanede kaldık günlerce Kardeşim eve geliyor hem kombi yakıyoruz hem klima ısınmıyor ev inanın servisi çağırıcaktım az kalsın sizin gibi korkmuştum) inanın 2 günde ısındı o ev. istanbul buray göre soğuktur çünkü ve o evde hiç izolasyon yok.

benim evde hiç bişe yanmasa bile iç sıcaklık 14-15C den aşağı düşmez içten ve dıştan yalıtım var çok çabuk ısınır. başka birisi olsa 20derecen fazla kullnamaz ama ben hastalığımdan dolayı ille oda 27C bulacak o yüzden hiç kapatmam klimaları.

ben 3025 için konuşuyorum şimdi. 75 serisini tanımam. yanılmıyorsam bu klima için mbirol usta ban sormanızı istemişti ben onay verdim size klima için. 75 serisi içinde bazı arkadaşlara sorun demiştim. yeni bir klima sistemler güzel ısıtıp soğutacağına inanırım ama tosh kompresörden dolayı ama detayını bilemem demiştim.

(buradanda bana hala birolun fanı diyecek şahsi kişiliği bozuk terbiyesizlerede ''kısaca şahsi terbiyesiz diyeyim'' duyurulur. direkt terbiyesiz demiyorum ağır bir laftır. ağzımdan kaçırısamda özür dilerim ağzım bozuktur çünkü kaşınanlara karşı. mutlak anaları babaları terbiye vermiştir bu tip kişilere ama almayan insanın kendi şahsiyetine bulmak lazım suçu.

kocausta sen alınma senin şakan için demiyorum bunu. zaten Birola yağcılık yapıcak durumum olmadığını kendiside biliyor. sen sorunlu kliman için yağcılık ediyor diye ona ve bana takılsanda. ta yazın dünyanın parasını verip düzelttirdim boruları Birolda bane espri olarak diyor sana giren girmiş cam parası girse ne olur.

buradan istanbul servisinin babası Ömer beye teşekkür ederim beni pvg kadar yormadı hiç. cam durumunu kontrole boruları vs gönderdiler ustayı.. sen kullan dene klimanı ben öderim paranı pvgden alırım durumu gördüm şayet fayans tadilatı yapıcak olursan gelirim hem camı öderim hemde boruları duvara alırız demişti. baya zaman geçti hastalık vs. ben korktum pvg ödetmez gene zora sürer diye ama adama alo abi dedim adam paramı yatırdı sağolsun. teşekkrü yazıcam ayrıca onun için pvg firmasına. hem ben Birola yağcılık etsem bu kadar çok sataşırmıydım el insaf yani. kıldır yanlız sevmem onu. ayrı mesele ama gende öneririm.)

neyse musti35 kardeşim senin sorunun tamamen Birolda demiş klimayı devamlı çalıştırmaman. klimanı devamlı çalıştırırsan gece sesten rahatsız olup kıssan bile fanı.. okadar sorun olmaz. ben bunların hepsini denedim.

gerçi ses durumu kişiye göre değişir oldukça sessiz bana göre. çünkü fan debsi zaten düşük 3025 klimanın. bu durumlarıda hep söylerim klima kuvvetli fanda çalışacakki görevini yapsın. düşük fanlara ben fazla güvenmiyorum. otomatik fanda bile kullanmam inanın.

ayrıca şunu söylemek istiyorum genel olarak. her klima tam yükte ses yapar dah öncede yazdım bunları genelede akşam eve geliyor insanımız ev soğuk çalıştıryor klimayı e klima ne yapsın tabiki çok aktif çalışıcak. bu konuda tosh ve carrierlerinde çok hakkı yendi Allah var. tama biraz sesli klimalar. ama sıtmada gerçekten çok çok iyiler. sendeki kliamlarda toshibadır bunu bil. bu klimalar mideada üretiliyor ama finansör ve alt yapı tosh carrier.

75 serisinde aslında çok uğultu olmaması lazım bence normaldir o ses belki iç ünite ufaksa ondan ses yapabilir.

Birol twinG diyor ama. burdan kocaustayada sataşayım nedir bu ses ya.. hem diyorsun lg de ve zirbroda tosh komp var hemde ses yapıyor.

birde diyorsun millete 9 luk lg alın 30m2 kullanın gel tartışalım burdan. ben diyorum klima nominal btu göre alınır max btu güvenmek hatadır.

musti sen rahat ol problem yok klimanı devamlı çalıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

musti35 kardeşim odanın ısısını çok düşürmüşsünüz. belliki evinizin yalıtımı iyi değil. klimanız devamlı çalıştırmalısınız. 9 derece ciddi bir düşük sıcaklık bir yaşam alanı için evdemi yoktunuz nasıl düştü bukadar iç sıcaklık. klima gene 4 küsur derece yükseltmişse başarıdır bence. çok iyi hatrılıyorum bir kış günü hastanede kaldık günlerce Kardeşim eve geliyor hem kombi yakıyoruz hem klima ısınmıyor ev inanın servisi çağırıcaktım az kalsın sizin gibi korkmuştum) inanın 2 günde ısındı o ev. istanbul buray göre soğuktur çünkü ve o evde hiç izolasyon yok.

benim evde hiç bişe yanmasa bile iç sıcaklık 14-15C den aşağı düşmez içten ve dıştan yalıtım var çok çabuk ısınır. başka birisi olsa 20derecen fazla kullnamaz ama ben hastalığımdan dolayı ille oda 27C bulacak o yüzden hiç kapatmam klimaları.

ben 3025 için konuşuyorum şimdi. 75 serisini tanımam. yanılmıyorsam bu klima için mbirol usta ban sormanızı istemişti ben onay verdim size klima için. 75 serisi içinde bazı arkadaşlara sorun demiştim. yeni bir klima sistemler güzel ısıtıp soğutacağına inanırım ama tosh kompresörden dolayı ama detayını bilemem demiştim.

(buradanda bana hala birolun fanı diyecek şahsi kişiliği bozuk terbiyesizlerede ''kısaca şahsi terbiyesiz diyeyim'' duyurulur. direkt terbiyesiz demiyorum ağır bir laftır. ağzımdan kaçırısamda özür dilerim ağzım bozuktur çünkü kaşınanlara karşı. mutlak anaları babaları terbiye vermiştir bu tip kişilere ama almayan insanın kendi şahsiyetine bulmak lazım suçu.

kocausta sen alınma senin şakan için demiyorum bunu. zaten Birola yağcılık yapıcak durumum olmadığını kendiside biliyor. sen sorunlu kliman için yağcılık ediyor diye ona ve bana takılsanda. ta yazın dünyanın parasını verip düzelttirdim boruları Birolda bane espri olarak diyor sana giren girmiş cam parası girse ne olur.

buradan istanbul servisinin babası Ömer beye teşekkür ederim beni pvg kadar yormadı hiç. cam durumunu kontrole boruları vs gönderdiler ustayı.. sen kullan dene klimanı ben öderim paranı pvgden alırım durumu gördüm şayet fayans tadilatı yapıcak olursan gelirim hem camı öderim hemde boruları duvara alırız demişti. baya zaman geçti hastalık vs. ben korktum pvg ödetmez gene zora sürer diye ama adama alo abi dedim adam paramı yatırdı sağolsun. teşekkrü yazıcam ayrıca onun için pvg firmasına. hem ben Birola yağcılık etsem bu kadar çok sataşırmıydım el insaf yani. kıldır yanlız sevmem onu. ayrı mesele ama gende öneririm.)

neyse musti35 kardeşim senin sorunun tamamen Birolda demiş klimayı devamlı çalıştırmaman. klimanı devamlı çalıştırırsan gece sesten rahatsız olup kıssan bile fanı.. okadar sorun olmaz. ben bunların hepsini denedim.

gerçi ses durumu kişiye göre değişir oldukça sessiz bana göre. çünkü fan debsi zaten düşük 3025 klimanın. bu durumlarıda hep söylerim klima kuvvetli fanda çalışacakki görevini yapsın. düşük fanlara ben fazla güvenmiyorum. otomatik fanda bile kullanmam inanın.

ayrıca şunu söylemek istiyorum genel olarak. her klima tam yükte ses yapar dah öncede yazdım bunları genelede akşam eve geliyor insanımız ev soğuk çalıştıryor klimayı e klima ne yapsın tabiki çok aktif çalışıcak. bu konuda tosh ve carrierlerinde çok hakkı yendi Allah var. tama biraz sesli klimalar. ama sıtmada gerçekten çok çok iyiler. sendeki kliamlarda toshibadır bunu bil. bu klimalar mideada üretiliyor ama finansör ve alt yapı tosh carrier.

75 serisinde aslında çok uğultu olmaması lazım bence normaldir o ses belki iç ünite ufaksa ondan ses yapabilir.

Birol twinG diyor ama. burdan kocaustayada sataşayım nedir bu ses ya.. hem diyorsun lg de ve zirbroda tosh komp var hemde ses yapıyor.

birde diyorsun millete 9 luk lg alın 30m2 kullanın gel tartışalım burdan. ben diyorum klima nominal btu göre alınır max btu güvenmek hatadır.

musti sen rahat ol problem yok klimanı devamlı çalıştır.

Çok teşekkür ederim bilgielriniz ve tavsiyeleriniz için

Tavsiyeleriniz uygulayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Çok teşekkür ederim bilgielriniz ve tavsiyeleriniz için

Tavsiyeleriniz uygulayacağım.

• haydi dostlar uppp!!!!
  • arkadaşlar zibro klima temizliği yaklaşık ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar zibro klima temizliği yaklaşık ne kadar?

Atla deve.:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Zibro severler,

Mobil klima almayı düşünüyorum. Malesef sitemizde dış ünitelere izin vermiyorlar. Zibro PH 233 ü internet üzerinden fiyatlarına pek rastlayamadım. Fiyat bilgisi alabilmem mümkün mü.. Açıkçası diğer düşüdüğüm ürün ise Buses pac40-15 15000 btu... Mobillerde 9000, 12000, 15000 btu farkı ne kadar olur bilemiyorum..

Ses problemi de ayrı bi konu...

Düşünce ve görüş alabilir miyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 999999

Merhaba Zibro severler,

Mobil klima almayı düşünüyorum. Malesef sitemizde dış ünitelere izin vermiyorlar. Zibro PH 233 ü internet üzerinden fiyatlarına pek rastlayamadım. Fiyat bilgisi alabilmem mümkün mü.. Açıkçası diğer düşüdüğüm ürün ise Buses pac40-15 15000 btu... Mobillerde 9000, 12000, 15000 btu farkı ne kadar olur bilemiyorum..

Ses problemi de ayrı bi konu...

Düşünce ve görüş alabilir miyim ??

P233 en sessiz mobil klima,ama malesef stok yok.Sunny olarak stok var piyasa da sıcak soğuk.Araştırın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 7550 klimam son zamanlar verimli sogutmamaya basladi.. klima 2 yillik en son 8 ay once bakim yaptirmistim. Sebebi ne olabilir.birde ben duymadim ama ic uniteden zaman zaman tikir tikir sesler geliyormus.buz olabilirmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

Merhaba 7550 klimam son zamanlar verimli sogutmamaya basladi.. klima 2 yillik en son 8 ay once bakim yaptirmistim. Sebebi ne olabilir.birde ben duymadim ama ic uniteden zaman zaman tikir tikir sesler geliyormus.buz olabilirmi acaba

fanı en düşükte kullanmayın uzun süreli.hava sürkilasyonu yetersiz olunca hem verim düşer hemde buzlanma olabilir.Aynı zamanda oto fanda sürekli iyi değil.Birde filitreleri mutlaka sık sık kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

Merhaba 7550 klimam son zamanlar verimli sogutmamaya basladi.. klima 2 yillik en son 8 ay once bakim yaptirmistim. Sebebi ne olabilir.birde ben duymadim ama ic uniteden zaman zaman tikir tikir sesler geliyormus.buz olabilirmi acaba

fanı en düşükte kullanmayın uzun süreli.hava sürkilasyonu yetersiz olunca hem verim düşer hemde buzlanma olabilir.Aynı zamanda oto fanda sürekli iyi değil.Birde filitreleri mutlaka sık sık kontrol edin.

Filtreleri temiz orta fanda dusuk fanda hepsinde calistirdim elimi tuttugumda fan uflemesinden az daha soguk bir hava geliyor 17 derecede bile. sabah 10.30da 17deeecede çalıştırdım 1.30 saattir calisiyor sadece odanin havasini kırmış bu saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swerkan -- 29 Haziran 2014; 12:06:31 >

• swerkan kullanıcısına yanıt
    Eger dış ünite çalıştığı halde soğutmuyorsa gazı eksilmiş olabilir. Dış üniteyi kontrolet çalışıyormu.
  • BLUESTREAM kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız şehir hangisi dış ortam nem oranı yüksek mi? Bir süre sonra üfleme sıcaklığı artıyor mu yoksa sürekli aynı mı kalıyor bu bilgileri de verebilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Birol Bey selamlar,
    Elimde Zibro 2035 cihaz var. Klimanın üfleme sıcaklığından memnun olmadığım içini servis çağırdım ve servis ölçümü sonucu
    Dış ortam sıcaklığı 3, iç ortam sıcaklığı 12 iken klimanın üflediği sıcaklık 36-36,5 derece civarı. Bu üfleme sıcaklığı sizce normal mi?

Arkadaşım klimayı Zibro servisi Birol beye söktürüp taktırmadığınıza da yazarsanız iyi olur. Selçuktan başka bir markanın servisinin taktığını ve bu işi kendi iradenizle yaptırdığınızı.Üstelik 12 lik makineyi 30 m2 ye taktırdığınızı da yazın lütfen.Burada yanlış anlamalara maal vermeyelim.
  • Öncelikle mesajımı silmiştim,çünkü benim yaşadığım sıkıntı makineyle veya Zibro ile ilgili bir sorun değildi. Ailem,bu makineyi 5 senedir sorunsuz kullanıyordu ama yer değişimini Birol beyin dediği gibi başka bir teknik servise yaptırmıştım. Asıl sıkıntının takan teknik servisten kaynaklandığını düşünüyorum ki asıl hatayı da burada yaptığımı kabul ediyorum. Alanın bu makina için büyük olduğunun farkındayım ve beklentim ısınmaktan ziyade ortamın ılımanlaşması idi. Yani sonuç itibariyle burada benden kaynaklanan bir hata olduğunu kabul ediyorum.
  • Bizi bilen arkadaşların aşağıdaki konuda objektif yorumlarını bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_108642437/f_//tm.htm#108698269
  • S6534üm soğutmuyor.
    Vantilatör niyetine kullanıyorum

• Arkadaşlar bende 7550 var 3d eskiden zibronun 6535 i vardı 12000 lik klima 24 m2 oda fırın gibi oluyordu.7550 18000 lik ve şimdi içerisinin sıcaklığı 20 dereceyi geçmiyor.30 dereceda çalıştırıyorum yine aynı.Servis sorun yok diyor.Ne yapacaz bu klimayla.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.