Şimdi Ara

Zhonya ve Ap Carryler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S3'te ap carryler biraz op olmadımı ? Yani oyundan FoN gibi bir itemin silinmesi ve kasan bir ap carryi durdurmanın imkansız olduğu gerçeği . Mesela rakibin ap carrysi kasmışsa ve Zhonya çıkmışsa o maçı kazanmak hayal oluyor zaten kendimizi onlara karşı koruyamıyoruz birde üstüne Teamfightlarda focus yemiyor , heleki o ap carryi Kennen , Morgana gibi birşeyse direk /ff @20 moduna giriyorsunuz . Sizcede op olmuyormu?

Özet : Ap carryler çok op nerf nerf s3 sucks.

• Karşı AP Carry kastıysa sizde AP Ressist kasın, earlyde AP'yi feedlemeyin ganglayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Karşı AP Carry kastıysa sizde AP Ressist kasın, earlyde AP'yi feedlemeyin ganglayın.

gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Karşı AP Carry kastıysa sizde AP Ressist kasın, earlyde AP'yi feedlemeyin ganglayın.

Yeni mi o?
  • Kennen dedinde rahat 100 maçtır Kennen görmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Kennen dedinde rahat 100 maçtır Kennen görmüyorum...
    Aynen benden başka kennen oynayan yok :S
  • Evet. Magic resist veren itemler ahımlı şahımlı bir şey yok. 45 Mr veriyor. Sorcerer ve Mastery ile gelen spell penet ile iş bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Evet. Magic resist veren itemler ahımlı şahımlı bir şey yok. 45 Mr veriyor. Sorcerer ve Mastery ile gelen spell penet ile iş bitiyor.
    ap lerin opluğu mu ? önüne gelen talon mid gidip black cleaver stackliyor.yapıcak bir şey kalmıyor. ad ler op oldu bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 8 Aralık 2012; 22:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

ap lerin opluğu mu ? önüne gelen talon mid gidip black cleaver stackliyor.yapıcak bir şey kalmıyor. ad ler op oldu bence :D

Alıntıları Göster
    Normalde fonu çok alıyorsunuz ya hıa
  • her el alirdim fonu eskiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayin itadakimasu

her el alirdim fonu eskiden
    S3 AD asssassinler üzerine kuruluyken APC'ye çamur atma çabası da ne? ne istiyorsunuz Metin 2 gibi kılıç kalkanlı amele tipler mi? Sup'lara bile magic resist itemleri geldi ki Void Staff aldıktan sonra anlamsız kalan MR'nin kurtarıcısı MoM var. Al MoM'u rahat et, biz APC'ler için oda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

S3 AD asssassinler üzerine kuruluyken APC'ye çamur atma çabası da ne? ne istiyorsunuz Metin 2 gibi kılıç kalkanlı amele tipler mi? Sup'lara bile magic resist itemleri geldi ki Void Staff aldıktan sonra anlamsız kalan MR'nin kurtarıcısı MoM var. Al MoM'u rahat et, biz APC'ler için oda yok.

Tamam , hem adam bizden damage yemeyecek hemde biz ona karşı mr çıkamıycaz oldu . MoM almak çok kolaydı .

@Yukarıdaganglayındiyenarkadaş.

Hocam zaten mid lane farm lane'i nekadar gank atarsan her türlü farm yapıyor . Top lane oynarken bizmi farm yapıcaz yoksa sürekli mide gankmı atıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Tamam , hem adam bizden damage yemeyecek hemde biz ona karşı mr çıkamıycaz oldu . MoM almak çok kolaydı .

@Yukarıdaganglayındiyenarkadaş.

Hocam zaten mid lane farm lane'i nekadar gank atarsan her türlü farm yapıyor . Top lane oynarken bizmi farm yapıcaz yoksa sürekli mide gankmı atıcaz?

Alıntıları Göster
    Supportlar op oldu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamond Lie

Supportlar op oldu bence.

Alıntıları Göster
    fon kullanan yoktu kennen da oynayan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

fon kullanan yoktu kennen da oynayan yok

Alıntıları Göster
    Haklısın APC ler çok op oldu. Ben de genelde apc kullanıyorum bot+rabadon+RoA+Zhonya+Deathfiregrasp 1 de karşıya göre defans itemi yapıyorum her maç ve her maç takımım berbat da olsa taşıyorum. Tabi TR de olduğumuz için MoM u akıl eden çok olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimeria

Haklısın APC ler çok op oldu. Ben de genelde apc kullanıyorum bot+rabadon+RoA+Zhonya+Deathfiregrasp 1 de karşıya göre defans itemi yapıyorum her maç ve her maç takımım berbat da olsa taşıyorum. Tabi TR de olduğumuz için MoM u akıl eden çok olmuyor.

Alıntıları Göster
    ahriye 600 ap çık yine ahri
  • quote:

Orijinalden alıntı: noel anne

ahriye 600 ap çık yine ahri

Alıntıları Göster
    önceki sezona göre daha az ap kasılıyor , kısaca ağlamayın.
  • QSS nin ust itemi geldi 45 mr. Onu al Mom 36 mr bir de mr bot al ustune ga cik. Yetmedimi. Bide wits end cik. Yine mi yetmedi birse aegis cik ust iteme tamamla. Omg riot pls nerf mr items
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

QSS nin ust itemi geldi 45 mr. Onu al Mom 36 mr bir de mr bot al ustune ga cik. Yetmedimi. Bide wits end cik. Yine mi yetmedi birse aegis cik ust iteme tamamla. Omg riot pls nerf mr items

Ne ile damage vereceksin zeki insan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

QSS nin ust itemi geldi 45 mr. Onu al Mom 36 mr bir de mr bot al ustune ga cik. Yetmedimi. Bide wits end cik. Yine mi yetmedi birse aegis cik ust iteme tamamla. Omg riot pls nerf mr items

Ne ile damage vereceksin zeki insan?

Eğer Amumu gibi bir championsa, damage gerekiyor mu zeki insan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.