Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.987
Cevap
816
Favori
1.268.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Giriş
  • Edit1: Paycell ile 40TL iade. Litresi 296ya gelir.
    trendyol.com
    palamidas 3 Lt Tnk Özel Harman Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı - Fiyatı, Yorumları
    https://ty.gl/ydo6wpuhknyne

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KariVaara -- 1 Mart 2026; 22:13:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar güncel ya da ufukta güzel bir kampanya var mı. Özellikle Komili, tariş ve kristal gibi markalarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L Teneke - Soğuk Sıkım - %100 Doğal - Uluslararası Lezzet Enstitüsü 2021/2022/2023 Yılı Üstün 3 Yıldız Lezzet Ödülü - Salata ve Yemeklere Uygun - Asitlik ≤%0,8 - Vegana Uygun

Ödeme sayfasında 2105₺

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]amazon
    The Mill Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L Teneke - Soğuk Sıkım - %100 Doğal - Uluslararası Lezzet Enstitüsü 2021/2022/2023 Yılı Üstün 3 Yıldız Lezzet Ödülü - Salata ve Yemeklere Uygun - Asitlik ≤%0,8 - Vegana Uygun
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09D3D235P
  • Yıllardır Halil Esen marka Zeytinyağı alırız ailecek, teyzemin o bölgede yazlığı varken keşfetmiştik kendilerini. Kaptım bi 5L daha. Zeytinleri, peynirleri ve nar ekşisi efsanedir. Diğer ürünlerini deneyimlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCoban -- 7 Mart 2026; 18:1:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCoban

Yıllardır Halil Esen marka Zeytinyağı alırız ailecek, teyzemin o bölgede yazlığı varken keşfetmiştik kendilerini. Kaptım bi 5L daha. Zeytinleri, peynirleri ve nar ekşisi efsanedir. Diğer ürünlerini deneyimlemedim.

3-5 yıl önce almıştım, ortalama bir yağdı, bir daha da almadım. 700 tl buna vermektense, 450 tl sazak erken hasat a veririm. Aslında trendyolda kampanyasına denk gelsem sazak alacağım, en son 2 yıl önce almıştım galiba, bu sezon ürünü nasıldır bilmiyorum.

• Arkadaşlar bu butik markalara nasıl güvenip alıyorsunuz. Tamam mutlaka çok iyi yapan gerçekten butik markalar vardır ama onun dışında yayınlanan tağsiş litelerine baktığınızda bütün sahtecilikler hep zeytinyağında yapılmış.

geçen ramazanda indirim yapmıştınız, bu razamanda da bir kampanya bekliyorduk

• Migros`da kampanya beklenen zeytinyağında Migros hatrı sayılır bir indirim kampanyası yapmış. Kampanya Migroskop kampanyası,yani fiyat 2 hafta geçerli ama bu ürünlerde stok bitebiliyor. İçmelik banmalık en iyi market zeytinyağını arıyorum diyen alsın.
    Malum erken hasat ve sanırım burada en çok sevilen,en çok beklenen zeytinyağı. Diğeri de Kristal Dolgun Güçlü Soğuk Sıkım olsa gerek.

Ben Komili Erken Hasat 5 litre 4 farklı günde 4 adet aldım şimdiden. Eve ayçiçek yağı sokmuyoruz.

TAM BANA GÖRE (TBG) 1800 TL Zeytinyağı alımına 180 tl money bonus veriyor,onu da yapın önce.

(Resimler yüklenemedi nedense,linkini bırakıyorum)

migros sanal market
    Komili Ayvalık Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L - Migros
    https://www.migros.com.tr/komili-ayvalik-erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-5-l-p-3f05b6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 16 Mart 2026; 11:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt

Maalesef bölgemde stok kalmamış

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Bölgemde var ama alsam mı bilemedim. En son Migros kampanyasında 1100 TL'ye aldım diye hatırlıyorum. 1 sene önceydi sanırım. Benzer bir kampanyada şimdikinden daha iyi fiyata düşebilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 16 Mart 2026; 22:36:24 >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Üreticisini tanımadığım hiçbir butik marka ürün almam eğer ihtiyacım varsa gider komili,kristal alırım ama butik marka almam.

Güzel fırsat, çok iyi yağ. Türk telekom prime varsa her ay verdiği 1000/200 money kampanyasıyla daha da uyguna gelir👍🏻

1926 Mehmet Selim Efendi
    Alatepe Organik
    Arden Ayvalık
    Aydın Egenin Efesi
    Ayvalık
    Ayvalık Kooperatif
    Ayvalık Köy Birlik
    Ayvalık Köy Koop
    Azm Ayvalık
    Bizim Ayvalık
    Çakır Ada
    Damlam Ayvalık
    Damlam Ayvalık Extra Virgin
    Doğal Ürünler Efe Organic
    Edremit Gömeç
    Edremit Sofram
    Efebeyi
    Ege Belenkaya
    Ege Sızma
    Ege Tarım Birlik
    Egeden
    Egelim
    Gemlik
    Geyikli Gold
    Gold Ayvacık
    Güney Egeden
    Köy Tat
    Lux Ayvalık
    Lux Ayvalık Körfezim
    Olive Santo
    Öz Tadım
    Özdedeoğlu
    Özgü Altınoluk Kuzey Ege Yöresi
    Sazlıköy
    Sicilyağ Ege'den
    Tepeköy
    Tvk Tarım
    Yeni Ayvalık
    Yeni Egeden
    Yeni Körfez
    Yeni Mudanya Köy-Koop
    Yeşil Ayvalık
    Zeytinada
    Zeytinbağı Trilye
    Zeytinbeyli
    Zeytinören

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Denetleme sadece kağıt üzerinde oluyor sanırım.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Ben de bu haberi paylaşmaya gelmiştim
    80 üstü listeye 3 senedir giren bir firma
    Bırakın sekseni 10 defa yapan firmayı
    Kapatmaları , yöneticilerini sahtekarliktan içeri atmaları gerekmiyor mu?

Bu kadar terbiyesizlik olmaz

SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • Nasıldır

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Aldınız mı hocam ? Ben de almayı düşünüyorum yarın son günü.yüzde 15 öğrenci indirmiyle 1740 a geliyor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.