< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (700. sayfa)

-
-
-
kristal varken yudum alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her sene tağşiş yapan ve bunu yaptığı halde satışa devam eden bir marka şikayetvara girin neler yapmışlar neler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam ne yazıkkı caydırıcı cezalar olmayınca saldım çayıra mevlam kayıra daha geçenlerde Urfa’da tonlarca kaçak zeytınyagı (komili kristal yudum tenekelerıne konmuş sözde zeytınyagı ele gecırıldı hatta 2023 dede aynı sekılde yakalanmış yazık gerçekten
Migrostan bugün 5lt teneke 1000 tl aldim. Sizma. Kristal marka. Soguk sikim dio ama sıfır kokusu var. Anlamadın bende. Daha önce 1 litrelik olanı kullanmıştım oradan biliyorum.
Komili sizma da kullandim ama o soguk sıkım değil o zeytin yağı gibi kokuyordu. Bu soğuk diye bunu aldım.
Teneke üzerindeki ve internetteki numaralardan arayıp bilgi alayım dedim. Bi Allah'ın kulu açmadı cevap vermedi.
Umarım kristalde bile yapmıyordur. Ortada dövlet yok kontrol eden ceza veren. Bi siyasi lavuga rüşvete bakar.
Hocam benim de stoklarda o 1 litrelik yağdan varmış sonradan gördüm hemen açtım yakıcılığı hafi kokusu hoşuma gidince yorumlar da iyi gelince bende 5 litreliğini aldım ama onu açmadım umarım 1 litrelik gibi çıkar
ama sanmam kristal in böyle işlere gireceğini
yıllardır kullanırım market yağların en iyisi olarak bilirim sonra komiliyi bilirim
nasıl 750 ye geldi?
100 Tl lik daha alışveriş yapıp 1100'e tamamlayın. TIKLAGEL koduyla 100 tl düşer. M.coco ile 200 money gelir. Vodafonepay veya papelle öderseniz 100 TL de ordan gelir. Ayrıca Tbg de varsa 700'ün bile altına düşer toplamda 5 lt zeytinyağı ve 100 liralık ek alışverişiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Kristal varken tagsis listesine defalarca girmiş bir yağ almak risk. 200 tl için hele 5 litrede
-
Migros da Kristal anadolu mirası 5 lt
QR İle başlayan alışverişten 50₺
Tbg 60₺
Madam coco 200₺
689.95₺ e geldi
Çok ıyı hocam bu madame coco ıle tbg nedır hıc mıgros alısverısım olmadıda ondan soruyorum
Qr kampanyası nedir.birde tbg kişiye özel mi oluyor.bende 562 tl lik yağ alışverişine 39 money kampanyanı oluştur yazıyor.
Madam coco Prestige uygulamasından 1000₺ ye 200₺ Money veriyor. Uygulamadan kodu alıp Money uygulamasından kodu ekliyorsun. Migros uygulamasından Tam bana göre den kendi kampanyanı oluşturup Tbg yapmış oluyoruz.
Migros’un uygulamasında kampanyalar bölümünde gördüm. Mağazadan alışveriş başlamadan kasiyere qr ile başlatın diyorsun( numara söylemene gerek kalmıyor). Tbg kişiye özel. Kendim oluşturdum
bence sen kendine bir zeytinlik edin, iyi yağ çıkarırsın.
-
Migros böyle kampanyalar yaptıkça zeytinliğe ne lüzum var
Teşekkürler, daha önce bu Anadolu Mirası’nın 1L pet şişeleri kampanyaya girmişti, litresi 225 liradan epey almıştım. Migroslara tenekesi ilk defa gelmiş, tbg’den 56, tıklagel’den de 100 indirim ile litresi 170 liraya gelmiş oldu. Kristal’in soğuk sıkım çok kaliteli bir yağı. Sıcaklara, soğuklara ya da aç karına 1 yemek kaşığı şifa niyetine içilir.
İlgili ürüne uygulamadan baktığımda sanki işletme numarası Karaman bölgesine ait. Karamanda da zeytincilik faaliyeti var ama ben pek tercih etmiyorum.
-
Bizim oralara ( Karaman ) zeytinler genelde Mersinden getiriyorlar,
Bolca yeşil zeytin saf halini satan esnaflar var. Geçen yaz dolaşırken çok gördüm, gelirken yanıma da almıştım 3 - 5 kg
Ben genelde zeytin ve yağlarını şu adreslerden alıyorum, Market mallarına çok güvenemiyorum,
Bunlara da % 100 güvenli diyemem ama direk üreticiler. ürün bilgi ve Açıklamaları biraz daha tatminkar.
https://e-zeytinyagcim.com/zeytinyagi/erken-hasat-zeytinyagi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 15 Nisan 2025; 18:40:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X