Şimdi Ara

zeytinli rock fest e giden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene ilk defa zeytinli rock fest e gitmeyi düşünüyorum. Fakat fazla bi bilgim yok. 4 gün sürüyomuş. Çadırda kalıcaz. Yanımıza ne gibi şeyler almalıyız. Arabayla gitmeyi düşünüyoruz acaba araba orda sıkıntı olurmu (park vs). Konuya hakim bi arkadaş varsa cevaplayabilirmi.

• Altında araba varsa,rock tatili foça ya gitmeni söyleyebilirim.geçen yıl gitmiş biri olarak söylüyorum verdiğim paraya yazık oldu.malt ve aylin aslım izledik.yani 20liram boşuna gitti.aklın varsa foça ya git.çok daha sağlam gruplar var.kamp için ise zaten içeri yemek ve ilaç sokmak yasak.bol bol kıyafet almana da gerek yok.2don yeter:D bir de üst al.başlığı olan bir uzun kollu sweat t-shirt de al.biraz da fazla para al.çünkü içeride aşırı bir fiyat farkı olabiliyor.ve eşyalarına herzamankinden çok daha fazla dikkat etmen gerekiyor.
  • rock tatili foçaya şimdi baktım netten 2010 ile ilgili hiçbir bilgi yok.

Orijinalden alıntı: legendboxer
    rock tatili foçaya şimdi baktım netten 2010 ile ilgili hiçbir bilgi yok.

Hocam zaten çok erken değil mi?ağustosun 15i dolaylarında başlayacak bir festivalden bahsediyoruz.ki rock tatili foça eski zeytinli rock festivaliydi.bazı sivri zekalar yine herkes gelir manyak olur gibi bir düşünceyle hareket ettiler.ama 500kişi bile yoktuk geçen yıl.ama rock tatili foça ya geçen yıl epicayla lordi geldi.bu yıl çok daha sağlam grupların gelmesi muhtemel.
  • evet 2009 da sağlam gruplar gelmiş. Benim merak ettiğim kısım bu çadır kurma, yemek olayları falan nasıl oluyo. Festival alanına yiyecek sokulmuyormuş sanırım.

Orijinalden alıntı: legendboxer
    evet 2009 da sağlam gruplar gelmiş. Benim merak ettiğim kısım bu çadır kurma, yemek olayları falan nasıl oluyo. Festival alanına yiyecek sokulmuyormuş sanırım.

Içeriye yemek,ilaç sokmak yasak.aspirine bile sokamazsın.ama mesela reçetesini gösterirsen bazı ilaçları sokabiliyorsun.yemek ihtiyacını ya içeriden biraz kazık yiyerek ya da yürüyüş mesafesindeki ilçe merkezine giderek oradan istediğini yersin.genelde yerel halk da birşeyler satıyor.kamp olayı çok karışık inanılmaz hemde'ama kamp olayına da girmez isen festival tadı çıkmıyor.belirli kamp alanlarına kamp kurduktan sonra içine eşyalarını atıp fermuarına kilidi vurup doğru plaja ya da festival alanına:D olay budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben gitmiştim berbat ötesi idi...

Herşeyden önce geceleri hortum çıkıyo,yattığın yerden farklı biyerde uyanıyosun o yüzden uzun kollu bişeyler almak gerek,gündüzleri sadece şortla geziyoruz şehre inip kebapçıya bile yarıçıplak gidiyoruz o derece sıcak oluyo..
    Sakın Do-Rock denilen barın standından bira markasına abanmayın,ben 100tl lik aldım(20biraya eşdeğer) ertesi gün birayı 3,5tl yaptılar..Zaten verdikleri bira da tuborg,artık günde 10-15 bira içmekten su gibi gelmeye başlamıştı,sabahları tavuk döner ile bira içmeye başlamıştık..Efes tüm foçaya stand kuruyor 2,5tl den bira satıyor fakat söylenildiği gibi dışarıdan içeriye hiçbir yiyecek-içecek sokamıyorsun..

Kesinlikle ama kesinlikle küçük led el feneri al bi kaç tane..Kamp alanını aydınlatmadıkları için gece tuvalete diye çıkıp dışarıda saatlerce çadırını arayabilirsin..
    İstanbuldan çadır-mat alıp taşımaya gerek yok kamp alanında çadır 35tl mat 10tl den satılıyodu bu sene de fark olmaz sanırım..

Denizine girmenizi tavsiye etmiyorum çünkü hem ahtapot hem de bol miktarda deniz kestanesi var,daha ilk günden bir ambulans kapıda beklemeye başlamıştı bu deniz kestaneleri yüzünden..

Geçen sene 2 tane duş vardı,katılan 74.000 kişi orada duş almıştı..

Toi-Rent firması tuvalet kabinleri kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam 27 adet vardı fakat içerideki dışkılar sabahları o plastik kasaya vurunca öyle bir kokuyordu ki anlatamam..Bizim millet de temiz değil zaten,lavabonun içine sıçmalar kapının koluna kanlı ped yapıştırmalar neler neler..

Sigaran bittiğinde baya bi yol yürüyüp foçaya gitmen lazım,içeri de ilk 2 gün sigara satılmıyordu daha sonra yalandan bir tezgah kuruldu..Ben şahsen 1 karton marlboro ile hareket etmiştim istanbuldan..

Aklıma gelenler bu kadar,sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.