Şimdi Ara

Zevklerinden vazgeçebilen var mı ? Ciddi konu, yapabileceklerimiz neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ciddi anlamda zevklerimizden vazgeçip asıl yapmamız gereken işler üzerinde yoğunlaşamıyoruz. Bunlar neler? Aşk, mastürbasyon,öpüşmek,sex. Hiçbir zaman aklımızdan tamamen atamıyoruz bu konuları,sürekli aklımızın bi köşesinde. Mesela herkes şimdi bi hatun olsa da öpsem,hoş vakit geçirsem diye düşleyebilir. Hele ki sex konusundan bahsetme ihtiyacı bile duymuyorum, tetikte bekliyo gibiyiz. Tamam hayatımızın bölünmez bir parçası bunlar ama bazen gerçekten aşırıya kaçıyoruz. Bir işi yaparken isteksizlik duyuyoruz, üşengeçlik başlıyor, suçluluk duygusu, enerjide hissedilebilecek gerileme vs.. Bu durumda olanlar var mı ? Kurtulmak için neler yapabiliriz beyler birlikte tartışalım. Gırgır amaçlı açmadım ciddi konu.

• Valla ben bir aralar dine sardigimda 2-3 ay masturbayon istegi kayboldu ciddiyim.Kari kiz hepsi bos isler oldu artik banyodan huzurlu bir sekilde cikiyordum aklima bile gelmiyordu

Suan dinle fazla ilgilenmiyorum bir konu vardi az once osbir cektim geldim
  • hergün 5-6 kez çektiğim oluyor

yaş 17 abaza bir ergenim evet
  • Up.
  • bendede suan durgunluk var, yarin kiz bulusalim dedi, 1gram istek yok bende, konusmalarimiz iyi ama is sex e gelince, herkesle yapilmiyorki, hadi eve cagirsan, 2saat kim dus alicak, onuda gectim evdekileri nasil yollucaz, her seyi gectim sexten sonra aksam uyumak isticem oda gidicek ne anlami kaldi. 2hafta once eve atmak icin atmadigim takla kalmadi, bugun ise istek yok
  • Bende çok yapıyordum önceden ama artık hayatta pek bir isteğim kalmadı. Ne okul ne PC ne kola ne de başka bişey. Bunlardan artık gittikçe soğuyorum.
  • Özet: adam abazalıktan ölüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsteksizlik yok ama spordan sonra(oğlum gülmeyin lan harbi 2 saattir raket sallıyoruz(lan raket dediysem bildiğiniz tenis raketi işte)) şöyle güzel bir duş alıp, biraz italyanca çalışıp, deneme sınavlarını çözüp, markete gidip kola alıp Supernatural'ın başına oturmaktan gocunan bir insan değilim.

Denizli Belediyesi'nin salak işleri beni bu yola soktu. Olum sular nerde?
    Sokağa akıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Bende çok yapıyordum önceden ama artık hayatta pek bir isteğim kalmadı. Ne okul ne PC ne kola ne de başka bişey. Bunlardan artık gittikçe soğuyorum.

+1
    Geçen hafta kız arkadaşımla buluşacaktık kızı 15 dk beklettim önceden olsa koşa koşa giderdim sorunum ne bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.