Arkadaşlar burada Zh nin tüm türkiyeyle olan yamalarını paylaşalım hem bana lazım hemde başkalarıda oynasın diye bildiklerimizi upload edelim en yeni çıkanlar dan en eskilere kadar hadi başlayalım..
e hadi ama kimse yoqmu ben birzdan paylaşcam bikaç yama sizde atın.. hadi
işte Rise of the Reds Beta 1.0 yaması kurulumsuz hali yaklaşık 140 mb iyi bir yama muhteşem denilemez ama iyi :D:D
Arkadaşlar Data(0,1,2,3,4,5)i indirdikten sonra 4 e kadar olanı açmayın Data(0,1,2,3,4)ü bir klasöre kopyalayın sonra Data5 i açın ve Data(0,1,2,3,4) ün bulunduğun klasöre atın (Data5 te setupları var) patchı örneğin(C:\Program Files\EA Games\) yani EA Games Klasörünü göstermeniz yeterlidir.Hepsi bu kadar...
(Türkiye Patch 1.4 mod la Çalışmaktadır )yoksa açamazsınız..
sadece bi yorum yeter bide sizde yamalar paylaşın..
işte internet hızı düşük olanlar için iyi bir yama 17 mb,
not: burada sadece türk yamaları yayınlamıyoruz sadece konunun ismi öyle :D
Ve buda sadece bugünlük son yama indiren ve sorun yaşayanlara msn veremicem bulsanız bide ayda yılda 1 giriom burdan belirtin neyse fazla uzatmayalım işte yeni yamamız ve linkleri...
Gen. Prototype 1.0 yaması müthiş bir yama zaten 300m b oluşundan belli..
diğerlerinide paylaştım ama bu tavsiyemdir.. mutlaka indirin
emeğe saygı---
işte kıyamadım ve bugün bi yama daha :D
Cold War Crisis 1.5 yaması sizi call of duty nin rusya bölümlerine götürecek 1989 yılını anlatan bir yama ama fazla gerçekci olmamış tanklar eski ama ucaklar hala var raptor fln nese iyi bi yama yinede
Expanded Wars - Federation Rising 1.3 bu yamayı şimdi buldum 140mb civarında ama iyi bir yama bu yamada özel güçler yenilenmiş sadece bu değil tabi ama özel güçler ön plana çıkıyor çok değişik çünkü buyrun link